Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 ... 8

#1 26-07-2013 o 12h25

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

~Ostatnio wstawiona~
Link do zewnętrznego obrazka
* * *

Tak więc, widząc ile użytkowniczek zakłada tutaj wątki i chwali się swoimi pracami, postanowiłam się przełamać i też coś wrzucić. Nie jestem obdarzona jakimiś niesamowitymi zdolnościami, ale cóż /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
To narysowałam już bardzo dawno temu, bodajże w wakacje 2011 roku xD

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

A to już całkiem niedawno

A to narysowałam przed chwilą /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Liczę na szczere opinie i ostrą krytykę XD

Ostatnio zmieniony przez Winoa (22-01-2015 o 18h22)

#2 26-07-2013 o 12h28

Miss'Żółtodziób
...

Jejku, niesamowite są :3
mają klimat, cudowne, jestem zachwycona :3

#3 26-07-2013 o 12h30

Miss'Żółtodziób
...

Nieźle siostrzyczko /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#4 26-07-2013 o 12h59

Miss'wow
Wiolecinka
...

Świetne są! ♥
Podoba mi się Twój styl rysowania. A malujesz je w taki fajny sposób, że  wizualnie daje extra efekt rozjaśnienia /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Super pomysły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#5 26-07-2013 o 13h41

Miss'całkiem całkiem
Monia
...

Ciekawe rysunki^^ Faktycznie przez te kolory wydają się jakby świeciły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#6 26-07-2013 o 14h07

Miss'Żółtodziób
...

W rzeczywistości niezbyt wydają się świecące... To pewnie przez skaner...

#7 26-07-2013 o 14h11

Miss'wow
Wiolecinka
...

Sunita napisał

W rzeczywistości niezbyt wydają się świecące... To pewnie przez skaner...

Mimo wszystko fajny efekt z tego wyszedł /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#8 26-07-2013 o 14h47

Miss'ujdzie
Sidera
...
Miejsce: Po co Ci to wiedzieć, skoro i tak niekt nie chce mnie szukać ?

Wszyscy sie tak zachwycaja, toj ja cie z hejtuje :] zaczne od tego, ze nie zwazajac na to, jaka kreska rysujez to nie podobaja mi sie wlosy. Wywieraja na mnie wrazenie, jakby te twoje panienki na rysunkach mialy wlosy z tektury. Dalej nie podobaja mi sie dlonie o_o"  te palece sa tak dziwnie grube u nasady a czubki sa takue ostre, zs moznaby sie nimi zaciac. Dalej, gniecenia na ubrnkach robisz tylko ubdolu na spudnicach. Chociaz widze, ze w niektorych miejscach bawisz sie cieniem i gk tez wyglada jak niejakie gniecenia. Dalej (ale ja lalam jak to przeczytalam) niebpodoba misie sposub, w jaki rysujesz piers Xd na serio. Daj im troche po oddychac XD dalej.... czy te panny maja jakies sylikonowe kosci ? Bo jakos tak sie dziwnie wyginaja. Pod koniec zhejtuje jeszcze tylko to, w jaki sposob dobierasz proporcje, bo te twoje dlonie wygladaja jak kamyki... A co mi sie podoba ???  Kolorystyka :3
To tyle od tej wrednej jedzy kochana ^3^ wiecej juz cie meczyc nie bede... do czasu...

Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...

#9 26-07-2013 o 15h47

Miss'nieobczajona
gabisia161
...

Obrazki są same w sobie dość proste, strasznie natomiast podoba mi się jak je kolorujesz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Wyglądają świetnie w kolorze ;>

#10 26-07-2013 o 18h36

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Sidera, dziękuję za tak długi komentarz chociaż musiałam się trochę pomęczyć żeby go rozczytać xD Wiem, że nie idzie mi z włosami i dłońmi, staram się jak mogę. Co do tych "sylikonowych kości" to mogłabyś mi dokładniej to wytłumaczyć bo nie wiem co robię źle :<
Wszystkim innym dziękuję za miłe słowa ^^
Tak sobie dzisiaj mazałam z nudów i wyszedł taki elfik.

Słabo go widać bo skaner zjada kolory żywcem, ale zastanawiam się jak ją pokolorować... Jeśli ktoś ma jakieś uwagi co do tego rysunku, to zgłaszać póki jeszcze mogę poprawić xD

Ostatnio zmieniony przez Winoa (07-12-2013 o 16h05)

#11 26-07-2013 o 21h28

Miss'ujdzie
Sidera
...

Winoa napisał

Sidera, dziękuję za tak długi komentarz chociaż musiałam się trochę pomęczyć żeby go rozczytać xD Wiem, że nie idzie mi z włosami i dłońmi, staram się jak mogę. Co do tych "sylikonowych kości" to mogłabyś mi dokładniej to wytłumaczyć bo nie wiem co robię źle :<
Wszystkim innym dziękuję za miłe słowa ^^
Tak sobie dzisiaj mazałam z nudów i wyszedł taki elfik.
http://i43.tinypic.com/5wh5ax.jpg
Słabo go widać bo skaner zjada kolory żywcem, ale zastanawiam się jak ją pokolorować... Jeśli ktoś ma jakieś uwagi co do tego rysunku, to zgłaszać póki jeszcze mogę poprawić xD

No co nie ma sprawy. Wiem ze  z rozczytywanie jest zle, ale polskich znakow chwilow brak, a do teho klawiaturka szfankuje. O co chkdzi z tymi sylikonowhmi koscmi ? Juz mowie. Poniewaz na tych twoich rhsunkach dziewczeta sie tak jakos nienaturalnie wyhinaja... a mkze mi sie tak zdaje ? Ale elfik ? Nk no, postaralas sie, czyli moje bezsensowe hejtowanie piskutkowalo !? *o* czuje sie taka djmna !!! Nk to teraz tak. Przyczepie sie u elfika o teg ze jest nie pokolorowany ! foch !!! I moglabys mu jakies kwiatki czy cus takiego we wlosach porobic. Dalej, ubranie, do do ubtrania, to moze pobaw sie ze wstazkami, falbankami i td i zrob zeby te ubranko bylo bardziej takie, epickie ? Bo jak ja widze fajna pistac w normalnym ubraniu to mnje po prostu telepie. O do kolorystyki to mam takiego fajneho pomysla co bys mohla zrobic elfke blada i dk tego ciemne oczy i ciemne wlosy a reszta taka fajna, jasna j kklorowa to by efekt fajny byl. Rob jak chcesz a ja czekm na hptowa elfke :3

Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...

#12 26-07-2013 o 23h21

Miss'Żółtodziób
...

Naprawdę śliczne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Czekam na więcej C:

#13 30-07-2013 o 20h11

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Przepraszam, że tak długo nic nie dodaję, ale ten upał mnie zabija ;_; I to dosłownie. W swym cierpieniu, postanowiłam to narysować. (ta zua pani to upał, a tamte coś pod nią to ja)

A wracając do elfika... Sidera, nie posłuchałam Cię i mi nie wyszło T-T Mam nadzieję, że kiedyś wybaczysz mi tę zbrodnię :C Oto te cuś, co mi wyszło

Ostatnio zmieniony przez Winoa (07-12-2013 o 16h06)

#14 01-08-2013 o 16h28

Miss'towarzyska
Peppers
...
Miejsce: Paprysiowe królestwo♥

Ohh...
one są śliczne !
tylko dlaczego ja nic ie wiem o tym, że tak pięknie malujesz  ; c ?

#15 01-08-2013 o 19h51

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Sidera napisał

Zaklepuje sobie miejsce na hejta, ktorego tworze i dodm go tak mniej wiecej w poniedziałek. Oj będziesz płakać kochana, a wiesz czemh ? Bo ja już placze ;_____;

Ty wiesz jak podnieść człowieka na duchu T_T Już się boję poniedziałku, być może uda mi się w ten straszny dzień nie obudzić ;_; A mniej więcej tak wyglądałam po przeczytaniu twojego posta Sidera:

A jakby co, to bym prosiła o różowe kwiatki na pogrzebie ;_;

Peppers napisał

tylko dlaczego ja nic ie wiem o tym, że tak pięknie malujesz  ; c ?

Pewnie dlatego, że ja pięknie nie maluję :* Ale i tak mi miło, że tak myślisz ^^

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h31)

#16 01-08-2013 o 20h06

Miss'na całego
Lucrecia
...
Miejsce: somewhere in Wonderland

Winoa, elfik jest po prostu cudowny! <3
Sidera, kiedy znowu będziesz mieć problemy z klawiaturą wciśnij ctrl + shift.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

https://media0.giphy.com/media/fwiCi6H3PKrYWDQ77P/source.gif

#17 01-08-2013 o 20h18

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Lucrecia napisał

Winoa, elfik jest po prostu cudowny! <3

Dziękuję ^^ Aż przeszła mi ochota zapadnięcia się i utopienia w bezdennej otchłani  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Teraz pokarzę efekt mojej nudy. Otóż nigdy wcześnie nic nie rysowałam na komputerze (oprócz bazgrołków) i się przełamałam właśnie dzisiaj. Pracy nie traktujcie zbyt poważnie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png I nie zwracajcie uwagi na dziwne czerwone tło w jednym miejscy ;_;

Nie wiem czy mam się z tego śmiać czy płakać xD

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h31)

#18 04-08-2013 o 23h21

Miss'Żółtodziób
...

Wow twoje obrazki są naprawdę niesamowite i piękne!

#19 05-08-2013 o 08h17

Miss'ujdzie
Sidera
...

No to tak, zacznę od twojego znęcania się nad jakimś biednym programem komputerowym (w czym to robiłaś ? dA ? .__. ) Okazało się, że potrafisz włączyć komputer ! :d (to po pierwsze) po drugie: a nie tęsknisz za kredkami ? ._. Bo ja to chyba na twoim miejscu bon do kredek wróciła ;-; ... szybko...

Niestety okazało się, że nie potrafię pisać hejtów nie używając ani jednego przekleństwa ;.; ale ze mnie gimbus (jak próbowałam zamienić przekleństwa na np.: nazwy warzyw i owoców to wyglądało to tak:

"Co to CEBULA mać jest ?! Poburaczyło cię ? ;-;")

To teraz ten niby hejt, co go miałam napisać, ale chyba się przerodził w bardziej taki spam -.-
Zraniłaś moje uczucia ;.; czemu żeś nie słuchała ? Biedne elfiątko... przez ciebie nie mam już po co żyć ! ... wróć... właściwie to mam bo właśnie jetem w trakcie zakupu konia... ale po za tym to nie mam już po co żyć !!! Może zostanę emo ? Tylko jestem ciekawa czy ci emo na prawde chcą się zabić, czy po prostu udają i wykonują próby samobujcze ? To mnie zastanawia, bo jak nie mam po co żyć i zostanę emo, to jeszcze bym się na klamce powiesiła ;-; A tego byś nie chciała... mój kot przyszedł by ci naje.. *ekchę* naburaczyć że zabiłaś mu właścicielkę i nie dostał śniadania... a ty nie wiesz jaki on jest jak jest zły... ... ... ...
A no właśnie ! Mam jeszcze po co żyć bo muszę oddać książkę kumpeli ! "Kroniki świata wynurzonego" - fajna lektura... o wojnach i kronikach... i takich tam pierdołach... i są smoki... i zabójcy... i ZBRODNICIELE ! Ciekawe czy taki świat istnieje... a jeśli istnieje... to może smoki też jeszcze istnieją ? *o* Ale jeśli smoki istnieją... to może jednorożce jeszcze nie wyginęły !!! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Jadę do chin złapać swojego jednorożca i nazwę go Faszfert... albo... Stefan ! :3  Albo Zenon...
.
.
.
.
Ej... jednorożce są magiczne nie ? ;-; I potrafią czarować (no ba że potrafią, a jak by latały i strzelały tęczą ? Głupia ja XD ) a jeśli ludzie też potrafią ? 8-8 a jeśli potrafimy ale nie mamy MANY ? Ciekawe dlaczego na mapach nie pokazują złoża many ._. Może wtedy byśmy mogli czarować ? Z jednej strony to źle, ale z drugiej dobrze... chyba 6-9 Ammm... czy ja za bardzo nie dobiegam od tematu ? Chyba niee...
Acha, co do elfki jeszcze: Ciuch nawet fajny ale mówiłam JAKIEŚ COŚ WE WŁOSACH ! ( Na prawdę chcesz mnie sprowokować CEBULO ? ) A chcesz żebym ci zrobiła tu wykład z CAPS LOCK'IEM ? -,-" Nie ? To mnie nie prowokuj... A co do tej pani co cię depta, to niech cię dalej depta ty kobito zua, tylko niech założy jakieś takie 10 cm szpilki :3 I depta mocniej. I chcę widzieć tą panią w kolorach ! Powiedziałabym ci nawet jak by to fajnie wyglądało, tylko że ty nie posłuchasz -.-" Ale ciuszek tej pani upałowej, to możesz zrobić taki bardziej Epicki co by to fajno wyglądało ;*

A tu takie coś dla ciebie, w nagrodę że przeszłaś przez mój cały "hejt" jedynie płacząc... Ej ! Ale odłóż ten sznurek ! Już nie będę hejtowała ! (jak na razie :3 )
No mówię zostaw !!!

No paczaj jakie ze mnie DIABOŁ jest ;-; Tab wyglądałm jak pisałam tego hejta, co mi go nie wolno wstawić -,-" Według mnie małe dzieciaki nie powinny grać w takie dry tylko oglądać edukacyjnego KUBUSIA PUCHATKA (mój bohater z dzieciństwa XD )Ale seryjnie tak wyglądałam ! Kuzyn zrobił mi zdjęcie, z którego rysowałam... tylko że nie narysowałam tego tasaka co go jeszcze miałam w ręce ;-;

#20 05-08-2013 o 11h00

Miss'Żółtodziób
Marka2002
...

Prześliczne!/vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png Czekam na więcej :3

#21 05-08-2013 o 11h54

Miss'na całego
Loliq
*~* Steady damage, cross the line. What's become clearly defined. *~*
Miejsce: tak

Piękne rysunki, zrobiłaś! Czekam na więcej :3

#22 05-08-2013 o 20h14

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Już wróciłam .__. Moja wakacje nad jeziorem się skończyły... Ale była w nocy straszna burza o_o Normalnie leżałam i z przerażeniem w oczach myślałam o tym, że nie mogę jeszcze umrzeć, nie przed przeczytaniem cosia, którego to Sidera miała mi napisać... No właśnie ten zacny post, zacnej Sidery...
Ja znajdę te złoża many i nie podzielę się z nikim, stanę się jedyną czarownicą i zawładnę światem!!! Wszyscy będziecie mi służyć! Mwahahaha! ~To tyle na ten temat. A tak na poważnie to po przeczytaniu tego "hejta" poczułam się taka potrzebna ;_; Nikt nigdy nie napisał takiego długiego czegoś specjalnie dla mnie. Aż się wzruszyłam, no chyba, że to łzy przerażenia ;___; Tak więc dziękuję za taki wspaniały hejt i życzę powodzenia w łapaniu jednorożca <3 A elfikowi próbowałam coś narysować w tych kudłach, ale ja nie umiem T-T Było jeszcze gorzej niż teraz.

Swoją drogą mam nowe prace /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Taki demonek ^^

Wybaczcie kartkę w kratkę, ale innej nie miałam ;_;
I to by było na tyle...

Ostatnio zmieniony przez Winoa (07-12-2013 o 16h07)

#23 05-08-2013 o 21h00

Miss'Żółtodziób
...

Śliczne! ♥ Czekam na więcej!

#24 07-08-2013 o 18h36

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Znalazlam chwilke i wyciagnelam... (fanfary) FARBY!!! A oto i efekt mojej pracy /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Niestety nie mam skanera zeby zeskanowac A3 xD
Moze jeszcze dzis cos wstawie bo naszla mnie ochota na rysowanie ^^

Wybaczcie brak polskich znakow =_=

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h30)

#25 07-08-2013 o 20h39

Miss'Żółtodziób
...

Wybacz, ale nic poza tym http://i44.tinypic.com/xp7big.jpg, tym http://i43.tinypic.com/10winwj.jpg i tym http://i40.tinypic.com/11w3uwj.jpg mi się nie podoba. Postacie na pozostałych rysunkach są dziwnie nieproporcjonalne, ich twarze do najładniejszych nie należą, a ręce i nogi są wygięte pod nienaturalnym kątem. Na cieniowaniu i innych pierdołach się nie znam, więc się nie wypowiem. Mogę ci tylko dać radę: ćwicz, ćwicz i ćwicz.

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 ... 8