Witch, pamiętam z czasów kiedy jeszcze byłam małą dziewczynką.. :3 Pamiętam jak bardzo lubiłam się bawić w to z moimi przyjaciółkami, zawsze byłam wtedy Hay lin.. Jeśli też chodzi o karteczki to mam ich najwięcej! Jakby to powiedzieć, moją ulubioną kreskówką było właśnie witch.. Moimi ulubionymi postaciami to były Hay lin, Cornelia i Will.. Gazetki nie kupywałam dlatego bo wolałam oglądać tą kreskówkę (kreskówka, bajka dla mnie wszystko jedno!) i zdobywać najlepsze kartki.. Co mogę powiedzieć o Will? Will, jest dla mnie bardzo miłą a nawet sympatyczną osobą co mi od razu wpadła do gustu! Irma, hmm nie pamiętam już jaka była, nie wiem czy była szalona czy nie, pamiętam że zawsze lubiła takie modne ciuchy, nie wiem lub źle mówię już dokładnie nie pamiętam, za bardzo mi nie wpadła do gustu lecz pamiętam że ją lubiłam z zachowania. Cornelia, strasznie ale to strasznie spokojna, bardzo opiekowała się roślinami wiem że uwielbiała roślinność i praktycznie mało co się denerwowała, co mi wpadła też do gustu. Taranee, bardzo przemądrzała osoba co czasami w książkach siedzi, wiem że to strasznie pomaga lecz nie lubię tak długo siedzieć, jest bardzo mądra co też do mnie się zalicza ale nie wpadła mi do gustu też pamiętam, że ją bardzo lubiłam. Hay lin, pamiętam że bardzo ją uwielbiałam to była jedna z najlepszych postaci (jak dla mnie!) bardzo do mnie pasowała, co mi od razu wpadła do gustu i po prostu została moją najlepszą postacią! Widzę że się trochę rozpisałam w tym temacie! xd Te stare czasy są najlepsze! Podam wam taką stronę którą przypadkowo znalazłam w google, W.I.T.C.H jak chcecie to sprawdźcie sobie ją ja tak przypadkowo kliknęłam na nią! ;D