Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 308

#401 12-10-2013 o 23h04

Miss'całkiem całkiem
Miyane
...

Wybaczcie, że się wtrącam. :S
Ostatnio dostałam od niej wiadomość - wstawiam cytat gdzie wypowiada się o Kaede:

"Wybacz że tak póżno gratuluję ale KAEDE dała mi bana bo nigdy na nią nie głosowałam .A to przeciesz muj wybór.Jest nieodpowiedzialna."

Btw. gdzie wy widzicie jej czarną listę :0 ?

挨拶は時の氏神
Cave me domine ab amico, ab inimico vero me ipse cavebo

#402 12-10-2013 o 23h09

Miss'towarzyska
YooSti
Don't judge a book by its cover...

Raz jest jej lista na profilu,a później znika,by znowu być. A to co ci napisała to po prostu wołanie o ZAUWAŻENIE, bo pierwsze słyszę,aby ktoś dostał bana za takie coś. Pamiętając swojego bana,klikając na forum,czy wiadomości widniała informacja,za co ma się bana. Więc wydaje mi się,że robi z ludzi głupków pisząc takie głupoty. To już się domyślam kto mnie ostatnio posądzał o włamanie się na konto i pisanie wątków na forum.

http://i65.tinypic.com/x4kd4g.gif

#403 12-10-2013 o 23h14

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox
Miejsce: Yharnam

Laska jest przebojem, dla mnie to jest absolutny hit tej gry XD Weźcie niech nie dostanie bana, chcę zobaczyć co jeszcze wymyśli.
Poza tym, mnie nie gratulowała, jak mi smutno :C

#404 12-10-2013 o 23h16

Miss'Żółtodziób
...

Foxglove napisał

Laska jest przebojem, dla mnie to jest absolutny hit tej gry XD Weźcie niech nie dostanie bana, chcę zobaczyć co jeszcze wymyśli.
Poza tym, mnie nie gratulowała, jak mi smutno :C

Za to jesteś na czarnej liście, według mnie to bardziej atrakcyjna opcja. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Zgadzam się - dodatkowa atrakcja do gry i przyjemne, abstrakcyjne urozmaicenie. ^^

#405 13-10-2013 o 15h37

Miss'Żółtodziób
...

Ludzie mam problem jak zerwać z chłopakiem?

#406 13-10-2013 o 16h31

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Na dyskotece jest przycisk "Zerwij".
Następnym razem zadawaj pytania w dziale FAQ.

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#407 13-10-2013 o 18h22

Miss'OK
Aria
...

Miyane napisał

Wybaczcie, że się wtrącam. :S
Ostatnio dostałam od niej wiadomość - wstawiam cytat gdzie wypowiada się o Kaede:

"Wybacz że tak póżno gratuluję ale KAEDE dała mi bana bo nigdy na nią nie głosowałam .A to przeciesz muj wybór.Jest nieodpowiedzialna."

Btw. gdzie wy widzicie jej czarną listę :0 ?

Ale wgl skąd Kaede miałaby niby wiedzieć, czy na nią głosowała, czy nie? O_o

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#408 13-10-2013 o 18h34

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形
Miejsce: Kraków

Ale napędzacie jej popularność /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#409 13-10-2013 o 21h18

Miss'Żółtodziób
...

Evelyn napisał

Ale napędzacie jej popularność /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ja tam dziękuję, za taką popularność - przecież nikt mi nie powie, że nagradza taką agentkę punktami miss pop albo deco za jej "miłe" słowa i te wszystkie dziwne rzeczy, które wyprawia na forum, oraz zdania, jakie wypisuje w swoim "o mnie" na temat dziewczyn?

#410 13-10-2013 o 21h58

Miss'OK
Evelyn
陶磁器人形

Crewedka, co by nie robiła i jak źle by się o niej nie pisało - wzbudza ciekawość. Licznik wizyt na profilu bije, a z tego, co widziałam ma całkiem sporo głosów miss pop i miss deco.

#411 13-10-2013 o 22h47

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Z otrzymywanych pw i komentarzy wnioskuję, że jednak głosowała /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png Poza tym groźba bana bezterminowego poszła w październiku, a na mnie nie można głosować od połowy września. Mnie jest trochę mniej do śmiechu, bo niektórzy jednak wierzą w te bzdury /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#412 13-10-2013 o 23h11

Moderator
ErinBlack
...
Miejsce: Częstochowa

Evelyn napisał

Crewedka, co by nie robiła i jak źle by się o niej nie pisało - wzbudza ciekawość. Licznik wizyt na profilu bije, a z tego, co widziałam ma całkiem sporo głosów miss pop i miss deco.

To akurat zasługa jej podejrzanego uwielbienia do każdego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Założę się, że połowa forum dostaje od niej wiadomości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

"Do not take life too seriously, you will never get out of it alive."

Gdzie możesz mnie znaleźć?
ASK || SF

#413 13-10-2013 o 23h14

Miss'Sensei
ScarletWitch
...
Miejsce: England / London

Ja jeszcze nie dostałam żadnej, a to dosyć dziwne O_o ...
Czuje się pominięta, a z chęcią bym ją skomentowała i to tak jak się powinno xD
A za co wy trafiliście, na jej czarną listę ?

#414 14-10-2013 o 09h18

Miss'Żółtodziób
...

ErinBlack napisał

Evelyn napisał

To akurat zasługa jej podejrzanego uwielbienia do każdego /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Założę się, że połowa forum dostaje od niej wiadomości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Dokładnie, ja mam chyba ze trzy jej komentarze, zanim zorientowałam się, że to po prostu nabijanie sobie punktów (wcześniej, nieświadoma ja, niczego złego nie podejrzewałam), ale potem dwa dni pod kolej dostałam od tej panny po trzy (!) komentarze dziennie, więc zdecydowałam się ją ignorować. A punkty miss pop i deco nabijają jej pewnie świeżynki w grze, które "odwdzięczają się" za rzekomą ocenę. Na mnie dwie panny się nacięły - obie zapewniły mnie, że zagłosowały "uwielbiam" na moją miss, ale pech chciał, że od dłuższej chwili siedziałam on line, wiedziałam, ile punktów miss miałam, więc od razu wyszło, że perfidnie kłamały - tylko po to, aby nakłonić mnie, do zagłosowania, ale jednocześnie oddalić mnie, jako konkurencję, jak najdalej od finałów (no bo jak inaczej to niby wyjaśnić). Żadna nie odpisała na moją wiadomość, w której wyjaśniłam, że ich misterny plan działania "nie pyknął" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (14-10-2013 o 09h19)

#415 14-10-2013 o 20h18

Miss'Żółtodziób
...

Może ktoś powiedzieć jak umieścić prace w opisie?

#416 14-10-2013 o 20h35

Miss'Żółtodziób
...

Lillen napisał

Może ktoś powiedzieć jak umieścić prace w opisie?

Nie. Odpowiedź znajdziesz w FAQ - znajdź ją sobie i zacznij się przyzwyczajać, że życie nie jest łatwe, a odpowiedzi nie pojawiają się na srebrnym półmisku - czasami trzeba samemu poszukać.

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (14-10-2013 o 20h37)

#417 14-10-2013 o 20h37

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Ej, czy to tylko ja czy nowa koleżanka Lillen to nasza kochana Monika79?Poznaję po Chojnicach, absolutnym braku ortografii, graniu na pianinie (wspomniała w "Przedstaw się") i drobnej obsesji na punkcie mojej biednej Lil O_O Oczywiście mogę się mylić, noale...

Ostatnio zmieniony przez Foxglove (14-10-2013 o 20h37)

#418 14-10-2013 o 20h40

Miss'całkiem całkiem
Kaede
Królewna z drewna.

Foxglove napisał

Ej, czy to tylko ja czy nowa koleżanka Lillen to nasza kochana Monika79?Poznaję po Chojnicach, absolutnym braku ortografii, graniu na pianinie (wspomniała w "Przedstaw się") i drobnej obsesji na punkcie mojej biednej Lil O_O Oczywiście mogę się mylić, noale...

Sprawdziłam i na tę chwilę poza tym co piszesz nie ma dowodów, że tak jest /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Po prostu dużo młodzieży ma braki w ortografii chyba :<

#419 14-10-2013 o 20h44

Miss'OK
Foxglove
Big, bad Fox

Nie wiem czy to dobrze, czy wręcz przeciwnie XD
Dziś w ogóle jakiś atak trolli jest. Co człowiek forum włączy to jakiś się pojawia D:

#420 14-10-2013 o 20h46

Miss'Żółtodziób
...

Crewedka napisał

ErinBlack napisał

Evelyn napisał

Dokładnie, ja mam chyba ze trzy jej komentarze, zanim zorientowałam się, że to po prostu nabijanie sobie punktów (wcześniej, nieświadoma ja, niczego złego nie podejrzewałam), ale potem dwa dni pod kolej dostałam od tej panny po trzy (!) komentarze dziennie, więc zdecydowałam się ją ignorować. A punkty miss pop i deco nabijają jej pewnie świeżynki w grze, które "odwdzięczają się" za rzekomą ocenę. Na mnie dwie panny się nacięły - obie zapewniły mnie, że zagłosowały "uwielbiam" na moją miss, ale pech chciał, że od dłuższej chwili siedziałam on line, wiedziałam, ile punktów miss miałam, więc od razu wyszło, że perfidnie kłamały - tylko po to, aby nakłonić mnie, do zagłosowania, ale jednocześnie oddalić mnie, jako konkurencję, jak najdalej od finałów (no bo jak inaczej to niby wyjaśnić). Żadna nie odpisała na moją wiadomość, w której wyjaśniłam, że ich misterny plan działania "nie pyknął" /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Don't worry Crew, ja również poleciałam na naiwną. Z początku jeszcze mi się chciało odpowiadać na upierdliwą korespondencję, ale w pewnej chwili powiedziałam basta, bo ileż można.
A teraz, za sprawą Waszej reklamy, skupiłam się na kolejnej ciekawej osobistości. Zobaczymy co z tego wyrośnie...

#421 14-10-2013 o 20h49

Miss'na całego
Kosia1
...

Oj, ale chyba troszkę przesadzacie tutaj z 'tępieniem' młodszych, mniej zaznajomionych z grą użytkowników, czasem ktoś zadaje pytanie albo założy topic nie w tym dziale co trzeba i od razu lecą jakieś aluzje i niepotrzebne hejty, zamiast grzecznie kogoś skierować tam, gdzie trzeba, wytłumaczyć mu coś. Wiadomo, że ta  gra przyciąga i będzie przyciągać młode dziewczynki które nie do końca rozumieją, że pewnych rzeczy się nie powinno robić, np wysyłać do kogoś tone wiadomości, poszukać sobie czegoś w FAQu, ale moim zdaniem bez przesady, bo czasem niektóre wypowiedzi starszych użytkowników zakrawają na mini hejty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#422 14-10-2013 o 20h54

Miss'Żółtodziób
...

Kosia1 napisał

Oj, ale chyba troszkę przesadzacie tutaj z 'tępieniem' młodszych, mniej zaznajomionych z grą użytkowników, czasem ktoś zadaje pytanie albo założy topic nie w tym dziale co trzeba i od razu lecą jakieś aluzje i niepotrzebne hejty, zamiast grzecznie kogoś skierować tam, gdzie trzeba, wytłumaczyć mu coś. Wiadomo, że ta  gra przyciąga i będzie przyciągać młode dziewczynki które nie do końca rozumieją, że pewnych rzeczy się nie powinno robić, np wysyłać do kogoś tone wiadomości, poszukać sobie czegoś w FAQu, ale moim zdaniem bez przesady, bo czasem niektóre wypowiedzi starszych użytkowników zakrawają na mini hejty /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Co innego, jeśli użytkowniczka faktycznie szuka informacji, na jakiś temat, przegląda wątki działy, zapoznaje się z ich zawartością, a co innego, jak wybiera pierwszy (!) z brzegu temat i wali z pytaniem, które kompletnie nie pasuje do działu, bo nawet nie fatyguje się, aby przeczytać pierwsze zdania z pierwszego postu. Potem nauczy się to to, że pisać może wszędzie i o wszystkim, zakłada setki zbędnych wątków i zostawia wszędzie bliźniacze komentarze (wiadomo, o kim mowa, tak dla przykładu). Wiadomo, że tym pierwszym warto pomóc, drudzy na to nie zasługują. Czym skorupka za młodu...
Ikan - właśnie ja teraz też ignoruję. Dziś dostałam niemal rozkaz, że mam zajrzeć na czyjeś konto, obejrzeć opis i zareklamować go na forum wszystkim, bo jest taki fajny, ale autorka się "wstydzi"... Głowa pęka...

Ostatnio zmieniony przez Crewedka (14-10-2013 o 20h58)

#423 14-10-2013 o 20h59

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Kosia1 użytkowniczki nie "hejcą" młodszych za to że nie wiedzą czegoś o grze, każdy może się pomylić, jednak zostaje grzecznie odesłany do odpowiedniego topiku, zdarza się też, ze gracze sami pomagają nowym niedoświadczonym graczom. Jednak co zrobić, gdy codziennie dostajesz wiadomości od tych samych graczy typu "super miss <3, zapraszam do mnie" lub "co sądzisz o mnie" to może być denerwujące. Niektórym zależy na wygraniu wyborów, albo wybiciu się za wszelką cenę.

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (14-10-2013 o 21h02)

#424 14-10-2013 o 21h02

Miss'na całego
Kosia1
...

Crewedka jasne, że tak, szczerze sie przyznam ze miałam też na myśli Twój post który był wyżej w odpowiedzi do jakiejś użytkowniczki. Są osoby, które naprawdę swoim zachowaniem robią na złość, ale są też osoby, które po prostu się w tym nie łapią i jestem pewna, że gdyby raz im wskazać drogę do znalezienia rozwiązania to potem będą sobie radziły lepiej. Sama pamiętam jak miałam z 12 lat i siedziałam na kilku forach, człowiek uczy się wszystkiego z czasem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Ikuna jasne, że takie wiadomości potrafią być wkurzające, ale zawsze można zablokować takiego użytkownika. Ja nie dostaje takich wiadomości, może dlatego mnie to aż tak nie wkurza. Ale też wiadomości czy wypowiedzi to np. nie powód by podejrzewać kogoś (być może zupełnie niewinnego), że jest kimś kto wcześniej nabroił itd tak naprawde nie mając dowodu. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Kosia1 (14-10-2013 o 21h06)

#425 15-10-2013 o 10h21

Miss'OK
Aria
...

Baj de łej, mamy nowego trollika na forum. MissLolitka(coś tam)

Ostatnio zmieniony przez Aria (15-10-2013 o 10h21)

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Strony : 1 ... 15 16 17 18 19 ... 308