Yonna napisał
Dlaczego zaakceptowanie tego musi aż tak boleć? :C
//photo.missfashion.pl/pl/1/57/moy/44910.jpg
Wiem co czujesz moja droga...tylko ty masz trochę (bardzo) gorzej ode mnie x.x mnie samo to 4141mm boli x.x
Strony : 1 ... 25 26 27 28 29 ... 33
Yonna napisał
Dlaczego zaakceptowanie tego musi aż tak boleć? :C
//photo.missfashion.pl/pl/1/57/moy/44910.jpg
Czy tylko ja zauważyłam, że czarne rękawiczki paw idą po 16 008 MM? xD Ja bym tyle na nie nie wydała, ale co kto lubi .
Może ktoś nie sądził, że ktoś mu tak podbije XD
Ja osobiście (przez postanowienie kategorycznego zakazu wydawania MM do końca Świątecznej Krainy) nie wejdę do licytacji do końca tego roku, chyba że na jakiś "poszukiwawczy" event, zwłaszcza, że ceny wylicytowanych przedmiotów nie są zbyt zawrotne ;DSpoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Ostatnio zmieniony przez Iremi (15-07-2015 o 10h12)
Ja też to widziałam Ładna sumka Ciekawam, kto się tyle wykosztował.
Chociaż muszę się przyznać, że ja sama na niemieckiej wersji wylicytowałam złote rękawiczki za 12 000 MM... Ale to były czasy, kiedy Paw był nowością, więc ceny były zabójcze Zaszalałam Kiedy ja to zatwierdzę, to nie wiem...
Teraz mam jakieś zacięcie do licytacji, pomimo że to nie najlepsza dla mnie pora (powinnam łapać gwiazdy, póki obniżka, bo potrzebuję dużo ciuchów do misji). Ale na razie został mi do wylicytowania już tylko Paw (zanim odblokują mi się licytacje od 500. dnia gry) i jakoś mam ochotę go skompletować
Ostatnio zmieniony przez Malvy (15-07-2015 o 20h39)
Ja tam poluję na fioletowe rękawiczki (paw) z zielono-niebieskim refleksem.
Od jakich parametrów miss jest komplet wieczorowy?
Od 100. dnia gry
Czy to, co moge licytować, zależy tylko od dni gry?
Tak, tylko od dni gry
Czy ktoś może mi przypomnieć ile wersji kolorystycznych ma zestaw paw?
Naliczyłam 10, ale też mogłam nie widzieć wszystkich
Yonna ja mam chyba wszystkie, a doliczyłam się 13.
Uwielbiam licytować w czasie trwania jakiejś krainy. Ostatnio trafiłam pawie pióra za 3 tys.
dziewczyny, może padało już takie pytanie, ale jestem w licytacjach nowa.. co jaki czas zmienia się asortyment w licytacjach? bo od dłuższego czasu ciągle są te same rzeczy..
PhoebeCate pytania zadajemy w dziale FAQ i Pomoc...
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (04-09-2015 o 19h15)
Pochwalę się Wam moimi ostatnimi aukcjami - z tym, że odebranie ich za mocno uszczupliłoby moje oszczędności na Halloween ^^'
KimKas Niezła lista ! Dlatego czekam na wycieczkę, może wtedy ludzie nie będą licytować tak często ;d
jak się licytuje i gdzie sie wchodzi w to?
prosze p
omuszcie
supervioletta321 Następnym razem pamiętaj że pytania zadajemy w dziale FAQ i POMOC
ikonkę licytacje masz nad ikoną forum i pod bankiem po lewej stronie. Licytować można dopiero od 30 dnia gry. po więcej informacji udaj się do zakładki pomoc
//www.missfashion.pl/forum/f9,1-faq-i-pomoc.htm
Ostatnio zmieniony przez Karo19 (13-10-2015 o 20h00)
Jednym z najfajniejszych aspektów KH jest to, że wszyscy dostają kompletnego fisia na punkcie Halloweenowego butiku i mało kto licytuje, więc można dorwać fajne rzeczy po dużo niższej cenie, niż standardowo. Na przykład Pióra Paw za 154 MM :3
mi dzisiaj wiele rzeczy z kompletu Paw wpadło po zaskakująco niskiej cenie, co mnie cieszy
jak sie szpprzedaje ? czyli chce jakies ubranie dać na aukcje gdzie mam kliknąć?
Klaudia116 pytania zadajemy w dziale FAQ i Pomoc, następnym razem pisz tam.
W licytacjach nie można sprzedawać swoich ubrań, nie na tym one polegają.
Dobra, przyznać się, która mi cały czas podbija kieckę od Lady? Uh, jak już dojdę kto to...
dobra. Tak rlly. To się śmieję, ale od tygodnia walczę z kimś o tę kieckę i już śmiech mnie z tego bierze XDDD najbrzydsza kiecka na licytacji i mogę jej zgarnąć. Boshe boshe.
Ostatnio zmieniony przez Steno (07-11-2015 o 19h44)
Ja mam taką strategię - kiedy na licytacjach pojawia się coś nowego, czekam aż znajdzie się tam jakiś nowy strój. Wszyscy polują na nowy komplecik, a ja w spokoju zgarniam sobie ten poprzedni, jakąś połowę taniej ;P
No chyba że coś podoba mi się tak bardzo, że nie wytrzymuję i kupuję to za... Hm, obecną cenę.
Btw, ostatnio udało mi się złapać Piramidę za jakieś tysiąc mm