Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 33

#601 28-05-2015 o 20h33

Miss'Żółtodziób
...

Rillianne, jak skąd brać pieniądze? trzeba zmienić pracę i wziąć kredyt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
a tak na serio to ja z całego serca podziwiam osobę, która wydaje taką kasę na bzdet /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ale ogółem szał na pawie jest chyba na każdej wersji, bo stateczne Angole, które pozwalały mi na Cerezę za 201 FD/MM nagle zaszarżowały w górę /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#602 28-05-2015 o 20h44

Moderator
Motionell
Poznańsko-śląska Pyra!
Miejsce: „Potęga wiatru jest do Twej dyspozycji!

Rillianne napisał

Kulturalnie pytam - kto (oczywiście poza Moti ;')) za tyle licytuje? o.O Skąd brać pieniądze na to wszystko? :'D

Nie zapomnicie mi tego,nie? /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.

#603 29-05-2015 o 10h20

Miss'Żółtodziób
...

A ja nieopatrznie zalicytowałam kapelusik Dulcinea i nikt mnie nie przebija. A swoją drogą, to rzeczywiście jestem ciekawa kto za tyle licytuje. I skąd bierze MM.

#604 29-05-2015 o 13h16

Miss'nieobczajona
...

czarne piórka za 30k... no chyba nie xD
chyba będę uważnie obserwować zakończenie aukcji /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

#605 29-05-2015 o 13h56

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Imloth napisał

Rillianne, jak skąd brać pieniądze? trzeba zmienić pracę i wziąć kredyt /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Trochę nie na temat, ale ja kiedyś miałam buga, bardzo miłego, że doładowanie z banku nabiło mi się czterokrotnie, a może i nawet sześciokrotnie, nie pamiętam, bo to było ponad pół roku temu. Ale jednak nie wydałabym kilkudziesięciu tysięcy na cokolwiek z licytacji. Do tej pory najdrożej zdobyłam Suknia Lady Mirabilis za 10 001 MM, co dla mnie już jest fortuną. Idę prześledzić któraż to miss mogła wydać 70 tysięcy na rękawiczki /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png.

#606 29-05-2015 o 22h42

Miss'wtajemniczona
Dasharia
...

Znalazłam tę zapaloną, licytacyjną wojowniczkę, która kosi ciuszki po tak kosmicznych cenach xD To Akeno. Trzeba przyznać, że dziewczyna ma zacięcie do licytacji... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png

https://cdn.shopify.com/s/files/1/1158/9490/collections/pennywise-collection-banner_1400x_e89e2ea8-cdda-4b5c-9467-fd50e5b47012_1400x.jpg?v=1509661904

#607 30-05-2015 o 00h10

Miss'Brązowa
Ygritte
Drink up, baby, stay up all night...
Miejsce: Imaginary Wonderland

Dasharia, ty detektywie ;]
Szczerze mówiąc, trochę mnie to zaskoczyło. Nie spodziewałam się, że wszystkie te rekordowe sumy rzucała tylko jedna osoba. Musiała być nieźle zawzięta, żeby zdobyć komplet, w końcu wychodzi, że na całość wydała ponad 220 k, a to tylko cztery elementy. No nieźle, tego to już chyba nikt nie przebije xD

Long as I remember the rain been comin' down, clouds of mystery pourin' confusion on the ground...
https://i.imgur.com/jjJtbY4.gif https://i.imgur.com/bT8mY7S.gif https://i.imgur.com/dd08Rqh.gif

#608 30-05-2015 o 01h33

Miss'na całego
Rillianne
...

Dasharia, sponsorujesz mój spokojny sen XD
Matko bosko i wszyscy szatani, w życiu nie wpadłabym na to, że te wszystkie horrendalne stawki są oferowane przez jedną osobę. Szacun...

#609 30-05-2015 o 10h57

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!
Miejsce: gdzieś, lecz nie wiadomo, gdzie

WoW. Musi mieć albo bogatych rodziców, którzy nie wiedzą, na co wydawać pieniądze, albo niesamowitą ilość środków na koncie telefonicznym.

Chociaż w sumie... Tylko czekać, aż wszystko wylicytuje, i już ceny nieźle spadną. xD Niech się wykosztowuje, i wali jak najwięcej, a co! Im szybciej, tym lepiej dla nas! xD

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#610 30-05-2015 o 12h01

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Wie ktoś od którego dnia jest ten pawi strój? Pytanie zadane z czystej ciekawości /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.

W sumie samej mnie kusi, by coś zlicytować, ale z niecałymi 5 tyś MM daleko nie zajdę xD. Za dwa lata te ceny spaaadną... Chyba...

#611 30-05-2015 o 14h46

Miss'Superstar
Majerankowa
Beemoov ogarnij się

Czyli miałam rację, za wszystko płacą rodzice. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png Chyba, że sama z własnej kieszeni wydaje forsę na doładowania, ale jakoś tego nie widzę. /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/neutral.png

Cóż, mam nadzieję, że ceny spadną już niedługo. :3 Choćby dla waszego dobra, bo sama pewnie nadal nie tknę licytacji. XD

https://66.media.tumblr.com/a79585b15b7fc52ce6d27f2f9814a19b/tumblr_inline_op9jh0YOA71t67szg_540.gif

#612 30-05-2015 o 17h18

Miss'wow
Trirura
...

Ja teraz też odpuszczam licytację. Ostatnią nową kieckę w czerni wylosowałam za 20 tys. Nigdy więcej xD.

Link do zewnętrznego obrazka
,,Te wszystkie składniki każde dziecko może kupić za kieszonkowe w sklepie na rogu. Niezły motyw, nie? Tania rzecz, taki człowiek."

#613 31-05-2015 o 10h19

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

A ja się pochwalę, że właśnie wylicytowałam niebieskie pawie piórka za 11112 MM /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png. Uważam, że całkiem tanio, jak rękawiczki schodziły po 70 tysi /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.

#614 31-05-2015 o 11h17

Miss'Sensei
Saeniver
...

Hm, czy ja wiem... Teraz, kiedy te absudralnie wysokie licytacje się skończyły, ceny rękawiczek i kapelutków plasują się w okolicach 1 000 MM (własnie za 10 min skończy się licytacja rękawiczek za okoł 1 tysiączek), a te pawie piórka z tyłu i kiecki wahają się od 3 do 5 tysi.

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#615 31-05-2015 o 11h33

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Oj tam, czasami trzeba kupić coś droższego, sama licytowałam większość rzeczy z tych za kilka tysięcy, a w ostatnich minutach ceny drastycznie wskakują. Polowałam na piórka za 5 tysięcy, a teraz cena wynosi 9 tysięcy. Co nie zmienia faktu, iż sama jestem narwana teraz na te licytacje /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.

#616 31-05-2015 o 11h39

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

Mam nadzieję, że nikt nie przelicytuje niebieskiego kapelutka i zielonych piórek, które już licytuję... Nadzieja matką głupich. xD

Oh, kurde. Kapelutek już przelicytowany. xD Trudno, więcej za niego nie dam. Muszę mieć za co walczyć o piórka. xD

TAAAAAAAK! Pióra za 4006 MM! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Teraz tylko poczekać, aż się wyświetli do zatwierdzenia! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png

Ostatnio zmieniony przez Pineapple (31-05-2015 o 12h49)

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bave.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/bisous.gif /modules/forum/img/smilies/bimbo/en-colere.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/clein-d-oeil.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/gros-sourire.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/langue.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/malheureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/smile.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/rougie.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/mdr.gif 

#617 03-06-2015 o 15h05

Miss'Sensei
Rainbow
Ban(an) ^^

Jednak ceny wciąż wysokie, jakaś milionerka za 33 457 MM licytuje kapelusik /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/wink.png.

#618 03-06-2015 o 15h29

Miss'Super Saiyen
Pineapple
vanoe canon!!

A ja wylicytowałam 3 rzeczy, tylko na razie nie chcę zatwierdzać:

Rękawiczki Paw - 1001 MM
Kapelusz Paw - 3459 MM
Sukienka Paw - 5001 MM

#619 04-06-2015 o 15h06

Miss'nałogowa
Podoina
Umarłam?
Miejsce: Zimowy pałac Doni

Steno napisał

Będę mieć zawał. Pióra na francu za ok. 555k MM. Ja takiej forsy w grze nigdy mieć nie będę ;uuu;
swoją drogą...już ja namierzę osobę, która mi beżową Cerezę podbija, a czaje się na ten kolor od dość dawna > : D eh chyba sobie daruję licytowanie na jakiś tydzień...miesiąc ;uuu;

Tak tutaj weszłam...i zdałam sibie sprawę że prawdopodobnie to byłam ja. Kupiłam ją chyba za 5000 i wydaje mi się że mówimy o tej samej sukience x.x
EDIT: zalicytowałam dużo wcześniej ale możliwe że wtedy też licytowałaś- jak mówisz że długo się czaisz /modules/forum/img/smilies/blebl.gif

Ostatnio zmieniony przez Podoina (04-06-2015 o 15h11)

http://i65.tinypic.com/2mqru4x.gif

#620 04-06-2015 o 15h19

Miss'Żółtodziób
...

/modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/bimbo/amoureuse.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif  /modules/forum/img/smilies/coeur.gif

#621 04-06-2015 o 18h33

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

Podoina napisał

Steno napisał

Będę mieć zawał. Pióra na francu za ok. 555k MM. Ja takiej forsy w grze nigdy mieć nie będę ;uuu;
swoją drogą...już ja namierzę osobę, która mi beżową Cerezę podbija, a czaje się na ten kolor od dość dawna > : D eh chyba sobie daruję licytowanie na jakiś tydzień...miesiąc ;uuu;

Tak tutaj weszłam...i zdałam sibie sprawę że prawdopodobnie to byłam ja. Kupiłam ją chyba za 5000 i wydaje mi się że mówimy o tej samej sukience x.x
EDIT: zalicytowałam dużo wcześniej ale możliwe że wtedy też licytowałaś- jak mówisz że długo się czaisz /modules/forum/img/smilies/blebl.gif

Uh uh...no teraz to przynajmniej jedna osoba mniej w bitwie o nią xD ale i tak ciągle ktoś mnie przebija > .... < tyle przegrać.

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#622 04-06-2015 o 19h38

Miss'Fuzja
Jessica23
...
Miejsce: Wrocław

agnes128 upominam za spam.

http://i60.tinypic.com/2m7uio7.gif

#623 06-06-2015 o 09h20

Miss'Sensei
Saeniver
...

Tak zajrzałam sobie dzisiaj na licytacje z ciekawości - i widzę, że szał nie mija, pawie pióra za 22 tysie, a jeszcze prawie 5h do końca licytacji...

https://photo.missfashion.pl/pl/1/104/moy/82627.jpg

#624 06-06-2015 o 23h02

Miss'Fuzja
Steno
Odliczanie do samodestrukcji: 10...9...8...
Miejsce: HotHarem- if u know.

udało mi się wylicytować jeden kapelutek za 5k i jak tak teraz myślę- nie jest mi do niczego potrzebny :d #przegranażycia chociaż jest w tym kolorze, który najbardziej mi się podobał, ale i tak mnie zżyna jak patrzę na niego w szafie, a on dalej taki nieprzydatny xd chyba daruję sobie inne kolory i kiecę, i skupię się na samych piórach ; uuu ;

https://68.media.tumblr.com/cac66d438ae0420a5c451b84d53428d1/tumblr_oj4p3vhdFM1rkcev7o1_500.gif

#625 07-06-2015 o 13h57

Miss'Żółtodziób
...

Rany... Parę dni temu zajrzałam na licytacje i widzę: Rękawiczki za 10 000MM! Co za marnowanie pieniędzy O_o

Strony : 1 ... 23 24 25 26 27 ... 33