WYNIKI XXXI ALTERNATYWNYCH WYBORÓW MISS FASHION pt. PREZENTY Z WORKA ŚWIĘTEGO MIKOŁAJA
Link do zewnętrznego obrazka
Serdeczne gratulacje dla:
1 miejsce: Patience
Średnia:9,6
Specjalny prezent!
2 miejsce: Steno
Średnia:9,2
3 miejsce: Mineo
Średnia:8,9
Na szczególne wyróżnienie zasłużyła:
Rainbow
Chciałbyśmy podziękować Wam wszystkim za udział w konkursie. W tej edycji otrzymałyśmy od Was aż 27 zgłoszeń!
Jak wiecie,każda z jurorek miała swoje faworytki...
Faworytka Anixa:
Patience - wspaniała stylizacja. Od kiedy ją zobaczyłam, trzymałam kciuki, żeby wygrała. Jako mała dziewczynka miałam fioła na punkcie koników każdego rodzaju i sentyment pozostał do dziś. Praca jest bardzo przemyślana, wszystko do siebie pasuje: fryzura, akcesoria, nawet buty. I do tego ogon wykorzystany bardzo pomysłowo. Uważam, że praca jest bardzo kreatywna i zasługuje na nagrodę. Gratulacje!
Faworytka Evelyn:
W tej edycji nie brakowało świetnych stylizacji. Moją szczególną uwagę przykuły aż trzy. Wyznam wam, że właśnie te trzy stylizacje, otrzymały ode mnie taką samą liczbę punktów. Długo nie mogłam się zdecydować, kogo wyróżnię. Ostatecznie postawiłam jednak na Steno.Mimo pozornego chaosu, stylizacja składa się w jedną, spójną całość. Znajdziemy tu urocze pierniczki w kształcie misiów i koników, cukrowe laski i lizaki, a także zmysłową nutę czekolady - wszystko okraszone lukrowaną posypką. Mały drobiazg w sam raz na mikołajki. Mniam! Brawo!
Faworytka Ojsa:
Jak tylko zobaczyłam tę stylizację, zanim jeszcze w ogóle spojrzałam na jej opis, pomyślałam sobie "O matko! Przecież to moja lalka". Dokładnie taką chciałam dostać, jak byłam młodsza. Zakochałam się w niej od pierwszego wejrzenia. Te kiteczki, te policzki...Mineo idealnie odzwierciedliła jej "lalkowatość" i do tego wybrała barwy,dzięki którym idealnie wpasowała się w pośrednią tematykę świąteczną. Serdecznie gratuluję, Ojsa
Faworytka Sniezyczka:
Choć wszystkie dziewczyny, które zdobyły zaszczytne miejsce na podium skradły moje serce to jednak Steno zapadła mi najdłużej w pamięci. Podoba mi się fakt, że Twoja stylizacja była niedosłowna, odmienna. Kojarzy mi się przede wszystkim z orientalnymi rarytasami przysyłanymi przez bogatych krewnych zza wielkiej wody. Makijaż zasługuje na pochwałę. Miss wygląda jakby rozkoszowała się słodkościami. Gratuluję serdecznie! Sniezyczka.
Gratulujemy zwyciężczyniom!
Serdeczne podziękowania za oprawę graficzną dla @dyokira i Solomona - która z okazji rysowniczego debiutu postanowiła zrobić rysunek-niespodziankę!
Anixa/ Evelyn/ Ojsa/ Sniezyczka
Ostatnio zmieniony przez Evelyn (04-01-2015 o 15h53)