Na balu postanowił stawić się również Applejack z My little Pony:)
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez jiyoung (22-08-2014 o 11h50)
Strony : 1 ... 48 49 50 51 52 ... 66
Na balu postanowił stawić się również Applejack z My little Pony:)
Ostatnio zmieniony przez jiyoung (22-08-2014 o 11h50)
Pomyślałam, że stworze postać gerena (nazwa orginalna). Jest to istota bardzo groźna i zabójcza. Wyglądem przypomina srebnego diabła z tułowiem centaura. Walczy siłą umysłu i zabija wzrokiem, który wprowadza do organizmu trujące substancjie.
Ostatnio zmieniony przez Laseczka75 (24-08-2014 o 11h37)
Na balu pojawił się... Wężownik!
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (24-08-2014 o 11h15)
Nie ma pandy - nie ma imprezy
Powoli kończymy nasze Urodzinowe Świętowanie,
więc jeżeli ktoś jeszcze chce do nas dołączyć
ma czas do jutra do godziny 10:00
Serdecznie zapraszamy Ostatnich Wspaniałych Gości!
Baba Jaga-Jest to stara, odrażająca wiedźma mieszkająca w chatce na kurzej stopce w głębi lasu. Babie Jadze często towarzyszyły czarny kot, kruk, sowa lub wąż. Porywała błąkających się po lesie ludzi (zwłaszcza dzieci), a następnie ich mordowała i zjadała. W przypadku dorosłym dusiła ich przy pomocy obwisłych piersi.Przypisywano jej też zsyłanie chorób i innych dolegliwości. Baba Jaga potrafi latać na piecu, na moździerzu i na miotle lub na kotle. Wtedy używa miotły, żeby zatrzeć swój ślad.
Moja Baba Jaga nosi ubrania czarnego koloru, który symbolizuje śmierć. Chowa siwe pukle włosów i bezzębne usta pod kapturem a welon na jej twarzy symbolizuje niedostępność i tajemniczość. Życie w lesie nie jest łatwe, lecz ona jest na nie przygotowane. Ciepłe, aczkolwiek zniszczone szaty pomagają jej w survivalu. Przemieszcza się za pomocą miotły i porusza się z najlepszym przyjacielem-czarnym krukiem.
Ostatnio zmieniony przez Sniezyczka (31-08-2014 o 18h01)
Na balu zagościła także cyganka! Ależ jej suknia faluje przy wszystkich obrotach jej skocznego tańca!
Dziękujemy za wspólną zabawę i tak liczne przyjście!
Wybór będzie bardzo ciężki bo właściwie każda kreacja jest zachwycająca ale niestety nie wszystkich możemy nagrodzić.
Prosimy więc o cierpliwość bo wyjątkowa okazja wymaga szczególnej oprawy...
Nie mogę się doczekać ^^ Zakochałam się w Zorro Kupeczki liczę, że znajdzie się na podium!
Mi podoba się mim Eiry, Zorro Kupeczki, Neityra [nie wiem, czy dobrze napisałam] Jesiccy. Ale dużo jest ślicznych prac, więc wybór będzie trudny c:
Chyba nie zawieszacie działalności?
Z chęcią poczekamy na wyniki nawet i tydzień dłużej, ale dajcie znać, kiedy można się ich spodziewać. Wiem, że konkurs jest waszą dobrą wolą, może nie macie czasu, może znów jakąś awaria sprzętu macie. Ale jakieś drobne info było by bardzo mile widziane Bo sporo osób na pewno czeka z niecierpliwością
Obawiam się, że to ja mogę być przyczyną opóźnienia publikacji wyników, mam trochę kiepski okres w... życiu, ale nie będę się żalić bo to nie miejsce Jestem w trakcie "produkcji" nagrody dla zwyciężczyni, postaram się dosłać to Arii i Aiamate do piątku rano najpóźniej
I przepraszam
Chciałam tylko zapytać czy wyniki będą w tym tygodniu?
Bardzo ale to bardzo bym prosiła na odpowiedź ponieważ ...... czekam z niecierpliwością.
Jeżeli mówiąc o tym jestem niegrzeczna stokroć przepraszam
Plus kiedy będą wyniki
To trwa już 20 dni co najmniej
Ostatnio zmieniony przez MadziaG (24-09-2014 o 17h12)
Ponawiam pytanie Kiedy wyniki??? z pewnością możemy jeszcze poczekać ale dajcie jakiś znak życia.
Nie mogę się doczekać wyników ^^
Nie żebym miała jakieś pretensje, ale kiedy będą te wyniki?
Mogłaby się pojawić przynajmniej informacja o tym, że będą za tydzień, dwa, ale żebyśmy WIEDZIELI kiedy.
PS: Post kończący wybory pojawił się nieco ponad miesiąc temu, a więc powinna pojawić się wzmianka o ewentualnej dacie wyników - przez takie opóźnienia wybory tracą na jakości ;<
10 postów będących pytaniami o wyniki - czyżby ktoś chciał się dostać do Księgi Rekordów Guinessa?
A tak na poważnie, powtórzę tylko to co napisano wcześniej; dajcie chociaż znać, że żyjecie, bo tak długa nieobecność jest do Was niepodobna.
Czyżby pierwsze urodziny były ostatnimi?
Proszę, dajcie znać nie mogę się doczekać wyników i kolejnego konkursu ♥
Pracuję nad tym, aby dowiedzieć się co dalej z wyborami, także nie pytajcie już o wyniki, jak się czegoś dowiem, dam znać