Tyle pięknych sygnaturek to ja też się skuszę ;3
1. Obrazek: http://i57.tinypic.com/27xl4z6.png lub jakiś inny wybrany przez ciebie, byle z płaczącą dziewczyną, może lekko się uśmiechającą?
2. Rozmiar: 500x150
3.Animacja: Niet
4. Napis główny: I'm going to let you go in style and even if it kills me
5. Napis poboczny: ... I'M GOING TO SMILE
6. Uwagi: Czy mogłoby wszystko być takie depresyjne?
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#151 14-06-2014 o 19h32
#152 16-06-2014 o 18h37
Parmesan
(Skąd, nie męczysz mnie ^ ^ Daję dwie wersje, bo nie mogłam się zdecydować, która lepsza)
Link do zewnętrznego obrazka
Eminaria
(Ano, Jinx jest genialna : D Ale dawno nią nie grałam... hm.. w ogóle dawno w lola grałam : o Sona mi już tak nie wyszła, coś mi się zgrać nie chciała ;_
Misa-chan1906
(Aleś mi narobiła problemów z obrazkiem xD Ale tutaj dwie wersje, z Twoją i moją grafiką : ))
#153 16-06-2014 o 19h13
obydwie przepiękne ^^ aż nie wiem którą jako sygnaturkę ustawić
#154 16-06-2014 o 22h04
Taaak, Jinx jest najlepsza ze wszystkich ♥ Szaleję na jej punkcie, jest taka suuper :33 A co do sygnaturki, to.... Wcale Ci źle nie wyszła, jest cudna x3
1. Rozmiar sygnaturki: 500x150
2. Obrazek:
Link obrazka: http://ddragon.leagueoflegends.com/cdn/img/champion/splash/Elise_2.jpg
3. Animacje: Nie
4. Napis główny: Pociągnij za sznurki,
5. Napis poboczny: zobacz jak tańczą.
6. Życzenia i uwagi: Zdaję się na Ciebie
Od raz dziękuje Pannie Madelleinee :33 Bo przyznaję się że robisz przepiękne sygnaturki ^-^
#155 17-06-2014 o 02h27
Bardzo dziękuję za miłe słowa ^ ^ Mimo wszystko, wolę podchodzić krytycznie do swoich prac, bo przynajmniej dzięki temu chcę dalej próbować swoich sił w obróbce grafik : )
I fakt, Jinx jest niesamowita, ale straszny papier xD Pamiętam, że raz grałam nią cały tydzień... akurat to był pierwszy tydzień mojej gry w lola. Teraz jednak już tak bardzo nie preferuję adc, chociaż lubię nimi grać ^ ^
Eminaria
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (17-06-2014 o 02h28)
#156 17-06-2014 o 14h30
Mi bardziej podoba się ta druga : ) Jujciu! Ja się napatrzeć nie mogę *u* A teraz coś, co zachwyci moją koleżaneczkę XDXD
1. Rozmiar sygnaturki: 500x180
2. Obrazek: Kliku, kliku *o*
4. Napis główny: Jestem sobie w czekoladzie!
5. Napis poboczny: Ale nie zjesz mnie.
6. Życzenia i uwagi: Klimat słodki, jak jakiś inny render będzie ci pasował, to go wymień. Byleby czekolada! ^^ XDXD No i ten.. Ba być SWEET! :3
#157 17-06-2014 o 20h16
Hej ^^ Zrobisz mi sygnaturkę? :3
Formularz *u*
Formularz
1. Wielkość sygnaturki: 500x180
2. Obrazek: Klikusiaj ^^
3. Animacja: Nie
4. Napis główny: To nie jest tylko muzyka..
5. Napis poboczny: ..to moje życie
6. Życzenia własne, uwagi: Tło ma nie zwracać na siebie uwagi, bo po nic mu to.. XD
Z góry dziękuję, mam nadzieję że będzie piękna. *o*
#158 17-06-2014 o 21h22
Łoo boże nie wspominaj mi że to papier xD Eh niestety całą niesamowitą Jinx dedam po tym jak się nafeeduje xD Co do sygny jest cudna *-* Jak zawsze ;P
2. Obrazek:
Link obrazka: http://ddragon.leagueoflegends.com/cdn/img/champion/splash/Evelynn_2.jpg
4. Napis główny: Podoba mi się,
5. Napis poboczny: twój ból...
Dziś Ci dam Ewkę ;33
#159 18-06-2014 o 02h02
Ostatnio całkiem dobrze mi się nocą pracuje.. : p
Przy piosence: Forgotten Sorrow
Parmesan
MaryKatyAn
Eminaria
Może być..?
#160 18-06-2014 o 12h48
Okej, ja sobie ją później ustawię. Przy okazji: Ustawiam jedną z sygn Parmesan'a, bo to moja kuzyneczka i dała mi na to zgodę, bo odchodzi z MF, i tak ich nie użyje ;p
#161 19-06-2014 o 12h57
O matko jedyna! ♥ Kocham Cię od dziś <3 Ta sygnaturka... Jest przepiękna! *-* Tak pasuję do Ewki... ♥ Nie mogę się napatrzeć na ten efekt, jejuniu ja chcę JESZCZE C:
2. Obrazek:
Link obrazka: http://ddragon.leagueoflegends.com/cdn/img/champion/splash/Karma_1.jpg
4. Napis główny: Gdy pokonasz siebie,
5. Napis poboczny: pokonasz wszystko
Dziś Ci dam Karmę ;3
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (19-06-2014 o 12h58)
#162 22-06-2014 o 22h33
Postanowiłam, że jeszcze raz Cię odwiedzę ^^
•Wielkość Sygnaturki•500x150•
•Obrazek•Opcja I•Opcja II•(wybierz ten render, z którym będzie Ci się lepiej pracować c:)•
•Animacja•Nie•
•Napis Główny•I don't belive in•
•Napis Poboczny• Human•
•Życzenia•Pomimo, iż napis Human jest napisem pobocznym, prosiłabym aby był większy od napisu głównego•
Z góry dziękuję :3
#163 23-06-2014 o 13h41
Pamparapapam! xd
Jeztem xddd Więc motywuję do zrobienia sygnaturek *motywuje*.
Formularz
1. Wielkość sygnaturki: 500x150
2. Obrazek: zdam się na Ciebie :3
3. Animacja: jak niedostępna to co robi w formularzu ? ;o
4. Napis główny: I'm not crazy
5. Napis poboczny: I'm just a little unwell
6. Życzenia własne, uwagi: braak ~.~
#164 23-06-2014 o 18h42
Trochę to trwało, ale kolejna partyjka sygnaturek gotowa : 3
Eminaria
Przeceniasz mnie kobieto xD Zdecydowanie xD
Btw, uwielbiam grać Karmą : 3 Muszę ją sobie w końcu kupić... *myśli*
Maruki
Zrobiłam dwie wersje, bo jakoś na render zdecydować się nie mogłam : 3
Mania
Dzięki za pomoc przy obrazkach xD
albo
A tutaj sygnaturka, którą zrobiłam dla siebie : 3 Mania ma podobną, bo cóż, siostrzyczki, podobne zainteresowania itd.. ale Soul jest tylko mój : 3 (i Maki, rzecz jasna, One True Paring w końcu)
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (24-06-2014 o 04h48)
#165 23-06-2014 o 18h52
Hahahahahaha ! Te same zainteresowania ? Przypominam, iż ta Twoja miała być MOJA ! xD To był MÓJ pomysł ! I wiedziałam, że dasz z Soulem ;> I On jest nie tylko Twój ~.~
Wszystko pięknie.. taa.. to szukanie obrazków i myślenie, w którym to kurdesz tomie było T.T xD Ale cemu napis jest taki sam jak u Cb ? T.T
Ee.. dzięki za sygnaturkę, ale miałaś mi jeszcze zrobić inną -.- i ten szablon ! =.=
#166 23-06-2014 o 19h10
Obie są takie, takie, że tylko wystawiam język i się ślinię (czy to nie zabrzmiało... Dziwnie? xD) Za dużo idealności i perfekcyjności, jak dla mnie ;U;
•Obrazek•Tym razem tylko jeden x3•
•Animacja•Nie•
•Napis Główny•My heart would stop without•
•Napis Poboczny•Pocky•
•Życzenia•Brak•
Ostatnio zmieniony przez Maruki (23-06-2014 o 19h11)
#167 23-06-2014 o 22h06
To może ja też poproszę♥
1.Wielkość Sygnaturki•500x160
2.Render: To poproszę:3
3.Animacja:Nie.
4.Napis Główny:Not all people are alike.
5.Napis Poboczny:*w ogóle to rozmieść napis jak tam ci sie spodoba i jak będzie pasować:33 *
6.Życzenia: Brak
Ostatnio zmieniony przez Mizune (23-06-2014 o 22h06)
#168 24-06-2014 o 18h11
Hah : D Karma, jedna z moich ulubionych supportów U.u (Ale i tak według mnie, najlepsza jest Leona xD) A tak w ogóle zbieram na Fiorę. C:
2. Obrazek:
Link obrazka: http://ddragon.leagueoflegends.com/cdn/img/champion/splash/Kayle_6.jpg
4. Napis główny: Przyszłość,
5. Napis poboczny: wykuta w blasku stali.
Dziś nadejdzie moc Kayle xD
Ostatnio zmieniony przez Eminaria (24-06-2014 o 18h12)
#169 25-06-2014 o 23h15
Hej, dzisiaj możecie zobaczyć, jak robiłam Wasze sygnaturki xD Tutaj jest filmik z przyśpieszonym materiałem, mam nadzieję, że się Wam spodoba ; )
Maruki
Mam nadzieję, że nie jest tak źle z tą sygnaturką Btw, gratuluję finałów ; ) (bo dobrze widziałam, że jesteś w finałach, tak? : o)
Mizune
Oby o to chodziło : )
Eminaria
Jedyna skórka Kayli, która mi się podoba xD Czekam na moje kochane, Diankę i Akali : 333 Jak dla mnie z supp najlepsza jest Nami i Soraka xD Karmę robię pod AP zawsze, nie lubię grać nią jako sup, w dodatku zazwyczaj jakimś cudem jak ją brałam miałąm solo linię, no to ten.. : D A ja.. a ja właśnie sobie kupiłam Ahri i.. i zbieram na runy T.T
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (26-06-2014 o 00h14)
#170 26-06-2014 o 06h09
Cudowna*^*, kolory ze sobą współgrają i nic się nie gryzie, czcionka jest śliczna, taka ozdobna jak lubie. Aż mam kompleksy widząc twoje sygnaturki, bo kiedyś robiłam ale zrezygnowałam. Dziękuje ślicznie i wpadnę ponownie! :3
#171 26-06-2014 o 14h14
Kochana Madi! <3 Ja podziwiam Twój wysiłek i Twoją pracę.. C; Filmik obejrzałam w całości, no i ten tego... Strasznie nad nimi długo siedzisz ;s A więc Madi, mogę wiedzieć co to za program? Oczywiście w Twoim filmiku.. ;3
2. Obrazek:
Link obrazka: http://ddragon.leagueoflegends.com/cdn/img/champion/splash/Akali_6.jpg
4. Napis główny: Wahanie,
5. Napis poboczny: może doprowadzić do klęski.
Zasłużyłaś na Akali. ;3 A co do sygnaturki, piękna i jeszcze raz piękna *-* Ta skórka też mi się podoba (do Kayle). :3 Karmę też robię pod AP, ale jakoś wolę nią grać na bocie.
#172 26-06-2014 o 14h23
Madi, zadziwiasz mnie z kolejną zrobioną sygnaturką. Mój pyszczek wygląda teraz tak *q*
A co do finałów to tak. Jeszcze mi powiedz, że na mnie głosowałaś to chyba padnę xD
•Obrazek•Render•
•Animacja•Nie•
•Napis Główny•I'm alone•
•Napis Poboczny•And I feel empty•
•Życzenia•Brak•
#173 30-06-2014 o 08h19
Eto wygląda na to, że otwarte jest więc jeśli, można zamówić to ja bym chciała.
1. Wielkość sygnaturki:
500 x 140 - nie chce dużej coś takiego jak aktualnie mam w podpisie
2. Obrazek:
http://fc01.deviantart.net/fs70/i/2013/178/6/a/utaite_96neko_and_cat_render_by_michanslittleneko-d6avpes.png lub http://fc01.deviantart.net/fs71/i/2013/208/9/2/cat_girl_and_her_cat_render___by_dyamode-d6fe2zx.png
3. Animacja:
nope
4. Napis główny:
brak
5. Napis poboczny:
Tje world domination for cat
6. Życzenia własne, uwagi:
Najlepiej jakby sygnaturka była ciemna, może czarno - biała. Wybierz sobie obrazek, z którym będzie ci się lepiej pracować.
#174 30-06-2014 o 23h18
Formularz:
1. Wielkość sygnaturki: standardowa (500x200)
2. Obrazek: http://pl.tinypic.com/view.php?pic=rhpbw6&s=8#.U7HTpnV_u7M
3. Animacja (tak/nie i jaka): Eee,zdam się na ciebie,ale bym chciała
4. Napis główny: Kocham Dawida do woli
5. Napis poboczny: HEJTUJCIE mnie do woli,mnie to nie boli! <3
6. Życzenia własne, uwagi: Brak.
#175 01-07-2014 o 01h29
Eminaria
Ale fajnie dobrałaś napis do Akali xD W ogóle, te napisy dobrze Ci wychodzą. Ale ten.. cóż, zgadzam się w 100%, tym bardziej, jeśli chodzi o tę postać ^ ^
Cóż, dziękuję za miłe słowa : ) Trochę siedzę nad tymi grafikami, ale dla mnie warto. Nad szablonem na blogspot spędzam około 8h, więc to i tak mało ^ ^
A co do sygnaturki poniżej: jest wykonana bardziej w stylu, w jakim robiłam Jinx. Nie mogłam znaleźć renderu (a do wariatki wcześniej nawet nie pomyślałam o nim) więc na początku chciałam po prostu tak skomponować otoczenie, by nie było widać, że to dwie oddzielne wklejki. Ale co Madi zrobiła? Stwierdziła, że spróbuje wyciąć szanowną Akali. I jak mi wyszedł mój pierwszy render? xD
Aaaaa... pracuję w PhotoFiltre Studio X, moja siostra, Maniaaa8, pracuje w PhotoFiltre 7, od którego ja też zaczynałam : ) Programy różnią się lekko, Studio X jest bardziej rozbudowane. Ale jest również płatne, kiedy siódemka jest w pełni darmowa ^ ^
Maruki
Jasne, że głosowałam : D Szkoda, że Ci się nie dało : / Zresztą, mi też nie, ale się przyzwyczaiłam. Już x razy tam byłam kufa xD
Wybacz za ramkę, w ogóle nie chciała mi wyjść ._.
Ryuu
Mam nadzieję, że o to chodziło : )
(Coś mi tutaj nie wyjszło)
(Musiałam dać w kolorze wybacz xD)
(A tutaj wersja czarno-białe)
Jula209
Nie dość, że zgłosiłaś się za późno na tę kolejkę, to jeszcze użyłaś starego formularza, co mówi mi, iż nie przeczytałaś mojej mowy wstępnej, a jedynie skopiowałaś od jakiejś z użytkowniczek ten tekst. I wybacz, ale zrobienie sygnaturki z tą postacią przekracza moje możliwości - wyobraźnia nie pozwala mi wymyślić z nim czegoś sensownego : ) Zgłoś się, jak dowiesz się o podpunkcie "animacja" i wybierzesz sobie coś innego na obrazek. I wymienisz napis.
Dobranoc.
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (01-07-2014 o 16h31)