Erzsebet napisał
Ha, na półce kompletuję Hetalie, Ouran high school host club, Kuroshitsuji, Battle Royale, Kagen no Tsuki oraz mam całą Alicje w Krainie Serc (zdobyć ją to był koszmar... )
Mam też konto na centrum mangi gdzie jest tego o wiele więcej ^ ^
Często pożyczam też mangi od koleżanki ale ona uwielbia horrory i nie jest to za dobra lektura przed snem
Mam pytanie, czyta ktoś tutaj maŃgi Kattlett? To polska autorka, gorąco polecam! (można ją znaleźć na centrum mangi)
Czytałam Exitus Letalis (przepraszam za ewentualne błędy). Manga była bardzo fajna, tylko zapominałam że ci kolesie mają po 95 (chyba) lat, bo czasami zachowywali się jak dzieci- no ale...nieważne. Czekam na drugą część- bo zapowiada sięna nią, bo pierwsza skończyła się... bez wyjaśnienia i na grzbiecie jest "1" która męczy mnie i karze szukać drugiej części- której jeszcze nie ma XD
Poza tym ostatnio nabyłam dwie mangi. Pierwsza to "Olimpos". Manga bardzo ciekawa, chociaż jakiejś głównej fabuły nie było.
Druga "Strażniczka Orelianu" bardzo mi się spodobała, aczkolwiek trochę ta historia dla mnie za "różowa".
Teraz przymierzam się do odszukania całej serii mangi "InuYasha" po polsku, ale najpierw na to uzbieram ;-) Gdziekolwiek bym patrzyłą, jest od 5 abo któegośtam tomu ;-(
Ostatnio zmieniony przez Podoina (29-11-2014 o 12h40)