Opowiadanie nie jest moje, wprowadziłam kilka zmian. (oryginał)
Link do zewnętrznego obrazka
W dzieciństwie byli nierozerwalną wręcz paczką przyjaciół, którzy mieli za sobą wiele przygód. Spędzali ze sobą każdą chwile, każde lato, mieli bardzo podobne charaktery. Mało tego nie należeli do tych najgrzeczniejszych, wręcz przeciwnie. W jakiś sposób omotali podopiecznych by wybrali się do jednego przedszkola. Cóż faktycznie, jednego z najdroższych w Wielkiej Brytanii. Byli konkretni i zawsze dokańczali wszystko to co zrobili. Wśród nich był figlarz, psotnik, wegetarianin, przywódca, ten najmądrzejszy i...ten mniej. Po mimo wszystko, w końcu przyszedł czas, w którym to nie dało się nic zrobić. Nie pomogły tu przemowy ani też walczenie o swoje. Wszystko od tak przepadło, a znajomość podzieliła się na nie wielkie części, grupki osób. Jedni wyjechali za granicę, drudzy tylko do innego miasta kolejni sami się od siebie poodsuwali. Wszyscy zostali osamotnieni jednak z pewnością znaleźli kogoś kto ułatwi im życie...
Dziś są 18-latkami, którym zbliża się koniec roku szkolnego i wymarzone wakacje. Przecież każdy ma swoje życie, wszyscy o sobie dawno zapomnieli. Przychodzi jednak czas kiedy jedna osoba zauważa kogoś kogo przysięgła rozpoznać zawsze i wszędzie jaką to złożyli ku sobie przysięgę tak trzeba było jej dotrzymać. Znany wszystkim Internet pomógł dojść osobie do celu. Udało się wszystkich zgrać, dokładnie całą paczkę. Kto jest ciekawy jak pierwsza miłość się zmieniła? Może nawet zmieniła orientację, kolor włosów, całą/całego siebie? Teraz jest do tego okazja...
Całe lato spędzają w Hiszpanii w all inclusive, hotelu, gdzie podają śniadanie na zamówienie, wszystko czego tylko dusza zapragnie. Haczyk? Całe 10 osób musi pomieścić się w jednym ogromnym, dwupiętrowym apartamencie, w czterech pokojach i w salonie z sofą. Ale to chyba nie problem? Wystarczy teraz tylko od nowa poznać swoich przyjaciół...
Dziewczęta:
- Rosalllinda jako Rossie Mook
- Asuu jako Elizabeth Fortner
- Rosemary5 jako Kate Whals
- Victoriaxbell jako Victoria Bell
- Yoshiko jako Orihime Yamamoto
Chłopcy:
- Tsunshun jako Lee Collins
- Alexanda jako Oliver Silver
- Erzsebet jako Alex Lewis
- Sidera jako Varus Sakaru
- Wannesa jako Shoko Hitomi
Imię i nazwisko:
Data urodzenia: (wszyscy mają 18 lat)
Orientacja: (dowolna, lecz najlepiej hetero)
Charakter:
Wygląd: (A&M)
Dane dodatkowe: (nie wymagane)
Osoba podobająca się w dzieciństwie: (dowolna, proszę tylko by mało się powtarzało, oczywiście dodajecie jak już poznacie KP innych użytkowników)
*Możecie także dodać jaki charakter i wygląd itp. miała postać w dzieciństwie*
|Imię i nazwisko|
Mam na imię Victoria, moje drugie imię jest dość dziwne – Ana.. Jak byłam mała nie wiedziałam, że istnieje takie imię i byłam zła na mamę, że zapomniała dodać drugiego „n”, ale teraz to imię mi nie przeszkadza. Moje nazwisko to Bell, zwyczajne i znane..
|Ksywki|
Vicki, Vic, Tori
|Data urodzenia|
30 marca, mój znak zodiaku to baran.
|Orientacja|
Hetero
|Wzrost|
166 cm
|Kolor oczu|
Niebieskie
|Kolor włosów|
Różowe
|Charakter|
Jestem pogodną osiemnastolatką uważaną za bardzo pewną siebie, ale sama tak o sobie nie myślę. Bardzo szybko się zaprzyjaźniam, lecz także bardzo szybko można wyprowadzić mnie z równowagi, niektórzy już się o tym przekonali.. Lubię zawierać nowe przyjaźnie, lecz nie każdego polubię. Posiadam naprawdę duże poczucie humoru, często śmieję się z rzeczy, w których nikt inny nie widzi nic śmiesznego, dlatego dość często uważa się mnie za dziwną lecz mnie to nie obchodzi.
|Wygląd|
|Dane dodatkowe|
*mam arachnofobie, na samą myśl o pająkach mam dreszcze!
*kocham patrzeć w gwiazdy
*mój ulubiony kolor to miętowy
*mam gilgotki
|Osoba podobająca się w dzieciństwie|
Podobał mi się Oliver Silver jednak nigdy nie powiedziałam tego mu ani nikomu innemu.
|Wygląd w czasie dzieciństwa|
Od urodzenia byłam blondynką, jednak od dwóch lat farbuję włosy na różowy.
|Charakter w czasie dzieciństwa|
Nie zmieniłam się zbytnio. Przynajmniej tak myślę.. Nie poznałam nikogo kto zmieniłby mój charakter więc mam nadzieję, że przyjaciele zobaczą we mnie tą samą Victorię, którą byłam kiedyś.
|Historia|
Rozdzieliłam się z przyjaciółmi przez moją przeprowadzkę na drugi koniec UK. W tym czasie nie miałam zbyt dużo tak dobrych przyjaciół, po prostu nie umiałam im dać takiego zaufania jakim darzyłam moją kochaną dziewiątkę.
Ostatnio zmieniony przez victoriaxbell (24-07-2013 o 14h32)
"I'm nobody! Who are you? Are you nobody, too? Then there's a pair of us - don't tell! They'd banish us, you know.
How dreary to be somebody! How public, like a frog. To tell your name the livelong day. To an admiring bog!" ~ Emily Dickinson