W imieniu Aria i Aiamate przepraszam za tak haniebne opóźnienie publikacji wyników, nadrabiam za dziewczyny, wyjątkowo piszę ja, a nie one.
WYNIKI XXX ALTERNATYWNYCH WYBORÓW MISS FASHION
pt. URODZINOWY BAL PRZEBIERAŃCÓW
Link do zewnętrznego obrazka
Serdeczne gratulacje dla:
1 miejsce: lupo
Średnia: 9,9
Specjalny prezent!
2 miejsce: MadziaG
Średnia: 9,75
3 miejsce: Jessica23
Średnia: 9,7
Na szczególne wyróżnienie zasłużyły:
@Jiyoung
Kupeczka
Gratulujemy!
Aiamate / Aria
Szczególne podziękowania dla @dyokira za oprawę graficzną!
Link do zewnętrznego obrazka I proszę jeszcze o uwagę. Mam nadzieję, że Aria i Aiamate nie odbiorą tego jako panoszenie się, ale trzeba to napisać.
Jak zauważyliście, po tradycyjnym uhonorowaniu zwycięzców nie ma żadnej wzmianki o nowym konkursie - tak, tak, znaczy to dokładnie to, o czym myślicie. Aria i Aiamate, z różnych powodów, zgodnie z tym, co przekazały mi na PW, rezygnują z prowadzenia Alternatywnych Wyborów MF.
Tym samym - jeśli byłby ktoś zainteresowany - liczę na to, że znajdzie się jakaś duszyczka pełna zapału, która przygarnie konkurs, to w końcu 30 edycji i chyba trudno zaprzeczyć, że każda dostarczała wielkiej frajdy i emocji, i na pewno wiele z Was czekało na pojawienie się wyników (nie tylko tych ), by sprawdzić, czy Wasza faworytka znajdzie się na podium - lub czy Wy znajdziecie się na podium. A osoby, które gra MF już odznaczyła pucharami, miały okazję wziąć udział w kolejnej rywalizacji - nie mniej satysfakcjonującej.
Od siebie dodam, że bardzo chętnie zajmę się oprawą graficzną (choć nie ukrywam, moje zdolności graficzne leżą i kwiczą, ale tworzenie dyplomów sprawiało mi sporo radości), więc gdyby był ktoś zainteresowany "przejęciem" konkursu, to z przyjemnością pomogę, nie zostawiam nikogo na lodzie. Aczkolwiek gdyby ktoś chciał mnie wyrzucić z ekipy to też się nie pogniewam xD
Pozostaje mi chyba dodać, że wszelkie kandydatury kierować należy do dziewczyn lub do mnie na PW.
Ostatnio zmieniony przez dyokira (17-10-2014 o 18h51)