Yoshiko chciało Ci się przejrzeć cały temat? Naprawdę mi miło i dziękuję za ten komentarz. Aż nabrałam chęci do działania słysząc, że są jakieś postępy ^^
... Chciałabym coś jeszcze napisać, żeby tak sucho nie było, ale nie jestem w stanie powstrzymać mojego lakonizmu >_< No to ten... Będę się starać jeszcze bardziej
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#101 15-01-2014 o 19h13
#102 15-01-2014 o 20h10
Tak się patrzę na twoje rysunki z pierwszego postu, bo już zapomniałam jak wyglądają. A potem tak lecę i lecę i widzę twoje cztery ostatnie rysunki... ^^
Jeszcze zanim pierwszy raz zaleciałam do tego wątku nie powiedziała bym iż rysowała go jedna i ta sama osóbka.
#103 15-01-2014 o 23h35
A więc...
Dziewczyna o długich zaplecionych we warkocz włosach (Jeżeli to problem to rozpuszczone :-) )w kolorze ''wściekłego'' pomarańczu.Twarz ma być surowa.Jej oczy niech będą czerwone.Oczywiście ma posiadać gęste i długie rzęsy Nos (Zdam się na ciebie )A usta ciemniejsze od karnacji (karnacja blada niemal biała) Jej ubiór stanowić będzie czarny gorset. MUSI BYĆ NARYSOWANA OD PASA W GÓRĘ :-)
Proszę też o narysowanie jej w programie graficznym
Możesz (ale nie musisz) narysować dużeeeeego węża którego trzyma na rękach w kolorze szarym :-)
O i tło proszę mroczne ale sama je wymyśl :-)
Powodzenia >.<
#104 19-01-2014 o 11h34
Ja jestem zauroczona twoim pierwszym rysunkiem *,* jest cudny ! jeden z najlepszych na forum ! gratuluję więcej prac tego typu :]
#105 19-01-2014 o 16h13
~Ogłoszenie parafialne~
Jeśli chodzi o didżitale to są w zawieszeniu aż do ferii, więc zamówione prace nie będą wcześniej.
~Koniec ogłoszeń~
Minionka nie wydaje mi się żeby dobre było takie zaglądanie do starszych postów, bo jeszcze oczopaczałki powypala xd Chociaż może nie bo są już zbyt poniszczone teraźniejszymi pracami.
Peppers, pierwszy w pierwszym poście, czy pierwszy ogółem? xD No nieważne i tak się cieszę ^^ hi hi czuję się jak nadpobudliwe dziecko, które jara się każdym komplementem... Czała ja :3
I bym już zapomniała, że mam wstawić pracę, którą robiłam na dwóch wf-ach, godzinie wychowawczej i religii. Dzięki temu zdałam sobie sprawę z tego ile zajmuje mi narysowanie jednego rysunku x_x
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-02-2014 o 12h17)
#106 20-01-2014 o 10h28
Oj tam oj tam nie powypalają widywałam gorsze...
Wystarczy popatrzeć na chociaż jedną moją pracę i po takiej jednej powypalają doszczętnie i już nie odrosną...
#107 04-02-2014 o 12h16
Skończyłam zamówienia ^^
Paululusia- mam nadzieję, że może być, a jak coś to mogę pozmieniać :>
HankaPL- być może trochę za dużo mojej wizji tego wszystkiego, więc jeśli efekt niezadowalający to pisz ^^
Ostatnio zmieniony przez Winoa (22-02-2014 o 21h08)
#108 04-02-2014 o 18h17
Jest CUDOWNE <3
#109 16-02-2014 o 18h13
Właśnie skończyłam obrazek, ale mi się nie podoba bo robiłam go na siłę bo nie mam pomysłów, ani ochoty na myślenie.
PS HankaPL Cieszę się, że się podoba :>
#110 16-02-2014 o 18h23
Wszystko w tle jest idealne. Ta odwrócona postać wygląda wspaniale, ale ta pokazana twarzą jest dziwna •~•
#111 22-02-2014 o 21h07
Wiem, że ta pokazana twarzą jest dziwna ;___; Chciałam żeby wyglądała na mokrą, ale umiejętności mi nie pozwoliły xD
A to ciąg dalszy prac bez życia .__.
Ostatnio zmieniony przez Winoa (01-03-2014 o 18h04)
#112 23-02-2014 o 13h05
Tutaj wszystko wygląda na zwykłe mazaje. Jedynie piorun i tło są śliczne :> Chorujesz na brak weny?
Ostatnio zmieniony przez HankaPL (23-02-2014 o 13h05)
#113 23-02-2014 o 13h38
Bardzo. Wielki. Brak. Weny.
;_;
#114 23-02-2014 o 23h31
A mnie tam się podoba - taki mhroczny impresjonizm.
Ostatnio zmieniony przez Eldunari (23-02-2014 o 23h31)
http://2.asset.soup.io/asset/1585/6050_0c95.gif
#115 01-03-2014 o 18h03
Ja nadal nie mam weny, ale z samej chęci porysowania coś nabazgrałam :3
Zauważyłam, że moje prace się nie uśmiechają, no więc potrzebowałam wyjątku do potwierdzenia reguły
Ostatnio zmieniony przez Winoa (12-03-2014 o 21h40)
#116 01-03-2014 o 23h44
Szczerze? Boję sie jej! Ona...prześwietla mnie spojrzeniem O.o wie już pewnie o mnie wszystko.
Bardzo fajnie wychodzi ci cieniowanie buźki i włosów...wszystko poniżej brody wygląda jakbyś cały swój zapał władowała w górę, a resztę zrobiła na odpierdziel - takie me wrażenie.
#117 02-03-2014 o 09h32
Z twarzą mam takie wrażenie, że od ust w górę wygląda trochę dziwnie Może odstaw tablet i namaluj coś farbkami, lub narysuj ołówkiem, albo kredkami ^^ Mam wrażenie, że jesteś jedną z najbardziej utalentowanych osób, które tutaj są :3
Ostatnio zmieniony przez HankaPL (02-03-2014 o 09h37)
#118 06-03-2014 o 17h16
Miałam zamiar kiedyś poprawić jej resztę ciałka i sukienkę bo teraz po prostu nie potrafię :< Steno przejrzałaś mnie na wylot, ja najzwyczajniej w świecie nie umiem robić ciałka poniżej głowy (ćwiczę, żeby nie było, że się poddałam) i pomyślałam, że nie będę jej póki co niszczyć. Tak swoją drogą to mam wrażenie, że nadaję się tylko do rysowania ludków z szaleństwem w oczach. Kiedyś te zniekształcone potwory ożyją w nocy i się zemszczą za stworzenie ich ;___;
HankaPL mam parę prac, które robiłam w poprzednim między czasie, ale zdjęcia robione telefonem wyglądają gorzej niż potwornie, a na razie nie mam żadnego aparatu, rysowałam ostatnio tylko na formacie A3, więc skaner się nie przyda, ale może na najbliższych lekcjach będzie coś nudnego, albo jakieś zastępstwa to poszaleję z ołówkiem.
Kredki... no ten... tak troszkę się pogubiły...
Aha! I zapomniałabym. Miło, że tak myślisz, ale nie wydaje mi się xd
EDIT:Dziś jakiś wyjątkowy i magiczny wręcz dzień, że wstawiam dwie prace xD
Starałam się jak mogłam chociaż wydaje mi się, że ręka i w ogóle ciało, tło i butelka pozostawia wiele do życzenia.
Tak jakoś mi się nudziło i powstało ot takie cuś.
Tak btw chciałam baaaaaardzo podziękować tym paru osóbkom, które zaglądają do mojego wątku :3 Być może brzmi to dziwnie, ale znacznie przyjemniej pokazywać swoje prace wiedząc, że ktoś je zobaczy.
Ostatnio zmieniony przez Winoa (12-03-2014 o 21h40)
#119 06-03-2014 o 17h58
Wielbię obrazek numer 2! Zaraz Ci tam wskoczę i popsuję sobą wszystko. ;____; nie no, nie mam słów. Cholernie dobre to i tyle! Zwłaszcza te 3 komety/spadające gwiazdy/jak_kto_woli i zorza polarna(?) było coś jeszcze w kosmosie podobnego do zorzy, ale nie pamiętam nazwy więc powiedzmy, że jest to zorza xD (PS.zorza znajduje się tuż przy planecie- taka tam ciekawostka xD). Te krzyżyki - pewnie gwiazdy miały z tego być powyżej zorzy są słabe i psuja świetną całość. A i zapomniałam napisać o tej tyćce planety, która tam w dole kiczuje. Dobrze oświetlona część, ale jakaś ta planeta mało taka planetowa xD znaczy jakies szczegóły by się tam przydały! Żadna planeta/księżyc/czy inne nie jest taka gładziutka!
Tyle na temat obrazka nr2. Tera nr.1 xD
Dłoń wyszła super! Włosów -aż dziw- tym razem pozazdrościłam! Wyraz twarzy i sama twarz - nie mam zastrzeżeń. Co do reszty...wszystko poniżej brody znowu burzy we mnie wszystko co najgorsze (łącznie ze strawiona parówką w brzusiu .___.) także się strzeż! Butelka to całkiem niezła robota, tak samo jak woda w środku i tło - jezu, że ci się chciało bawić z tym szkłem. Skrzydła najchętniej bym jej wyrwała, bo niepotrzebne, a jak potrzebne to do poprawy migiem!
Sam pomysł na ten obrazek jest szczerze powiedziawszy...taaaak! Zajedwabiście mi się podoba :3 Uwielbiam wypociny wrzucone do butelki i innych takich także masz u mnie za to wielkiego plusa! Chyba, że ci wróżka zwieje...za pustą butle cukru nie ma. I na prawdę coraz bardziej podobają mi się twoje obrazki (a teraz czytaj to wszystko i płacz, bo pisać skromniej nie umiem. Przepraszam za rozpisywanie się xd).
Pozdrawiam i życzę owocnej dalszej pracy
Ostatnio zmieniony przez Steno (06-03-2014 o 18h01)
#120 06-03-2014 o 18h00
Te prace już lepsze Zorza jest znakomita :> Ta pani w butelce hmm... Gorsza od zorzy, ale też super ^^
#121 06-03-2014 o 21h49
Dziś ma taki dzień chęci do pracy xD Trochę poprawiałam "zorzę" (jak dla mnie to były bazgrołki, ale wasza interpretacja mi odpowiada )
Może jeszcze coś można by zrobić, ale spać mi się chce więc odpadam na dziś :3
Ostatnio zmieniony przez Winoa (12-03-2014 o 21h39)
#122 06-03-2014 o 22h07
no teraz ta góra wygląda znacznie lepiej powiedziałabym Ci cos chamskiego typu "spier*** z tym talentem dołowac ludzi gdzie indziej" ale poczekam jeszcze trochę xD
Jak machniesz mi na tej planecie jakies pseudo kratery albo jakieś cienie czegokolwiek to ci dam parówkę
#123 11-03-2014 o 16h23
Zorza jest przegenialna! *^* idealna, piękna, no kurde wszystko naraz xD Uwielbiam Twoje tła, zwłaszcza niebo czy coś w ten deseń, elf/wróżka w butelce też prześliczna <3
#124 12-03-2014 o 16h21
Patrzę, i patrzę na tę zorzę... Cud miód i malinki ♥.♥ Czekam na więcej prac w Twoim wykonaniu, i przestań mówić, że Ci się nie wydaje to, że jesteś jedną z najbardziej utalentowanych tu osób ._________. Tylko niektóre prace są beznadziejne (jakieś 4 naliczyłam .-.) reszta to same malinki *u*
#125 12-03-2014 o 21h39
Dziękuję za wasze jakże miłe, wręcz przesadnie, komentarze :3 Aż czuję się znacznie lepsza niż w rzeczywistości jestem xd
Tak swoją drogą, nie chce mi się ostatnio rysować nic konkretnego. Jakoś tak mam ochotę bazgrać i bawić się kolorkami przez co wychodzą mi same tła. Niby mam jakieś pomysły, ale za nic nie mogę się zebrać i zrobić czegoś z sensem.
Także bazgaje nr2
Ostatnio zmieniony przez Winoa (13-03-2014 o 21h13)