Holen, jaka piękna u Ciebie jesień *o*~
U mnie dalej zielono.. z tym, że strasznie zimno!
Świetne jest to ostatnie zdjęcie. Kocham jesienne zdjęcia..
Jak mówiłam.. u mnie wciąż zielono. W zeszłym roku wcale nie miałam jesieni, mam nadzieję, że teraz przyjdzie do mnie równie ładna, jak do Ciebie~
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#51 06-10-2013 o 16h41
#52 07-10-2013 o 22h14
Kotek bardzo ładny i słodki, drugie zdjęcie przedstawia ciekawe i ruchliwe miasto, natomiast trzecie nadaje się na okładkę jakiegoś horroru. Tajemnicze ale piękne! Twoje prace bardzo mi się podobają. Idealnie uchwycasz każdy moment i nadajesz mu barw. Przed Tobą wielka kariera! Inne zdjęcia również przypadły mi do gustu ale tamte najlepsze.
Ostatnio zmieniony przez ShinaKeld (07-10-2013 o 22h16)
http://veedo.pl/talenty,2,2659/imagine-dragons-demons-by-wkielbasa-mp4,1377500#referer=search&phrase=wkiebasa&sort=relevantion
http://ising.pl/nagranie/ckd2q74h9md,Liber_and_Natalia_Szroeder-Wszystkiego_na_raz
"Kiedy śpiewam czuję się, jakbym szła po tęczy i mam nadzieję, że wszyscy którzy mnie słuchają czują się chociaż w połowie tak samo jak ja." Shina Keld
#53 19-10-2013 o 20h34
dziękuję, jesteście przekochane, miło mi, że Wam się podoba
coś nowego dziś.
Link do zewnętrznego obrazka
#54 21-10-2013 o 23h45
Ile ładnych zdjęć mnie ominęło. Cudowne dwa ostatnie zdjęcia, uwielbiam. Miałam się wybrać na jesienne zdjęcia, ale z moim zapałem w końcu nie pójdę.
#55 22-10-2013 o 00h51
Hmm... Muszę wypowiedzieć... Zaczynając od początku to najbardziej podoba mi się kot ponieważ świetnie że padały cienie przez to zdjęcie jest ciekawe i skupia swoją uwagę najgłużej. Jeżeli chodzi o kwiaty to uważam że są nudne. Na środku pojedyńczy kwiatek choć kolorystyka łądna to nie zachwyca. Staraj się nie robić zdjęć centralnie na środku.
Balony są świetne. Widać doskonału balans bieli oraz żywe kolory, ale gdybyś zrobiłą to w poziomie i ustawiłą balony troczę z boku wtedy były by genialne. Zboże ma krzywy foryzont. Staraj się robić prosto.
Ostatnie zdjęcia są najlepsze. To widać że dużo ćwiczyłaś. Kwiaty są naprawdę ciekawe i ten pomost. Tylko jeżeli chodzi o budynek, sądzę, że gdybyś zrobiłą go z żabiej perspektywy, czyli ustawiła aparat na chodniku u uchwyciła budynek z dachem to sądzę, że zachwyciło by nie jednego odbiorcę.
#56 19-11-2013 o 15h06
Holen *^*. Ten bilecik mnie urzekł. Większość twoich zdjęć mnie urzeka. Jeju, masz niesamowity talent! I ten pomost. Taki zwyczajny, pusty ale piękny. Boże, uwielbiam Cię!
#57 24-11-2013 o 09h48
Podobają mi się.Ładne fotografie.Ciekawe z jakiego miasta... Z Chojnic?...
Paulina
#58 04-12-2013 o 23h49
Monika79, nie, nie z Chojnic. Nigdy tam nie byłam
Kolejna porcja, może słabszych, bo aparat kończy żywot i robiłam co mogłam... ;-;
#59 04-12-2013 o 23h54
Zniczami mnie kupiłaś. To zdjęciepośrodku jest nieziemskie. A to pierwsze to... bożesztymój, to jest droga ze zniczy?
#60 04-12-2013 o 23h57
Lillchen, to są groby, w dzień Wszystkich Świętych, zrobiłam zdjęcie całej alejce i tak to wygląda
#61 05-12-2013 o 21h27
To drugie zdjęcie... cud.
Może i jestem chora, może i powinnam się leczyć, ale na tym zniczu widzę w trójkąciku oko.
Nie odpisuję na PW?
T U M N I E Z N A J D Z I E S Z
#62 08-12-2013 o 14h55
Nie wiem czemu, ale mi się wyświetliły tylko 3 ostatnie zdjęcia, pozostałe się nie wczytały Te 3 ostatnie mi się podobają, a napisy dodają im uroku
#63 14-12-2013 o 22h22
Jessica23, faktycznie mogą się nie wyświetlać, jak złapię nieco więcej czasu to zlinkuję je jeszcze raz
+ dziękuję
nowe!
#64 27-12-2013 o 12h16
Holen niestety nie ma sporej ilości twoich zdjęć w tym wątku, ale na podstawie kilku ostatnich mogę mniej więcej powiedzieć Ci jakie jeszcze rzeczy musisz u siebie poprawić:
- m.in. musisz bardziej kontrolować ujęcia ( np. molo powinno być poziome jeśli nie ma nic ciekawego na drugim planie, zdjęcie gryfu gitary jest nieodpowiednio sfotografowane przez co zdjęcie jest...hm..bez sensu, za to zdjęcie biletu i chyba kamienicy na rogu...brawo - kocham takie ujęcia )
- zdjęcia mają odzwierciedlać chwilę, uczucia, historię ( kotek fajny, tylko ma za nisko pyszczek)
- polecam na patrzenie na gotowe zdjęcia jak na części ( wtedy dostrzegasz że np. kot wygląda jak jajko, modelka jak ufo bez ręki itd.)
- tematyka... nie strzelaj fotek byleby tylko nacisnąć spust migawki (tutaj oficjalnie czepiam się zdjęć zniczy )
P.S. w ten sposób chce Ci pomóc tak jak mnie uczono robić zdjęcia Po za tym jestem z Ciebie dumna, że nie ukrywasz wszystkiego tylko poddajesz to opinii, wielkie brawa!
#65 27-12-2013 o 12h31
Visna, ciągle się uczę, oficjalnie się przyznaję, że jestem fotograficznym samoukiem
Jednak dziękuję za opinię i postaram się "dostosować" do rad
#66 27-12-2013 o 12h41
Holen, powiem Ci że samoucy mają najlepiej. Połącz podstawową wiedzę, rady z tym co czujesz patrząc przez wizjer. Nie musisz robić tak żeby wszystkim się spodobało, nigdy tego nie osiągniesz
Miło mi że masz takie podejście do opinii innych, plusujesz u mnie kochana
Ostatnio zmieniony przez Visna (27-12-2013 o 12h42)