Na balu nie może zabraknąć króliczka! Oto i on!
Słowa są córkami ziemi, czyny - synami nieba.
Strony : 1 ... 47 48 49 50 51 ... 66
Ojej! Bardzo mi miło z powodu pierwszego miejsca ^^ Prezent specjalny jest śliczny
Gratuluję zwyciężczyniom i wyróżnionym. Cieszę się, że stoję na podium z Yvonne, a w wyróżnieniach znalazła się Kupeczka.
:star:Gratuluję zwyciężczyniom i wyróżnionym.
Na balu nie może zabraknąć również demona!
Link do zewnętrznego obrazka
Przedstawiam Pokonanego Demona.
Serdecznei dziekuje za wyroznienie, bardzo sie ucieszylam widzac mojego dumnego samuraja na podium. Gejsza z pierwszego mijesca jest kapitalna, Rosali wygrala makijazem. Gratuluje dziewczyny
Nowy temat jest bardzo ciekawy, z pewnoscia pomysle nad zgloszeniem sie.
Moja miss jako, że ostatnio zafascynowała się pantomimą wpadła na pomysł, że przebierze się za Mima oczywiście odchodzi ona od standardów wszak jak mogłaby pozbyć się swoich ukochanych falbanek, spódniczek i kokardek
Moja Miss przebrała się za Statuę Wolności, gdyż, co jak co, ale ją zna większość ludzi na świecie. Jest kamiennym posągiem położonym w Ameryce w Nowym Jorku c; [chyba że mylę fakty]
Czym by były bale przebierańców bez kolorowego latającego motyla.
Moja Miss przebrała się za średniowieczną wojowniczą księżniczke.
Oczywiście, gdzieżby na balu mogło zabraknąć tej pięknej syrenki. Mimo, iż jest ona księżniczką, nie wywyższa się. Kocha wszelkie zwierzęta morskie (pewnie kochalaby tez inne, gdyby miała okazję je poznać) a zwłaszcza swoją rybę Joe. Jej miła osobowość sprawia, że otacza się szczerymi przyjaciółmi.
Na balu nie może się obejść bez zombie! Ale nie martwcie się, Katrina nie jest taką zombie jak inne zombiaki, zachowuje się jak zwykła dziewczyna.
Moja miss przebrała się za Neytiri z filmu Avatar. Wymagało to sporo czasu i poświęcenia - pomalowania się niebieską farbą, zaplatania warkoczyków, przyklejenia sztucznych uszu itd., ale było warto
Na żadnym Balu Przebierańców nie może zabraknąć Pippi Pończoszanki! Moja miss właśnie za nią się przebrała
Jacka Sparowa również nie może zabraknąć.
Proszę schować biżuterię
Uwielbiam mafijne klimaty, jeśli chodzi o przebrania- garsonki, krawaty, garnitury, kapelusze, . W moim top 3 wymarzonych imprez tematycznych są: lata '20, epoka Wiktoriańska oraz właśnie mafia. Tym razem postawiłam na trzeci typ i dałabym niemal wszystko za taki look
Ciekawostka: przebranie ułożyłam dzisiaj, w ramach projektu "Odświeżanie Szafy!" na podstawie jednej z moich pierwszych tematycznych stylówek, jaką była właśnie mafia.
Temat bardzo fajny, bo jest duża dowolność, a więc mogę odkopać starszą stylizację i...
Oto Kara Mustafa - wezyr, wódz turecki. Przybywa na bal przebierańców wyłącznie w celach rozrywkowych. Żadnych konfliktów zbrojnych wszczynać nie chce. Postać historyczna z XVII w. Na pewno słyszeliście o tej postaci podczas omawiania panowania Jana III Sobieskiego i bitwy pod Wiedniem (1683)
moja miss jest wytworną damą
Moja miss przebrała się za Smerfetkę. Długie blond włosy i niebieska karnacja to jej znak rozpoznawczy. Biała sukienka w wersji nieco wiosenno-eleganckiej. Niestety nie znalazłam czapki podobnej do oryginału, więc jest z czarnymi wstawkami. Smerfetka lubi przyrodę i kwiaty, z tąd dodatki w postaci motyli i bukiet wiosennych kwiatów.
Tego wieczoru oczaruje nawet największego Ważniaka.
Na balu nie może zabraknąć również GothLoli