Ryuu: ano, jakoś szare sygnatury mi nie wychodzą : / Ale podszkolę się to i może one zaczną. Haha, co do praktyki: zgodzę się, ale talent? xD Chyba do bycia samoukiem i kombinowania. Btw, polskie czcionki mam.. gdzieś. Jest ich kilka... naście? Może nawet kilkadziesiąt. Ale szczerze mówiąc, nawet nie wiem które to są, w dodatku zazwyczaj różnica pomiędzy nimi a takimi bez polskich znaków jest dość... spora : c Szkoda, utrudnia to robienie grafik w ojczystym języku : x
Maruki
Do jakiego znowu fejmu xD Przecie ja to tylko szary użytkownik xD A ja trzymam za Ciebie kciuki, pewno szybciej wygrasz ode mnie : 3
Btw, piszemy razem rpg'a, ne? xD Jak tam Ci się zaczyna? ; p
A co do sygnaturki: nie byłam pewna kolorystyki i wycięcia... jest taka... inna.
Link do zewnętrznego obrazka
Eminaria
Haha, chyba powinnam przestać gadać na skype xD Szczerze mówiąc, to pamiętam tylko teksty Ashe i Jinx, a reszty to tak randomowo... Zazwyczaj wyciszam grę jak najmocniej no i nie słucham postaci, bo po prostu gawędzę z grupą przez różne komunikatory xD
Jak dla mnie pogram jest prosty, naprawdę ; ) Tylko, że wersja Studio X nie jest (chyba) dostępna po polsku.. nie wiem, ja mam ang, ale to dla mnie nie problem xD
Co do sygnaturki, nawet nie musiałam zbyt bardzo zmieniać kolorystyki xD I jakiś przemiły człowiek wyciął już wcześniej render!
Edit: Kufa, ta ala ramka jest krzywo TT_TT Wybacz : c *nie mam jak tego poprawić zbytnio, ucięłabym zbyt wiele sygnatury, niż bym chciała T.T*
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (07-07-2014 o 04h07)