Shiawase - bardzo dobry cosplay Alexa Te oczka błękitne, to białe wdzianko, kapelusik i laska, no i te cudne rzęsy Piękny!
nivata - Ty wiesz, co ja myślę o twoich potterowskich cosplayach. Są przegenialne i naprawdę doskonałe, o. A najlepsze jest to, że pokrywają się z moimi wyobrażeniami - szczególnie założyciele Hogwartu. Wyjątkowo wpadł mi w oko Salazar Slytherin - jest cudowny. Ma nawet taką wężowato-przebiegłą twarz! Karkarov za to ma wyjątkowo tchórzliwy wyraz twarzy, a te jego wąsiki kompletnie mnie rozbrajają
Hiruko - świetny Ulquiorra, od razu widać, kogo autor miał na myśli. Makijaż jest bardzo dobry - te usta wcale nie przeszkadzają, nie rzucają się w oczy jakoś wybitnie. A czarna smuga, nad której brakiem ubolewasz, wcale nie jest takim koniecznym elementem. Grunt, że "dziurę" hollowa zrobiłaś perfekcyjnie!
Plus Juvia - Juvia jest świetna, pomysłowo skomponowałaś jej strój - tyle kombinowałam z tą pelerynką, a nigdy nie wpadłam na to, że jest idealna do cosplayu Juvii D:
Ja przychodzę z czterema cosplayami, oczywiście samych męskich postaci, bo jakoś kobiet nigdy w żadnym fandomie nie lubiłam. Ups?
Na pierwszy ogień idzie demoniczny cyborg, uczeń pewnego łysego mistrza
Genos - One Punch Man
Inspiracja:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Pozostała trójka to postacie z
Fairy Tail.
Bickslow
Pozwoliłam sobie "skompilować" dwie wersje w jedną stylizację, uszczknęłam trochę z tej, a trochę z tamtej wersji jego stroju
Inspiracje:
Midnight
Inspiracja:
I na koniec Król Smoków, Acnologia
Inspiracja: