Witam wszystkich!
Bardzo Was przepraszam za zastój. I to.. bardzo długi zastój. Nie miałam weny do robienia grafik, a jak już mnie coś naszło czasem, to albo po chwili wyłączałam program, albo robiłam to co chciałam i znikałam. Dzisiaj jednak już zrobiłam wszystkie zamówienia (możecie w tej kwestii podziękować Maniii8, która to wzbudziła we mnie wyrzuty sumienia gadaniną typu "Skoro już nic nie robisz, to zrób sygnaturki." albo "Sobie to sygnaturkę zrobiłaś, ale tych z wątku to już nie."
Tak więc, proszę : ) Nie wyszły one idealnie, jak to zawsze, ale mam nadzieję, że mi wybaczycie ten zastój i nie będziecie zbytnio rozczarowane ._.
Uwaga!
Od tej pory nie przyjmuję zamówień na animacje (ewentualnie pisać priv.)
Dla Eminarii
(Nie jest to animacja, ponieważ nie potrafię się za nie zabrać i wychodzą [moim zdaniem] gorzej od zwykłych sygnatur ._.)
Link do zewnętrznego obrazka
Dla Parmesan
(Nie chciał mi się Twój obrazek otworzyć w programie, więc dałam własny.)
Dla Ikuny
(Zamiast zielonego dałam raczej turkus, lepiej mi pasował : ) Przepraszam, jeśli wyszło nie tak, jak zamierzałaś.)
ver.0.1
ver0.2
Dla Steno
(Albo mi się wydawało, albo pierwszy obrazek był beznadziejnie wycięty, a ja jeszcze gorzej wycinam, więc dałam sobie z nim spokój, mam nadzieję, że z jednym nie jest tak źle )
Dla Adelajdy5
(Jako, że obrazki nie były renderami, miałam z nimi problem. Ostatecznie pierwszy wyrzuciłam. Nie jest to animacja, ponieważ [jak pisałam wcześniej] nie będę ich już robić, wybacz ._.)
Dla Nataszy793
(Wybrałam jednak własny obrazek, ponieważ nie mogłam dobrze zakomponować Twojego :c)
Dla Minionki
(Znowu dałaś mi za mały obrazek ; p Zerknęłam więc na ową postać (mając nadzieję, że to ten pan [bo to pan?] na zdjęciach) i znalazłam własne prace. Mam nadzieję, że nie jest źle ._.)
Na koniec przedstawiam kilka moich prac. Trzy tła na komputer oraz dwie sygnaturki : )
Sygnaturki
Starsza sygnaturka:
Niedawno wykonana sygnaturka:
Tła
Najstarsze tło:
Tło wykonane jakiś tydzień po pierwszym, dla Maniii8:
Tło wykonane kilka minut temu:
ver.01
ver.02
No to by było tyle na dzisiaj ; p Niedługo zapewne zrobię szablony na blogi (blogspot. com) to pewno również udostępnię : )
Jeszcze raz przepraszam za zwłokę i życzę wszystkim miłego dnia!
Ostatnio zmieniony przez Madelleinee (29-05-2014 o 20h25)