Dzięki Kosia Pewnie i tak będę się wahać aż do 18 października, ale teraz wiem, że transakcja przebiegnie "bezboleśnie"
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 14 15 16 17 18 ... 308
#377 07-10-2013 o 20h53
Doładowywałam już trzy razy i nigdy nie pobrało więcej niż miało
#378 07-10-2013 o 22h10
Ja doładowywałam już masę razy i tylko raz "zjadło" mi kasę z konta a MM nie dostałam. Poza tym jedynym incydentem nie narzekam, a nawet nadal tak doładowuje.
Majerankowa dam Ci dobrą radę z doładowaniem czekaj na Happy Hour, w końcu lepiej dostać 2 w cenie 1
#379 08-10-2013 o 10h19
Rosette napisał
Aria napisał
Rosette, taki temat został już utworzony
Jestem ślepa! Odznaczałam odruchowo forum ze wszystkich nowych postów i umknął mi gdzieś po kątach (chociaż osobiście myślałam, że zostanie przyklejony, by nie zaginął gdzieś w odmętach pierdółek).
A tak z innej beczki: Dziewczyny, czy wam też przestał działać myk z podmienianiem ubrań w szafie? Cały dzień dzisiaj paradowałam ze spinką we włosach, którą miałam w warstwie Okrycia Wierzchnie i przełożonym z Torebek na Nakrycia Głowy kotkiem na ramieniu, a teraz ni z tego ni z owego przestało działać.
EDIT: Pokombinowałam z warstwami i teraz już wskoczyło, aczkolwiek nie mam pojęcia czemu nagle wykrzaczyło mi wszystko i jeszcze nie działało jak poprzednio...
ooo..nie wiedziałam, że jest "myk z podmienianiem ubrań w szafie".. czy ktoś byłby uprzejmy wytłumaczyć mi na jakiej zasadzie to działa..?
..prawdziwa sztuka?..być sobą w dzisiejszych czasach..
#380 08-10-2013 o 18h22
Zadumałam się nad jedną kwestią w temacie plagiatów itd. Nie odnośnie przypadku Vitalis, ale tak ogólnie, jestem ciekawa, co sądzicie w kwestii następującej:
Jest sobie użytkowniczka w wieku podstawówkowym. Użytkowniczka zobaczyła na podium deco niesamowite, cudowne itd. pomieszczenie i pomyślała, że chce mieć to samo u siebie. Zwyczajnie odgapiła pomieszczenie od laureatki, ale nie zaznaczyła go do wystawienia na defiladę. Po prostu przeniosła do swojego domu coś, co jej się spodobało. Jak byście się odniosły do takiej sytuacji?
Zaznaczam, rozważanie czysto hipotetyczne. Po prostu jestem ciekawa odpowiedzi.
#381 08-10-2013 o 21h39
To dalej plagiat. Od gapiła i tyle.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
#382 08-10-2013 o 21h51
Nie powinna tego robić.
Chyba że poprosi grzecznie czy mogłaby wykorzystać pomysł i uzgodni to z autorką + wyraźnie zamieści odpowiednie sprostowanie, że to nie jej własny pomysł.
Oczywiście wszystko w granicach zdrowego rozsądku i smaku.
Jakby mnie to dotyczyło to wolałabym wiedzieć komu udostępniam pomysły aby nie mieć przykrości.
Trzeba umieć zachować się po ludzku i fair. Skoro ktoś nie życzyłby sobie przywłaszczania swojej pracy to niech sam nie wykorzystuje. Proste, a jak często zapominane
#383 08-10-2013 o 22h07
Aiamate: O, tego w moich hipotetycznych rozważaniach brakowało. Informacji w profilu i uzgodnienia z autorką projektu Czyli dopuszczasz sytuację, że np. zgłasza się do Ciebie młodsza użytkowniczka: "Ojej, jaki masz fantastyczny salon, też taki chcę, mogę wykorzystać jak zaznaczę, że jesteś autorką?", zgadzasz się i wszystko jest cacy?
(Mam dziś jakieś psychologiczno-socjologiczne zapędy i przeprowadzam ankiety.)
#384 08-10-2013 o 22h09
Ale jaki to ma sens? Wydawać MM tylko po to, żeby zrobić coś, co kto już zrobił. Po co?
#385 08-10-2013 o 22h22
Dla mnie to nie ma sensu, ale nie wykluczam, że dla takiej jedenasto-, dwunastolatki, która dostała bzika na punkcie czyjegoś pomieszczenia jakiś sens istnieje.
#386 08-10-2013 o 22h32
lillchen napisał
Aiamate: Czyli dopuszczasz sytuację, że np. zgłasza się do Ciebie młodsza użytkowniczka: "Ojej, jaki masz fantastyczny salon, też taki chcę, mogę wykorzystać jak zaznaczę, że jesteś autorką?", zgadzasz się i wszystko jest cacy?
(Mam dziś jakieś psychologiczno-socjologiczne zapędy i przeprowadzam ankiety.)
Heh, może nie w takiej formie pytania jaką zaproponowałaś
Chociaż pewnie odpowiedziałabym w podobny sposób jaki powyżej zaproponowała Aria. Mimo wszystko lepiej rozwijać kreatywność i spróbować wymyślić coś własnego. Jeżeli ktoś do mnie napisze- tak po ludzku, fair, nie jakoś chamsko i bezczelnie, normalnie, w atmosferze wzajemnego szacunku i zrozumienia- że chciałby np. wykorzystać mój pomysł na kuchnię, jakoś go rozwinąć/uprościć i że napisze sprostowanie kim się zainspirował.
Nie cały mój salon, zmieniając tylko parę elementów, tylko parę elementów ode mnie wkomponuje w swój salon.
#387 09-10-2013 o 17h57
fajna gra ale juz napewno włazić nie będe.Chchialam doładować by pieniądze tu miec i oszukali a kase mi wciagneło ;/
natalia
#388 09-10-2013 o 18h10
zwaariowaanaa20 napisał
fajna gra ale juz napewno włazić nie będe.Chchialam doładować by pieniądze tu miec i oszukali a kase mi wciagneło ;/
Wypełnij formularz: //www.missfashion.pl/faq/#/faq/co-to-jest-bank-i-gdzie-go-znaleźć,12.htm#
#389 10-10-2013 o 11h31
Ta gra jest zaje fajna
#390 10-10-2013 o 11h47
Selka39 napisał
Hej.Jestem tu nowa.Jestem Selka mam nadzieję że będę sie świetnie z wami bawić
ja też mam taką nadzię Selka
gra miss fashion jest super a ja czuję się super kiedy gram w tą gre można zdobywać nowe poziomy,zaliczać misje i wygrywać wyzwania.
#391 10-10-2013 o 12h09
Bardzo fajowo, że się cieszysz z powodu tej gry Tylko jest jeden problem Natalia, nie wolno pisać posta pod postem - skocz do regulaminu i go przeczytaj szybciutko
Link: //www.missfashion.pl/forum/t16,1-regulamin-forum.htm
#392 10-10-2013 o 16h03
Coś się nam namnożyło trolli, a może to ciągle ta sama osoba? Kaede, może warto sprawdzić?
#393 10-10-2013 o 17h42
@Kiciak2003 , sposia11 - upomnienia za spam.
O dziwo, to nie jedna osoba
#394 12-10-2013 o 18h50
Jako, że brak snu źle na mnie wpływa pomyliłam pomysły z luźnymi xD Z góry sorki za ten spam, który widniał tam przez kilka minut xD
To kogo jeszcze zablokowała Pani M? Swoją drogą, najpierw jakaś laska prosi o głosy dla niej, później namawia do hejcenia jej, potem Panna M zalewa skrzynki innych spamami, później atakuje forum bezsensownymi postami, teraz akcja zhejcic osoby, które często się na forum wypowiadają xD
Czy tylko ja to odbieram jak rozpaczliwą próbę zwrócenia na siebie uwagi? Czy moze dla was też wieje totalną desperacją?
Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (12-10-2013 o 18h50)
#395 12-10-2013 o 18h55
Tak to brzmi. A biedna Lil na liście znajomych, bo jest za miła żeby jej powiedzieć co o niej myśli XD Się dorobiła psychofanki, biedna. Podpada to pod nękanie może, że laska pisze do niej n-wiadomości dziennie? XD
A my jesteśmy zue!
Poza tym Kaede, ja bym się na Twoim miejscu bała. Nie dość , że jesteś na jej czarnej liście, to ona jeszcze w sygnaturze ma złowrogie "Kaede" i nic więcej XD
Ostatnio zmieniony przez Foxglove (12-10-2013 o 18h59)
#396 12-10-2013 o 19h07
Też mnie Lil na liście kontaktów Panny M zdziwiła, ale w sumie fakt ona jest za miła więc to wszystko tłumaczy xD
I sądzę, że przy odrobinie dobrej woli można to podciągnąć pod nękanie >D Z resztą Lil wcale nie musi jej tego co o niej myśli pisać wystarczy, że ją zablokuje i od razu trafi na jej czarną listę xDDD
Edit: Z ciekawości sprawdziłam jej sygnaturę, bo aż nie mogłam uwierzyć, że ma tam tylko napisane "Kaede" xD
Ostatnio zmieniony przez ErinBlack (12-10-2013 o 19h10)
#397 12-10-2013 o 19h33
To i ja się wypowiem... To ja współczuję Lil,sama przeszłam przez coś takiego dopóki jej nie zablokowałam. Być u kogoś na czarnej liście i opisanym w profilu,to aż zaszczyt ,ba i to na pierwszym miejscu . Tak że możemy być z siebie dumne
#398 12-10-2013 o 19h57
Mein god, a cóż to za nowy troll, ta panna "M"? Brzmi to trochę, jak "agent Pe"
#400 12-10-2013 o 21h12
Ona jest rozkoszna, chyba zostanę jej krypto-fanką. ;>
W sumie jej nick w sygnie to też jakiś pomysł. ^^