Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 308

#526 21-10-2013 o 09h58

Miss'Sensei
Rosette
And all that jazz...

Bonnie, jeśli nakręciłaś się po jednej fryzurze, to może lepiej nie oglądaj spisu misji na blogu dziewczyn /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ja po obejrzeniu wszystkich cudowności z poziomów wycieczki o mało nie zaśliniłam klawiatury.

https://i.imgur.com/FCQgZyV.png

#527 21-10-2013 o 11h10

Miss'OK
Hildee
I is the greatest! - No, you ain't! WE IS!
Miejsce: ToonTown

Hohoh, jesteśmy takie piękne! Mój Benoit również się przebrał, ale coś mu nie wyszło, więc płonie u pingwinów za karę.

Ale fakt, śmiesznie będzie jak się okaże, że wycieczki nie będzie dziś /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Tylko jutro albo w ogóle za parę dni. WTEDY będzie ekscytacja już jak się pojawi, o matko...!

#528 21-10-2013 o 13h36

Miss'Sensei
dortnana
T.T
Miejsce: Czarna dziura...

Niee.... Nie może być. Ja taka radosna wstaje sobie właczam komputer i pierwsze co to właczam missfashion... To prowokacja!!! Jak nie będzie po południu to chyba oszaleje. Za kilka dni? Nie chcę... Ja chce już...
<siedzi na środku pokoju i bęczy jak małe dziecko, które nie dostało zabawki>

#529 21-10-2013 o 14h55

Miss'Żółtodziób
...

Przynajmniej mamy więcej czasu na zbieranie funduszy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#530 21-10-2013 o 14h56

Miss'OK
Aria
...

Ja już mam fundusze, przez dzień czy dwa wiele więcej nie zbiorę. Mogę już w trakcie zbierać. Ja chce już wydawać!

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#531 21-10-2013 o 14h58

Miss'Żółtodziób
...

Aria napisał

Ja już mam fundusze, przez dzień czy dwa wiele więcej nie zbiorę. Mogę już w trakcie zbierać. Ja chce już wydawać!

Zachłanny stwór - nieco więcej empatii, niektórzy (ja) liczą na małe Happy Hour przed eventem....

#532 22-10-2013 o 12h17

Miss'Żółtodziób
...
Miejsce: Łęg Tarnowski

nudne są gry  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#533 22-10-2013 o 14h31

Miss'Sensei
dortnana
T.T

Crewedka napisał

Aria napisał

Zachłanny stwór - nieco więcej empatii, niektórzy (ja) liczą na małe Happy Hour przed eventem....

Też zgłaszam się do grona potrzebujących HH. Skoro nie cieli dać nam Halloween wczoraj to niech dadzą HH dzisiaj.

#534 22-10-2013 o 14h39

Miss'ujdzie
missola1
...
Miejsce: Stolica coś ci to mówi ? jak nie to uważaj na lekcjach

dortnana napisał

Crewedka napisał

Aria napisał

Też zgłaszam się do grona potrzebujących HH. Skoro nie cieli dać nam Halloween wczoraj to niech dadzą HH dzisiaj.

Kolejna zgłoszona mam 15 tysięcy zbyt dużo sobie nie na kupię za taką małą sumę MM

https://encrypted-tbn3.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSZ_9AWUX5s-xUlkIzAjW8pInF3WKvI0bmhpxdXKfuE-Qo5SlaKBw

#535 22-10-2013 o 16h33

Miss'Żółtodziób
...

Ja miałam ponad 300 tysięcy, ale wszystko poszło na gwiazdy (złamałam obietnicę "nie będę robić zdjęć"), zaliczanie poziomów (złamałam obietnicę "nie będę zaliczać nowych poziomów") oraz zakupy u Nine (złamałam obietnicę "nie będę robić niepotrzebnych zakupów").

Ogólnie ciężko u mnie z realizacją postanowień... /modules/forum/img/smilies/goutte.gif

#536 22-10-2013 o 16h56

Miss'OK
Hildee

Mam nadzieję, że po pojawieniu się halloween nie pojawi się za dużo klonów XD Więc kurka licze na duuużą ilość ciuszków <3

#537 22-10-2013 o 17h52

Miss'Sensei
dortnana
T.T

No nie jestem pewna czy klony nie będą się pojawiać. Dużo jest tu osób, które mają podobne gusta, no i oczywiście ilość ciuchó też się liczy.

#538 22-10-2013 o 18h06

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.
Miejsce: Orc Fortress

Ja bym tego nie nazywała jednak "klonami", no kaman. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png To oczywiste, że wszystkie będziemy przez pewien czas paradować w podobnych stylizacjach, ale na pewno nie ze złośliwości, a raczej upodobania do nowych ciuchów. Także będziemy takimi halloweenowymi siostrami w mrocznych kieckach. xd

http://i64.tinypic.com/2eg9mdg.gif

#539 22-10-2013 o 18h56

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Wiem,że czekacie na Halloween,ale ciekawość mnie zżera,a nie chcę tego zamieszczać w wątku z wystrojem wnętrz.

http://photo.ma-bimbo.com/fr/20/9569/moy/7655159.jpg

To jest zdjęcie pokoju z francuskiej wersji. I pytanie: Jak to jest możliwe,że są dwa konie? ;>

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#540 22-10-2013 o 19h03

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Pewnie podobna zasada jak podmienianie ubrań w warstwach w szafie. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Mafia miała dodać posta z zabawą kodem mieszkań, może kiedyś faktycznie się pojawi.

Btw super pomysł z tym rydwanem!

#541 22-10-2013 o 19h29

Miss'na całego
Yuki18
...

Przydałaby się druga "Hall of Shame", na której z kolei można byłoby powiesić rozmowy z złotoustymi Miss. Podaję jako przykład "gimnastyki dla mózgu", bo żeby to zrozumieć... hu hu.

wiem ale ucz się matmy polskiego bo przy ja nie robi się przecinku tylko przy grzecniościowej formie CI ja mam pamientaj i nie bondz modelka bo wczoraj byłam na mam talent Warszawie i mniałam 4 gwiazdki pszesłam to wienc nie gadaj tak   do mnie moja szkoła bendzie w tatrzcie muwie to yuki18 jest gupia małpom co nie fajnie co nie a po zatym ja pisze dobrze moja kuzynka ma 29 lat i jest wiazda tvn to vvienc nie odrzywaj się tak do mnie moja mam jest policjantka a muj tata w autobusach sprawdza bilety jezdrze za darmo no i co pokonam cie jednym paluszkiem ic sie lec ucz sie  matmy angielskiego polskiego i chodz do szkoły  bo ty nic nie umisz jutro mam basen i ciesze ssie bo od 13 do 16 mam fajowo /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png co i po zatym pisz cos dusze takie jak ja a nie takie krutkie jak małpa
i po zatym ile masz lat napewno 9 ja 13 mam fajowo i co za ile przyjdziesz do szkoły za 8 lat jak tak to fajowo gdzie mieszkas w ŁODZI jak tak to napisz nie bo jestes he a po zatym rymowanki napisz długie takie piszmo jak ja bo nie bende szłuhac krutkich ok
pozdrawiam bardzo lec sie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jestem studentką i bardzo nie lubię kiedy ktoś kaleczy nasz piękny język ojczysty. Reszta chyba jest domyślna /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Link do zewnętrznego obrazka
Alternatywne Wybory Miss Fashion aktywowane! LOL!

#542 22-10-2013 o 19h31

Miss'OK
Aria
...

Przepraszam, ale nie zrozumiałam ani słowa.

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#543 22-10-2013 o 19h31

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Yuki18, ale ona 'ma fajowo' a Ty nie :<

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#544 22-10-2013 o 19h35

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Yuki18, pojazd stulecia. Ja bym się chyba nie pozbierała...

... ze śmiechu XD

#545 22-10-2013 o 19h38

Miss'Sensei
lillchen
Pani Fioletu i Pochodnych
Miejsce: KremLove

Ha ha, piękne. Nic nie zrozumiałam, ale i tak jest zabawnie. Może by tak temat: "Złote usta"?

#546 22-10-2013 o 20h41

Miss'Sensei
dortnana
T.T

Ta to dopiero ma faze. Dziewczyna "ma fajowo" i mame w policji i tate, który sprawdza bilety i kuzynke - gwiazdę TVN. Bój się jej bo ona ma "fajowo".

Ach... Nawet nie wiem czy się śmiać czy płakać, że dzisiejsza młodzież nie umie polskiego.

Ostatnio zmieniony przez dortnana (22-10-2013 o 20h41)

#547 22-10-2013 o 20h46

Miss'Żółtodziób
...

Czy ktoś wie jak można zerwać z chłopakiem w grze?

#548 22-10-2013 o 20h50

Miss'OK
Hildee

Ta wiadomość brzmi trochę tak jak tłumaczenie przez google ostatniego rozdziału życia Artauda:

" 1948 roku. Tu leży publikacji poprzedziła indyjskiej kultury. Konsultacji w Salpetriere ujawnia nieoperacyjnego raka odbytnicy. Zakaz 1 lutego, audycji radiowej do końca wanny boga rządzącej i wiele protestów."

tyle samo sensu!

Ostatnio zmieniony przez Hildee (22-10-2013 o 20h51)

#549 22-10-2013 o 20h51

Miss'wtajemniczona
nivata
Seamstress wannabe.

Nie, ja mam tego samego chłopaka od zawsze, wierzę w miłość na całe życie.

Ja też raz dostałam wiadomość pełną zbulwersowania, ale nie na takim hardkorowym poziomie. XD

Wiesz co ? Chciałabym coś wiedzieć . Po co się lansujesz , skoro wiesz że nie można na Ciebie głosować , ani na miss pop , ani na miss deco ? Specjalnie zabierasz miejsce innym dziewczynom ? Bo nie wierzę że robisz to nieświadomie.

#550 22-10-2013 o 20h54

Miss'wow
KimDallas
...

Hildee napisał

Ta wiadomość brzmi trochę tak jak tłumaczenie przez google ostatniego rozdziału życia Artauda:

" 1948 roku. Tu leży publikacji poprzedziła indyjskiej kultury. Konsultacji w Salpetriere ujawnia nieoperacyjnego raka odbytnicy. Zakaz 1 lutego, audycji radiowej do końca wanny boga rządzącej i wiele protestów."

tyle samo sensu!

ale nie ma błędów ortograficznych /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Sama dostałam podobną wiadomość i nie wiedziałam, że da się zrobić aż 3 orty w słowie "bluzka"

Ostatnio zmieniony przez KimDallas (22-10-2013 o 20h56)

Strony : 1 ... 20 21 22 23 24 ... 308