No to tak, zacznę od twojego znęcania się nad jakimś biednym programem komputerowym (w czym to robiłaś ? dA ? .__. ) Okazało się, że potrafisz włączyć komputer ! :d (to po pierwsze) po drugie: a nie tęsknisz za kredkami ? ._. Bo ja to chyba na twoim miejscu bon do kredek wróciła ;-; ... szybko...
Niestety okazało się, że nie potrafię pisać hejtów nie używając ani jednego przekleństwa ;.; ale ze mnie gimbus (jak próbowałam zamienić przekleństwa na np.: nazwy warzyw i owoców to wyglądało to tak:
"Co to CEBULA mać jest ?! Poburaczyło cię ? ;-;")
To teraz ten niby hejt, co go miałam napisać, ale chyba się przerodził w bardziej taki spam -.-
Zraniłaś moje uczucia ;.; czemu żeś nie słuchała ? Biedne elfiątko... przez ciebie nie mam już po co żyć ! ... wróć... właściwie to mam bo właśnie jetem w trakcie zakupu konia... ale po za tym to nie mam już po co żyć !!! Może zostanę emo ? Tylko jestem ciekawa czy ci emo na prawde chcą się zabić, czy po prostu udają i wykonują próby samobujcze ? To mnie zastanawia, bo jak nie mam po co żyć i zostanę emo, to jeszcze bym się na klamce powiesiła ;-; A tego byś nie chciała... mój kot przyszedł by ci naje.. *ekchę* naburaczyć że zabiłaś mu właścicielkę i nie dostał śniadania... a ty nie wiesz jaki on jest jak jest zły... ... ... ...
A no właśnie ! Mam jeszcze po co żyć bo muszę oddać książkę kumpeli ! "Kroniki świata wynurzonego" - fajna lektura... o wojnach i kronikach... i takich tam pierdołach... i są smoki... i zabójcy... i ZBRODNICIELE ! Ciekawe czy taki świat istnieje... a jeśli istnieje... to może smoki też jeszcze istnieją ? *o* Ale jeśli smoki istnieją... to może jednorożce jeszcze nie wyginęły !!! Jadę do chin złapać swojego jednorożca i nazwę go Faszfert... albo... Stefan ! :3 Albo Zenon...
.
.
.
.
Ej... jednorożce są magiczne nie ? ;-; I potrafią czarować (no ba że potrafią, a jak by latały i strzelały tęczą ? Głupia ja XD ) a jeśli ludzie też potrafią ? 8-8 a jeśli potrafimy ale nie mamy MANY ? Ciekawe dlaczego na mapach nie pokazują złoża many ._. Może wtedy byśmy mogli czarować ? Z jednej strony to źle, ale z drugiej dobrze... chyba 6-9 Ammm... czy ja za bardzo nie dobiegam od tematu ? Chyba niee...
Acha, co do elfki jeszcze: Ciuch nawet fajny ale mówiłam JAKIEŚ COŚ WE WŁOSACH ! ( Na prawdę chcesz mnie sprowokować CEBULO ? ) A chcesz żebym ci zrobiła tu wykład z CAPS LOCK'IEM ? -,-" Nie ? To mnie nie prowokuj... A co do tej pani co cię depta, to niech cię dalej depta ty kobito zua, tylko niech założy jakieś takie 10 cm szpilki :3 I depta mocniej. I chcę widzieć tą panią w kolorach ! Powiedziałabym ci nawet jak by to fajnie wyglądało, tylko że ty nie posłuchasz -.-" Ale ciuszek tej pani upałowej, to możesz zrobić taki bardziej Epicki co by to fajno wyglądało ;*
A tu takie coś dla ciebie, w nagrodę że przeszłaś przez mój cały "hejt" jedynie płacząc... Ej ! Ale odłóż ten sznurek ! Już nie będę hejtowała ! (jak na razie :3 )
No mówię zostaw !!!
No paczaj jakie ze mnie DIABOŁ jest ;-; Tab wyglądałm jak pisałam tego hejta, co mi go nie wolno wstawić -,-" Według mnie małe dzieciaki nie powinny grać w takie dry tylko oglądać edukacyjnego KUBUSIA PUCHATKA (mój bohater z dzieciństwa XD )Ale seryjnie tak wyglądałam ! Kuzyn zrobił mi zdjęcie, z którego rysowałam... tylko że nie narysowałam tego tasaka co go jeszcze miałam w ręce ;-;
Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...