Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4 ... 8

#26 07-08-2013 o 21h30

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

@Tsunshun- wiem, ze muszę ćwiczyć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Mam świadomość tego żem ja tylko amatorka, a do profesjonalizmu to jeszcze kawal drogi. Aczkolwiek cieszę się bo 3 na jakieś 10 moich prac uważasz za nie najgorsze ^^ To jednak coś! XD

A swoja droga mówiłam, że coś jeszcze dziś wstawię. No wiec wstawiłabym, ale coś się nie chce wstawić wiec praca będzie jutro rano.

EDIT: Jest już rano xD

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

Ostatnio zmieniony przez Winoa (07-12-2013 o 16h08)

#27 13-08-2013 o 21h18

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Widze, że już nikt o mnie nie pamięta xD No trudno. Nie ma mnie w domu i warunki do rysowania mam marne wiec i marnie rysuje. Oto mój marny rysunek na którym głównie skupiłam się na sukience.

Zapewne nikt nic nie napisze, ale i tak wstawiam ^^

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h32)

#28 15-08-2013 o 21h56

Miss'OK
Nana
(*‘ω‘ *)
Miejsce: Neverland~

Postanowiłam tu zajrzeć i muszę powiedzieć, że twoje rysunki mi się podobają. Chociaż u dwóch pań z twojego pierwszego postu /mianowicie tej 2 i 3 / trochę włosy dziwnie wyglądają jakoś, to już reszta twoich rysunków jest ładna, szczególnie te z użyciem farb ^^

//photo.missfashion.pl/pl/1/7/moy/5281.jpg

#29 15-08-2013 o 22h24

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Włosy ;_; Nie umiem ich rysować. Aczkolwiek cieszę się, że coś tam się spodobało ^^ W zasadzie wydawało mi się, że już zapomniano o moim istnieniu a tu proszę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Farb niestety nie mogę zbyt często używać bo to bałagan itd. więc nie maluję zbyt często i jeszcze na dodatek miałam 2 letnią przerwę od tej techniki. Jestem zatem zdziwiona, że ktoś może uznać moje malowidełka za ładne xD
Dziękuję ^^

Link do zewnętrznego obrazka

Ostatnio zmieniony przez Winoa (15-08-2013 o 22h30)

#30 22-08-2013 o 17h20

Miss'nieobczajona
Viktoria95
...

Komputer nie chce mi wyświetlić wszystkich, ale na szczęście wyświetlił mi elfa, więc na nim się skupię. Elfik jest przepiękny, i osobiście niewiem co bym ci zrobiła, gdybyś dodała jakieś kokardy, falbany, kwiatki itp., ale to nie jest dziwne, bo nienawidzę takich rzeczy. Wyświetlił mi równierz pół drugiego zdjęcia z pierwszego postu. Zgadzam się, że wygina się ona pod trochę dziwnymi kontami, ale i tak jest śliczna! Zazdroszczę talentu.
~Viktoria

#31 26-08-2013 o 20h46

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Viktoria95 dziękuję ^^ A wyświetlił Ci się kolorowy elfik, czy tylko szkic bo wstawiałam oba xD

Ostatnio choruję na całkowity brak weny ;___; Nawet nie mam co wstawiać, ale dziś maznęłam sobie takie cuś.

I jeszcze to narysowałam już wcześniej żeby wstawić na profil

Jeśli ktoś się odezwie to będzie mi bardzo miło ^^

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h32)

#32 27-08-2013 o 19h18

Miss'ujdzie
Sidera
...
Miejsce: Po co Ci to wiedzieć, skoro i tak niekt nie chce mnie szukać ?

Wróciłam ! Tęskniłaś ? XD Nie mam na razie czasu na większego hejta, z(?)hejtuję wampira bo bardzo mi się nie podoba kolorystyka, ciuch i to jak bardzo oczy gryzą się z włosami. Anatomia i inne sprawy typu wielkość i tak dalej pozostawiam bez komentarza bo... no bo nie ma tu co komentować ! są oke :3 Włosy coraz mniej kartonowe XD Brawoooo ! Farbowe wypociny mnie zaczarowały... czemu kredki aż t5ak bardzo cię nienawidzą ? o.o Farby cię kochają, włosy piękne i w ogóleale u tej zielonej panny to jakieś te oczka dziwne wyszły -n- FOCH... Zakocyhałam się w sukience z tego nieudolnego rysunku XD Kocham cię za nią bo nareszcie jest powód dla którego chce mi się żyć ! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Z kolei twarz panny, która ją nopsi już nie koniecznie mi się... e... podoba ? Mówiąc w skrócie to twarz jest zbyt szeroka, za krótka i w ogóle... no ten nie teges no.. ładna nie jest no... Chibasek jest prze słodki ! :* taki taki... no uroczy. Ta panienka w czarnej kiecce na polu wyszła genialnie. Nie mogę się tu do niczego przyczepić ... ._. PODWÓJNY FOCH ! Co do czarno-białego szkicu to się do cb nie odzywam do puki go nie zobaczę FAJNIE pokolorowanego. Proponuję (pewnie i tak nie posłuchasz -.-") aby całą dziewoję... dziwcę (chyba ta dziewczynka jest dziewicą nie ? XD) noo... czy jakoś tako no po prostu prioponuję ją pokolorować w ciemnych i takiech bladych smutnych barwach a zaszaleć z okiem bo jest dość duże. Narysuj jej coś w tym oku... pokoloruj je tak na bardzo kolorowo i oczojebnie ! ^u^

Aż się łezka w oku kręci jakie od mojego hejta zrobiłaś postępy...

nie będę płakać...
nie...
nie będę płakać...

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

.

No nie mogę no !  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif Ryczę !

... Zastanawiam się czy nie nadużywam przypadkiem słowa "no"... no nie ? o.o No i sorka za błędy ale no.. z fona piszę XD

Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...

#33 27-08-2013 o 22h26

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Wróciłaś! ^^  I jak zwykle powaliłaś mnie długością komentarza ;___;
Demonek/wampirek lepiej wygląda na żywo. Znacznie lepiej... Wszystkie na nim kolory są do siebie podobne, ale skaner lubi kolorować za mnie :x  Oczy "zielonej panny" mi też się nie podobają i ciągle myślę czy ich nie przemalować. Troche się boję, że jeszcze bardziej zniszczę -,- Tak wgl to to miała być driada xD Panne w sukience robiłam na odwal ;_; Miałam kaprys by stworzyć skomplikowaną sukienkę i tyle >_<
Praca w trakcie tworzenia- miałam zamiar ją pokolorować dokładnie tak jak mi proponujesz xD
Brak przyczepu do anatomi? *-* No to idę świętować zwycienstwo! ^^
PS Ja większość postów napisałam z kochanego telefonika z rozbitą szybką to wiem jak ciężko coś sklecić rzeby się nadawało do przeczytania /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png I jeszcze na koniec bardzo Ci dziękuję Sidera ^^ Miło przeczytać jakąś konstruktywną (wbrew pozorom xD) krytykę.

EDIT: Trochę to wygląda jakbym się tłumaczyła z czegoś... Dziwne...

Ostatnio zmieniony przez Winoa (27-08-2013 o 22h30)

#34 28-08-2013 o 17h41

Miss'Żółtodziób
...

Patrzę na te rysunki i nie wierzę. Kolejna utalentowana niewiasta w kierunkach plastycznych. A ja nawet ładnego i proporcjonalnego człowieka narysować nie potrafię. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Podziwiam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Zauroczyłam się tymi pracami. ;-)

#35 28-08-2013 o 19h05

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

@marzycielka93 - Bardzo dziękuję za miły komentarz /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Praca skończona ^^

I jeszcze coś maznęłam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h33)

#36 01-09-2013 o 11h09

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Zatęskniłam za farbami... No więc raczę was kolejną pracą wykonaną farbami ^^

Na początku nie planowałam tych uszek, ale jakoś tak mi pasowały i wyszedł z tego taki lisek >_<

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h33)

#37 04-09-2013 o 20h40

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Nikt już nie widzi mojego wątku ;___; Szkoda...
Ale ja i tak będę tu wstawiać moje marne wypociny.

Jakby ktoś pytał to ta "dzida" to jej różdżka .___.

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h34)

#38 04-09-2013 o 22h35

Miss'całkiem całkiem
Mysiaa03
...
Miejsce: Gdzieś...w Małopolsce :D

Zazdroszczę ci twojego talentu...mimo iż twoje prace nie są najidealniejsze,ale mi się bardzo podobają /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#39 05-09-2013 o 07h53

Miss'Żółtodziób
...

Każda następna praca jest coraz ładniejsza. Nie no nie mogę takie piękne praczuszki! Narysuj swoją miss proszę ładnie.  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#40 05-09-2013 o 09h12

Miss'Żółtodziób
...

Winoa - Ostrzeżenie. Dublowanie postów jest ZABRONIONE. Od czegoś istnieje opcja "Zmień".

#41 05-09-2013 o 18h20

Miss'Złota
nelumi
Miejsce: Pomocnik moderatora

Bądź ewentualnie skopiować zawartość poprzedniego, usunąć i wstawić jako nowy.
Dobra, to teraz moja kolej na wypowiedź o3o
Prace farbą podobają mi się chyba najbardziej, w kredkach  niestety leży anatomia i to dość bardzo (oho, odezwał sie mistrz anatomii ;__; ). W każdym bądź razie jeżeli będziesz ćwiczyć na pewno przyniesie to oczekiwane efekty.
http://oi41.tinypic.com/2s9uop2.jpg mimo iż to chibi (moja mocna strona w rysowaniu, najlepiej mi wychodzą xD) jest bardzo nieproporcjonalna. Za długi tułów w porównaniu z nogami oraz kontury twarzy troszkę krzywe (niech chociaż schodzą się z włosami na równym poziomie).
http://oi41.tinypic.com/2s9uop2.jpg tutaj oko powinno być bliżej 'brzegu' twarzy a nos nieco poniżej linii oka (wydaje się zbyt duży w takiej odsłonie), no i nieco szerszą (bo na długość jest dobra) głowę bym zrobiła. Okej okej, koniec krytyki >D Jak już wspomniałam prace farbami wychodzą Ci najlepiej, nawet anatomia jest lepsza. Niesamowicie podoba mi się Twoje kolorowanie (farby oraz kredki), jest genialne. Kontury robisz długopisem czy pogrubiasz ołówkiem? Ależ się rozpisałam o:

Ostatnio zmieniony przez nelumi (05-09-2013 o 18h22)

#42 05-09-2013 o 18h48

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Droga Moderatorko, proszę o wybaczenie i obiecuję poprawę.

Sszyszka- a ja właśnie kocham farbę. Kiedyś prawie nie ruszałam kredek, ale po mojej baaaaaaardzo długiej przerwie w rysowaniu (no może rok) jakoś już tak do niej nie wracałam. Teraz się nagle obudziłam, że kiedyś byłam w tym dobra.
Mysiaa03- cieszę się, że się podobają ^^ Wiem, że nie są idealne, w końcu żaden ze mnie artysta xD Ale dążę do perfekcji, może kiedyś osiągnę ten bardzo odległy cel.
@Minionka- staram się żeby było tylko lepiej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Nie wiem czy narysuję swoją miss bo nie lubię się na czymś wzorować (zawsze mi wtedy coś nie wychodzi).
nelumi- anatomia is killing me ;_; Kto w ogóle wymyślił coś tak durnego i niepotrzebnego jak anatomia -,-' Kontury robię czasem tak, a czasem tak... Zależy, który akurat będzie mi się chciało zrobić.

Narysowałabym coś, ale zachorowałam na całkowity brak weny /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Jak mnie olśni to coś wstawię.

#43 05-09-2013 o 19h14

Miss'nieobczajona
Alexja
...

Wow! Widać, że od 2011 się zdecydowanie poprawiłaś. Nigdy nie miałam wyobraźni do rysowania sytuacji na obrazkach, ale ty ją masz! Bardzo mi się one podobają.

#44 06-09-2013 o 19h50

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

Alexja- ja i wyobraźnia do sytuacji? Nie, to raczej niemożliwe xD

Skargi, wnioski, zażalenia, raport karny - wystąp!

Ostatnio zmieniony przez Winoa (04-09-2014 o 21h34)

#45 11-09-2013 o 12h04

Miss'Żółtodziób
...

Czyli najlepiej wychodzi, że rysujesz z żywiołu tak jak ja. Mi nigdy nie wychodzi gdy sobie cuś wymyślę i to rysuję wychodzą brzydkie oczka. Jak się wzoruję to odrysowuję nie wiem czy to można do talentu zaliczyć. Z farbkami to po prostu błogosławieństwo, bo niektórzy ludkowie (ja :3) nie potrafią kreski akfarelem narysować.

#46 12-09-2013 o 16h25

Miss'ujdzie
Sidera
...
Miejsce: Po co Ci to wiedzieć, skoro i tak niekt nie chce mnie szukać ?

No... robię wielki powrót ! Znowu ! Postaram się tym razem tak bardzo nie rozpisywać .___. Ale przyjdzie mi to z trudem :c tyle krytyki... tak mało miejsca. No trudno,  nie wolni się tu wyrażać... ekhe... brzydko więc nie skomentuje tego czegoś z... piłką. Ta dziewczyna z kolorowym okiem... miałam inną wizję alw skoro wolisz tak ;-;  dwie ostatnie prace farbami są...ył ;-; wybacz ale... Fuj...Bardzo fuj .__. Ta cała czarodziejka to wygląda trochę jak skin do Lux w lolu... POWIEDZIALAM TROCHĘ ! A jak nie wuesz co to jest to powiem tylko ze Google nie gryzie :^ Czarodziejka Lux ! :3 a dzidę ma jak Niddale :3 !!! Nue wypowiem się na temat lisicy bo... yyyyyył ! :c jaaaaka szkoda... a mogłoby być dobrze. A te takie psiapsiuły to w ogóle CU-DO-WNE ! UWIELBIAM takie obrazki... no... to tyle :c czuje się nie spełniona... ten post jest taki... krótki !!! :(

PS. Fon - Proszę się błędów nie czepiać !

Inni nie mogą przeżywać wszystkiego za nas. Sami musimy popełnić wszystkie błędy i przeżyć nasze życie samemu...

#47 12-09-2013 o 20h03

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.

@Minionka ja akfarel nigdy nie dotykałam nawet bo to piekło, tortury, męki i cierpienie =_=

Sidera ok, przyswoiłam krytykę, mam nadzieję, że wyciągnę wnioski >_<

Nie mam weny żeby napisać cokolwiek więc proszę o wybaczenie, pustki i beznadziei tej czarnej dziury jaką jest mój post -,-'

Ostatnio zmieniony przez Winoa (12-09-2013 o 20h05)

#48 15-09-2013 o 14h37

Miss'Żółtodziób
TekkenGodRin
...
Miejsce: Płońsk

Pięknie masz prace. Najbardziej mi się spodobało to http://tinypic.com/view.php?pic=11w3uwj&s=5#.UjWpzz_CpnM

#49 15-09-2013 o 17h40

Miss'Fuzja
Paululusia
~ As long as I have a want, I have reason for living. Satisfaction is dead. ~
Miejsce: Sosnowiec

Zazdroszczę wam . >>.<< : .
Winoa - Boshh... Jak bym chciała malować jak ty 0.0 Chociaż nie które prace są beznadziejne. xD Większosc jest spoko i tego się trzymajmy : ))

Sidera - Chcem tak hejtować jak tyy. x DD Maasz do tego talent . : D Daleko zajdziesz w tym kierunku . x D Jeśli wynajdą takie studia hejtowskie to się zapisz . x D Tam się spotkamy . : D
Mam już nazwę ; Wyższa Szkoła Hejterstwa . x d Zapraszamyy . ; D

Ostatnio zmieniony przez Paululusia (15-09-2013 o 17h41)

#50 16-09-2013 o 17h52

Miss'Żółtodziób
...

Ah więc to jednak nie akfarele! Zgadzam się to zło... Malować akfarelami potrafi jeden człowiek na 10000000000000000000000000000000000000000000000000.... no i tam z tych zer jeszcze z tysiąc będzie. Niestety ja zaliczam się chyba do tych pod koniec, bo dla mnie ogólnie farby to zuo O^O

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3 4 ... 8