Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 308

#451 17-10-2013 o 20h30

Miss'Żółtodziób
...

Tak myślisz Erin ? Dzięki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Często zdarza mi się miewać "teorie spiskowe", nieczęsto dzielę się nim na forum publicznym, ale tyle się ostatnio mówi o HH, że postanowiłam wtrącić swoje przysłowiowe 3 grosze i spojrzeć na sprawę z innego punktu widzenia. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Samira, tak, nie można też wykluczyć, że kiedy już się odpowiednio nachapią to dopiero wtedy rzucą HH ^^ Tak jak piszesz, zawsze będą patrzeć na swoje korzyści, już tam oni wiedzą co robią /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ostatnio zmieniony przez Ikan (17-10-2013 o 20h35)

#452 17-10-2013 o 20h30

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Teoria Ikan jest dość logiczna, ale wydaje mi się, że więcej osób zdecyduje się uczestniczyć w Halloween mając pieniądze na taką imprezę, a wiele osób decyduje się na doładowanie dopiero jak jest Happy Hour, więc w przypadku wystąpienia Happy Hour więcej osób będzie miało pieniądze po doładowaniu, a co za tym idzie, więcej osób może się zdecydować na Halloween.Ja np, nie będe uczestniczyć, pieniędzy na pewno tyle nie zdobęde do tego czasu, chyba, że właśnie HH mnie zaskoczy i się zdecyduję. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#453 17-10-2013 o 20h39

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Kosiu... Ty sobie chyba nie zdajesz sprawy jak wiele z użytkowniczek przynajmniej raz na dwa tygodnie ładuje swoje konto na MF /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mimo wszystko teoria Samiry najbardziej mi się podoba xD

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#454 17-10-2013 o 20h41

Miss'na całego
Kosia1
...
Miejsce: Kraków

Hm, możliwe, że nie zdaje sobie sprawy... Ale mimo wszystko chyba lepiej poczekać i w czasie HH doładowac sobie nawet 3x z rzędu? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Zresztą Ci co będa uczestniczyli w Halloween pewnie stracą dużo kasy, więc po Halloween i tak będa doładowywać, nawet bez HH /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Że też niektórym nie szkoda funduszy... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

#455 17-10-2013 o 21h06

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Kosiu, święte słowa... powtarzałam to wczoraj piąty raz, ładując konto, żeby mieć na bajeranckie ciuszki do mojej kreacji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#456 17-10-2013 o 21h15

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

w tym miesiącu nawet bez HH doładowałam 2 razy po 23 zł ... więc maja spory zarobek ... postaram się mieć na HH z 60 zł na koncie wtedy także 2 doładowania kupie .. bo tyle itemów jest - mam zamiłowanie do czaszek - a tam będą laski z czaszką i skrzydła czarne O_o ... cuda jednym slowem i oczywiście lisi ogonek, na który tak czekam - Najpierw  robię misje potem kupuje w sklepie - tak zadecydowałam xD

#457 17-10-2013 o 21h27

Miss'Żółtodziób
...

Rany, jak to dobrze wiedzieć, że nie tylko ja ładuję grube złotówy w tę grę...

#458 17-10-2013 o 21h41

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Nie tylko ty/wy. Ja jak bym podliczyła ile kasy władowałam w tą grę... (kręci głową i woli nie wiedzieć). Mam nadzieję,że zrąbią przed lub w trakcie. Ale najbardziej poluję na gwiazdy,aby iść dalej z poziomami.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#459 17-10-2013 o 21h45

Miss'Żółtodziób
...

Hmm, parafrazując dosyć znane powiedzenie - szczęśliwi KASY nie liczą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Chociaż osobiście jestem daleka od wydawania fortuny na coś co w realu na niewiele mi się przyda.

#460 17-10-2013 o 21h47

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Idźcie precz xD Sądziłam, że wydaję dużo, a moje doładowania to łącznie jakieś 30 zł... Jak się dorobię na powieściach, kupię dużo, dużo, duoż, jeszcze więcej MM *tryb chciwości*

#461 18-10-2013 o 00h03

Miss'Żółtodziób
...

No nie? Widziałyście tę zaczepistą promocję? Teraz czuję się zdołowana...Za dużo kuszenia, za dużo...

#462 18-10-2013 o 00h05

Miss'ujdzie
Marii-chan
Diabolik Lovers
Miejsce: Wonderland

Jaką promocję?

Już wiem o jaką chodzi. Zdzierstwo przed Halloween

Ostatnio zmieniony przez Marii-chan (18-10-2013 o 00h07)

#463 18-10-2013 o 00h05

Miss'Żółtodziób
...

Nie ufajcie tej obniżce! To podstęp, by było mniej na Halloween. Ja skorzystam tylko na jedzenie i papier, bo w sumie trzeba, ale gdyby to było w innym okresie to super... Jednak lepszej okazji nie mogli znaleźć na wstawienie tego... =.=

#464 18-10-2013 o 08h58

Miss'OK
Aria
...

No to jest chamskie! Chcą nas skłonić do kupna jak największej ilości rzeczy, żebyśmy więcej na halloween wydały -_- Nie ze mną te numery.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#465 18-10-2013 o 09h22

Miss'Żółtodziób
...

It's a trap! Jednakże warto wykorzystać tę podstępną promocję na zaopatrzenie się w papier - wycieczka i halloweenowe itemy są ważne, ale gwiazdy też kuszą (Bellatrx, Gnijąca Panno - nadchodzę).

#466 18-10-2013 o 09h23

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Co za kpina /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png hahaha ale czego ja się spodziewałam po grze funkcjonującej na wyłudzaniu. Nie zamierzam wydać ani jednej MM na popierdółki, poza podstawowymi produktami (jedzenie dla siebie i zwierzaka) plus ewentualnie jak trafi mi się wyjątkowo pożądana gwiazda, to kupię papier.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#467 18-10-2013 o 09h59

Miss'Żółtodziób
...

Rosette napisał

Co za kpina /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png hahaha ale czego ja się spodziewałam po grze funkcjonującej na wyłudzaniu. Nie zamierzam wydać ani jednej MM na popierdółki, poza podstawowymi produktami (jedzenie dla siebie i zwierzaka) plus ewentualnie jak trafi mi się wyjątkowo pożądana gwiazda, to kupię papier.

Właśnie pomyślałam o zaopatrzeniu się w papier już na Halloweenowe gwiazdy (nie na te "zwykłe"). W końcu 20 papierów można mieć w zapasie - a to już coś.

#468 18-10-2013 o 10h06

Miss'OK
Aria
...

No ja zrobiłam zapas papieru, bo BARDZO chcę mieć gwiazdy, chyba najbardziej ze wszystkiego. I może kupie nieco żarcia, chociaż i miss i futerkowca raczej rzadko karmie.

#469 18-10-2013 o 10h59

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

No ja zrobiłam zapas papieru, bo BARDZO chcę mieć gwiazdy, chyba najbardziej ze wszystkiego. I może kupie nieco żarcia, chociaż i miss i futerkowca raczej rzadko karmie.

Sadystka /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Ja kota karmię tak żadko, że zostało mi jeszcze to żarcie, które kupiłam podczas wakacyjnej wyprzedaży.

#470 18-10-2013 o 11h17

Miss'OK
Aria
...

Ja kota tak, żeby nie zdechł, a miss czekam aż ma bardzo dużo głodu i daje jej żarcie z dobrej chatki: za 25 pokrywa nawet chyba 75% głodu, potem tylko parę razy rowerek i jest ok.

#471 18-10-2013 o 12h42

Miss'Żółtodziób
...

O widzisz Crewedko, mądra kobieto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Przypomniałaś mi o czymś co kompletnie wyleciało mi z głowy, a jest dosyć istotne (for me) - papier. Bo papieru nigdy dość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#472 18-10-2013 o 14h57

Miss'Żółtodziób
...

Ikan napisał

O widzisz Crewedko, mądra kobieto /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Przypomniałaś mi o czymś co kompletnie wyleciało mi z głowy, a jest dosyć istotne (for me) - papier. Bo papieru nigdy dość /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Niom, cała przyjemność po mojej stronie. Wiadomo - skoro można kupić 20 sztuk papieru w cenie 10 sztuk, to trzeba skorzystać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#473 18-10-2013 o 21h22

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

W sumie też racja z tym zapasem papieru... ale to może poczekam do ostatniego dnia wyprzedaży. W sumie nie wiem na co, ale nie ma co się od razu wyprztykać, a nuż wrzucą większą obniżkę (you never know!).

Ostatnio zmieniony przez Rosette (18-10-2013 o 23h18)

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#474 19-10-2013 o 08h21

Miss'całkiem całkiem
...

rosette- a ja o obniżce nie wiedziałam i se kupiłam buty za 340 a tu mi pisze w koszyku jakaś obniżka i cena 170 /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png fajna niespodzianka, dobrze że oszczędzałam xD
a co do halloween to jest fajne, ale potem będzie dziwnie to jakoś nosić.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/hmm.png ja tam korzystam xD ej w chinach też obniżka jest?   /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/roll.png chyba nie..

Ostatnio zmieniony przez Sofii22 (19-10-2013 o 08h24)

Życie jest okrutne, lecz idzie się w nim odnaleźć. Czas mknie przed siebie, ale można go zatrzymać w sercu...

#475 19-10-2013 o 08h59

Miss'Żółtodziób
...

Wyprzedaże obejmują wszystkie sklepy, te na wycieczkach też (:

Strony : 1 ... 17 18 19 20 21 ... 308