Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3

#1 20-07-2013 o 18h04

Miss'Żółtodziób
...

Na wstępie uprzedzam, że moje zdjęcia to kompletne amatorstwo, ale fotografia jest moją pasją, kocham robić zdjęcia. Na razie pokażę Wam kilka zdjęć, jeżeli się spodoba, jestem chętna pokazać więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png za ostatnie przepraszam za to światło, ale złapanie mojej kotki w spokojnej pozie graniczy z cudem, a ona się tak usadowiła akurat ;___;

Link do zewnętrznego obrazka

#2 20-07-2013 o 18h41

Miss'nieobczajona
gabisia161
...

Najbardziej podoba mi się pierwsze zdjęcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Kotek wyszedłby ślicznie, gdyby nie padające na niego cienie, /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Nawet ciekawie zapozował /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/tongue.png

Chętnie zobaczyłabym inne Twoje prace ;>

#3 20-07-2013 o 18h52

Miss'wow
Teru
...

Mi również najbardziej podoba się pierwsze zdjęcie, ja dużo razy próbowałam zrobić artystyczne zdjęcia kwiatkom, ale wychodziły zwyczajnie ;_;
Kot ma dziwną minę xd ogółem również zobaczyłabym więcej twoich zdjęć /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

`Powody zawsze są proste.
Żyjemy w prostym świecie, nie sądzisz?
Pociągasz za spust i człowiek umiera`

#4 20-07-2013 o 19h13

Miss'Żółtodziób
...

Proszę bardzo, jest i więcej /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png te nieco gorsze, moim zdaniem.

#5 20-07-2013 o 23h41

Miss'na całego
Lucie
...
Miejsce: Mordor

Zdjęcie z balonami jest świetne. Nie znam się więc moja opinia jest zupełnie subiektywna i choć to zdjęcie jest zwyczajne jakoś tak mi się spodobało /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png Zdjęcie ze zbożem kojarzy mi się z kolei z okładką pewnej książki i jest to bardzo dobre skojarzenie. Fotografuj dalej i spełniaj marzenia bo nieźle Ci idzie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

Lucie

#6 21-07-2013 o 13h49

Miss'na całego
SubRossa
...
Miejsce: Wracam do żywych.

Zdjęcie z balonami jest niesamowite.  Niby to tylko balony, ale bardzo mi się podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#7 21-07-2013 o 17h04

Miss'nieobczajona
gabisia161
...

A mi się najbardziej podoba to ze zbożem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ładna kolorystyka Ci wyszła ;>

#8 21-07-2013 o 18h48

Miss'Żółtodziób
...

Jejku, nawet nie macie pojęcia jak mi miło, że to czytam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#9 21-07-2013 o 20h15

Miss'wow
Wiolecinka
...

Niesamowite! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Też kiedyś próbowałam z fotografią, ale przy Tobie to wychodzę na kompletnie "zieloną" w tej dziedzinie xD
Najbardziej spodobało mi się zdjęcie tych 2 pierwszych kwiatków, balony i te zboże.. Ale ogólnie to wszystkie świetne. Liczę na to że pokażesz więcej fotogafii /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#10 21-07-2013 o 21h05

Miss'Żółtodziób
...

Kolejna porcja zdjęć, jak się tak bardzo Wam podoba /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#11 23-07-2013 o 16h49

Miss'wow
Wiolecinka
...

Świetne, świetne i jeszcze raz świetne /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Nigdy jeszcze nie udało mi się sfotografować bociana (w sensie że nigdy nie był widoczny^^) xD
Bardzo spodobała mi się fotografia z tym żółtym kwiatkiem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Robienie zdjęć to ty masz chyba we krwi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#12 25-07-2013 o 19h28

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  ah, jak ja bym chciała umieć tak jak ty...
Najbardziej mi się podobają czarno-białe fotografie kwiatów, chciałabym zobaczyć takich więcej, mogłyby to być całe bukiety. Zaciekawiło mnie też zdjęcie tej "kiści" baloników i nieba w tle. Na prawdę masz świetne pomysły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ciekawe jak poradziłabyś sobie z fotografowaniem ludzi... oczywiście ważna jest też współpraca modela  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#13 25-07-2013 o 19h54

Miss'Żółtodziób
...

Tanken napisał

/modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  ah, jak ja bym chciała umieć tak jak ty...
Najbardziej mi się podobają czarno-białe fotografie kwiatów, chciałabym zobaczyć takich więcej, mogłyby to być całe bukiety. Zaciekawiło mnie też zdjęcie tej "kiści" baloników i nieba w tle. Na prawdę masz świetne pomysły /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png
Ciekawe jak poradziłabyś sobie z fotografowaniem ludzi... oczywiście ważna jest też współpraca modela  /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Co do fotografowania ludzi to już próbowałam z tym, jednak nie dodaję tych zdjęć na forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Mam te zdjęcia na blogspocie i na fotoblogu, więc jeśli jesteś zainteresowana, to napisz na priv, chętnie podam Ci linki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png
Poza tym, niezmiernie miło mi to czytać  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif

#14 25-07-2013 o 23h28

Miss'Żółtodziób
...

Ja także bardzo lubię fotografię i nie sądzę aby twoje zdjęcia były amatorskie,
SĄ ŚWIETNE! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif

#15 25-07-2013 o 23h33

Miss'Żółtodziób
...

+ podoba mi się to że ty lubisz wyróżniać 1 rzecz np. tak jak na 1 fotografii, uchwyciłaś pięknego kwiatka, tło jest rozmazane, a czarno-białe kolory dają taki przepiękny efekt.
pozdro.  /modules/forum/img/smilies/sourire.gif

Ostatnio zmieniony przez nina415 (25-07-2013 o 23h34)

#16 26-07-2013 o 13h03

Miss'Żółtodziób
...

Czas na kolejne moje poczynania!

#17 26-07-2013 o 13h20

Miss'nałogowa
Winoa
Już nieważne ._.
Miejsce: Spójrz tam!

WOW! Nie znam się na fotografii więc nic "profesjonalnego" nie powiem, ale bardzo mi się podobają twoje zdjęcia. Szczególnie te białe kwiaty *-* I jeszcze tamto pole. Ale inne zdjęcia też świetne ^^

#18 26-07-2013 o 13h22

Miss'wow
Wiolecinka
...

Świetna kolorystyka (zwłaszcza w krajobrazach) /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Jak ty to robisz że Tobie wychodzą takie genialne zdjęcia?! XD
Strasznie miło mi się to wszystko ogląda. Z tych trzech ostatnio dodanych zdjęć najbardziej zachwycił mnie ten pierwszy. Zrobiłaś je pod fajnym kątem /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#19 26-07-2013 o 13h27

Miss'Żółtodziób
...

Aj, dziękuję Wam, to bardzo miłe :3
Wiolecinka, absolutnie nie mam pojęcia jak ja to robię! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#20 30-07-2013 o 16h38

Miss'Żółtodziób
...

zdjęcie z kotem jest przepiękne  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

i z króliczkiem jak tańczy na róży też  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif

#21 01-08-2013 o 10h01

Miss'Żółtodziób
...

dodam kolejne, bo może nie ma już co oceniać /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

#22 06-08-2013 o 21h47

Miss'OK
Eminaria
Daj mi nadzieję i zabierz mi serce, jeśli poczujesz choć chwilę jak ja.♥

Powiem tak robisz bardzo ładne zdjęcia :] Masz rękę do nich tak samo jak ja! :3 Jeszcze nie będę wystawiać zdjęć bo tak dokładnie mam z tym problem.. ;P
Mam krytykę do zboża, to jest te zdjęcie pod tymi balonami. ;]]
Widać że zboże się rusza, ale jest jak dla mnie za smutne i ponure zdjęcie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/sad.png Nie ma dokładnie nic ciekawego do zobaczenia, ja tylko widzę zboże nic innego.. ;( A na przykład jakbyś zrobiła zboże i jakiś obiekt na tym krajobrazie? ;O Oczywiście że byłoby lepsze ;D Teraz krytyka do balonów, no są kolorowe jest to szczęście.. Ale ja mam pytanko, dlaczego niby balony są obiektywem z dołu do góry? ;o Ja bym przesunęła balony bardziej na lewo i coś innego jeszcze złapać do kadru ;D No skończyłam krytykować, mam nadzieję że nie obraziłam ;__; No i poproszę o inne zdjęcia niż kwiaty, bo ich jest najwięcej ;x Czekam na kolejne zdjęcia.. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

http://s12.favim.com/orig/160812/gif-harley-quinn-joker-suicide-squad-Favim.com-4628517.gif

#23 20-08-2013 o 11h24

Miss'Żółtodziób
...

Są z podpisami, bo wzięłam linki ze swojego blogspota, ale życzę miłego oglądania! Tym razem same czarno-białe.

#24 23-08-2013 o 11h34

Miss'OK
Metropolice
''Są takie dni, że same lecą łzy i myślisz że to wszystko to bezsens...''
Miejsce: Śląsk, Małopolska

Wszystkie Twoje zdjęcia mi się podobają. Są normalne ale mają w sobie coś niezwykłego.  /modules/forum/img/smilies/epingle.gif

Ostatnio zmieniony przez Metropolice (23-08-2013 o 11h34)

https://encrypted-tbn1.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQ0d0HO3RuARU9WHeMn92t_yhnberNej2-BsqHd5kx4zetzw-KIlg

#25 23-08-2013 o 23h53

Miss'Żółtodziób
...

Przez cb wpadnę w kompleksy xD

Dyskusja zamknięta

Strony : 1 2 3