Wszystko zaczęło się gdy na świecie panował chaos a ludzie pozbawieni silnej ręki która by nad nimi władała walczyli ze sobą. Wśród całego chaosu stwórca w końcu się przebudził zobaczył obłudę i chciwość ludzi. Nie widział w nich już nic dobrego. Więc zaczął zsyłać na nich plagi aby się nawrócili. Ludzie jednak nie chcieli nawet o tym słyszeć i wielu zaczęło ginąć jak nie z powodu jednej to drugiej plagi i było coraz gorzej. Aż w końcu znaleźli się ludzie którzy pragnęli zapobiec tym waśniom, więc zaczęli szukać. I każdy z nich znalazł portal a było ich niewielu, i tylko oni byli ludźmi prawymi więc się poświęcili dla reszty ludzkości.
Taki mały wstęp liczę na was postacie są dowolne byle by było ich 12.Mogą to być dziewczyny, chłopcy i nie wiem co tam jeszcze. Mogą mieć unikalne umiejętności i bronie. Sami tworzymy tą historię a ja ją zaczęłam.
Ułóżcie własne charakterystyki swoich postaci pierwsza będzie moja:
Imię: Aislin
Nazwisko: Shadow
Data urodzenia: 6 czerwca
Znak zodiaku: Bliźnięta
Orientacja: Hetroseksualna
Pochodzenie: Brazylia, Rio de Janeiro
Unikalne umiejętności: rozmawia z duchami i je widzi, włada nad cieniami ale nie takimi jak każdy myśli bo to cienie dusz które zostały skazane na wieczną niedolę, posiada białe skrzydła które się pokazują tylko gdy gra.
Krótki opis:
Jest cicha i spokojna. Nie pokazuje zbytnio swoich emocji. Jej twarz jest w wielu sytuacjach jak maska która chroni ją przed tym co dzieje się wokół. Często mówi do osoby która jak mówi jest w jej głowie. Ma długie białe włosy jej ulubionym ubraniem jest czerwony płaszcz który dostała w spadku po rodzinie gdyż tylko to ocalało. Uwielbia grać na swoim flecie choć używa go tylko podczas walki gdyż wytwarza on fale dźwiękowe które przecinają przeciwników w pół. Nie lubi się zwierzać innym bo uważa że to by tylko pogorszyło stosunek innych do niej. Większość czasu spędza w odosobnieniu choć nie lubi samotności.
Ciekawostki:
Po pewnym czasie musi ściąć włosy aby odprawić pewien rytuał. Lubi obserwować i nucić pod nosem choć czasem jest to lekko nienormalne. Zachowuje się trochę jak psychopatka. Przez 2 dni była na drugim świecie a potem jej dusza została ściągnięta z powrotem przez cienie. Lekarze uważali to za cud a ona jedyna wiedziała że to jest przekleństwo.
Regulamin:
1.Trzymacie się regulaminu forum
2.Piszcie przynajmniej 5 zdań w postach
3. Cisza nocna jest od 2:00 do 5:30
Bohaterowie:
Jula5656 jako Rosalie Rossetti
Suzumika jako Dominic Connor
Lorren jako
Rinmaru jako Avery Morgan
Miyu3 jako
RysiaQ jako
Oliwka jakoErza Scarlet
Eminaria jako
Ostatnio zmieniony przez Ewangelin (16-09-2013 o 17h27)