Kosia1 napisał
Oj, ale chyba troszkę przesadzacie tutaj z 'tępieniem' młodszych, mniej zaznajomionych z grą użytkowników, czasem ktoś zadaje pytanie albo założy topic nie w tym dziale co trzeba i od razu lecą jakieś aluzje i niepotrzebne hejty, zamiast grzecznie kogoś skierować tam, gdzie trzeba, wytłumaczyć mu coś. Wiadomo, że ta gra przyciąga i będzie przyciągać młode dziewczynki które nie do końca rozumieją, że pewnych rzeczy się nie powinno robić, np wysyłać do kogoś tone wiadomości, poszukać sobie czegoś w FAQu, ale moim zdaniem bez przesady, bo czasem niektóre wypowiedzi starszych użytkowników zakrawają na mini hejty
Co innego, jeśli użytkowniczka faktycznie szuka informacji, na jakiś temat, przegląda wątki działy, zapoznaje się z ich zawartością, a co innego, jak wybiera pierwszy (!) z brzegu temat i wali z pytaniem, które kompletnie nie pasuje do działu, bo nawet nie fatyguje się, aby przeczytać pierwsze zdania z pierwszego postu. Potem nauczy się to to, że pisać może wszędzie i o wszystkim, zakłada setki zbędnych wątków i zostawia wszędzie bliźniacze komentarze (wiadomo, o kim mowa, tak dla przykładu). Wiadomo, że tym pierwszym warto pomóc, drudzy na to nie zasługują. Czym skorupka za młodu...
Ikan - właśnie ja teraz też ignoruję. Dziś dostałam niemal rozkaz, że mam zajrzeć na czyjeś konto, obejrzeć opis i zareklamować go na forum wszystkim, bo jest taki fajny, ale autorka się "wstydzi"... Głowa pęka...
Ostatnio zmieniony przez Crewedka (14-10-2013 o 20h58)