ChicaDe napisał
Przez cb wpadnę w kompleksy xD
o matko! dlaczego?
ChicaDe napisał
Przez cb wpadnę w kompleksy xD
Po ostatnich 3 zdjęciach widzę że się rozwijasz Tak trzymaj
dziękuję, to miłe
Oo widzę, że ktoś podziela moją miłość do fotografii. Ja również lubię robić zdjęcia. Jednakże muszę stwierdzić, że w porównaniu do Ciebie to moje zdjęcia się chowają. Ale mogę się z tym bez problemu pogodzić, bo ujęcia, które tutaj zaprezentowałaś są po prostu cudowne.
Świetne jest zboże, z drugiej "dostawy" zdjęć. Okropnie mi się podoba, choć gdybyś ustawiła ostrość na pierwszy plan... podobałoby im się jeszcze bardziej ^^~
Trzecia dostawa i ostatnie zdjęcie kwiatka... Piękne!
Ostatnia dostawa i ten budynek, pierwsze zdjęcie. Gabi ma rację, rozwijasz się. Cudownie Ci idzie!
w napływie takich opinii dodaję kolejne zdjęcia i dziękuję
Drugie zdjęcie urzekło mnie samo w sobie. Świetny kadr!
Trzecie za to w moim guście. Uwielbiam!
Baton, dziękuję Ci serdecznie, bardzo miło mi to czytać
Ojeeej! Jaki piękny koteczek. Piękne zdjęcie. A kadr z drugiego zdjęcia to jak dla mnie sztuka sama w sobie.
Marzycielka93, dziękuję Ci ślicznie co do drugiego zdjęcia, ja tak nie uważam, ale miło mi to czytać
Hmm... nie wiem co powiedzieć, ponieważ takie pytanko- czy ty te zdjęcia obrabiasz w jakimś programie po ich zrobieniu, czy to jest czysta fotografia?
Ostatnio zmieniony przez Agniera (16-09-2013 o 19h58)
Agniera, niektóre ze zdjęć faktycznie obrabiam, ale to tylko zmniejszanie, poprawianie kontrastu przy koszmarnym świetle, czy robienie efektu mocnej czerni i bieli.
Jednak większość to czysta fotografia, bo nie przepadam za mocnym poprawianiem zdjęć, stawiam na naturalność.
Muszę przyznać, że masz talent.
Jakiego aparatu używasz, bo nie wiem, może przeoczyłam, ale nie widziałam nigdzie takiej informacji.
Podoba mi się jak operujesz aparatem, widać że robiąc zdjęcia czujesz tą wolność jaką daje fotografia.
Bardzo ciekawie wyglądają zdjęcia czarno-białe, acz kolorowe też mają coś interesującego w sobie.
Każde ze zdjęć jest zrobione z pasją.
Nie mogę sobie przypomnieć, ale są dwa programy, w których do granic w jakich można edytować zdjęcia, można je ładnie edytować.
Próbowałaś kiedyś robić zdjęcia podczas deszczu? Polecam się pobawić, fajna sprawa, znam nawet fajny patent aby nie zamoczyć aparatu- wystarczy tulipan, gumka oraz torebka jednorazowa i można śmigać w deszczu z aparatem w łapkach.
Czy masz może konto na niejakim deviantarcie?
Sarameda, bardzo dziękuję, to miłe co piszesz
Używam starej cyfrówki, którą dostałam na komunię, a jest nią Sony DSC-S650 i faktycznie, jeszcze nie pisałam czym robię zdjęcia
Ja osobiście obrabiam zdjęcia (o ile w ogóle) w Photoscape albo Picasie. Choć czarno-biały efekt uzyskuję w tym pierwszym.
Nie, nie próbowałam, aczkolwiek bardzo mnie zainteresowałaś tym patentem, muszę spróbować!
I nie, nie mam konta na deviantarcie, ale zastanawiam się nad założeniem.
+ dziękuję za te miłe słowa
Muszę przyznać, że aż z miłą chęcią oglądałam zdjęcia. Idzie Ci coraz lepiej, już ktoś to kilka razy wspomniał i miał całkowitą rację. Ja czekam z niecierpliwością na dalszą partię zdjęć, bo są zachwycające.
Proszę bardzo!
Link do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka zdjęcie z Palmiarni w Zielonej Górze, przepraszam za jakość, robione przez szybę, wygląda jak wygląda.
Dziś same czarno-białe, ale następne, obiecuję, będą kolorowe!
Ty, Palmiarnia... w Zielonej Górze... KOBIETO! Jak ty powiesz mi, że mieszkasz w okolicy to Cię uduszę *o*~
To zdjęcia z tej Palmiarni jest cudne!
Nie mogę uwierzyć, że robisz tak cudne zdjęcia takim aparatem... Wielbię Cię, Holen!!
Baton, nie, nie mieszkam w okolicy, jestem z Mazowsza, a w Zielonej Górze jestem tylko raz do roku
I dziękuję, miło mi to czytać, choć w planach mam kupienie lustrzanki
Ten kot mnie i zdjęcie widoku z Palmiarni mnie rozbroiły. ~
Uwielbiam biało-czarne fotografie.
Uwielbiam Twoje zdjęcia. Pierwsze zdjęcie, z kotkiem, po prostu mnie uwiodło. A te zdjęcie robione przez szybę, moim zdaniem, nabrało specjalnego uroku. ;-) Czekam na dostawę zdjęć kolorowych.
Dziękuję Wam! Jesteście niesamowite, bardzo podnosicie mnie na duchu i swoimi opiniami mobilizujecie mnie do dalszej pracy!
Strasznie mi się podobają czarno-białe zdjęcia. Ostatnio mam do nich jakiś sentyment. Pyszczek kotka słodziutki szczególnie ten nosek! A i kotek czarno biały nie był najgorszy
Kicia jest urocza! Te 2 pod spodem zdecydowanie chyba były by lepsze kolorowe, bo właśnie w krajobrazach najbardziej zachwycają mnie kolory.
Ogromnie podoba mi się zdjęcie z palmiarni. Mimo, że robione przez szybę, to ma swój urok *o*
Wygląda jak taka... stara pocztówka.
Holen pięknie dziękuje za opinie i przedstawia najnowsze zdjęcia jakie ma ze spaceru
wyprzedzając pytania. to zdjęcie nie jest przerabiane poza zmniejszeniem. taki efekt osiągnęłam moim aparatem.