No nie powiem. W Miss szaleństwa nie ma. Już któryś raz ;A; dałam chyba 1 serduszko i kilka gwiazdek.
Deco
Strony : 1 ... 142 143 144 145 146 ... 161
No nie powiem. W Miss szaleństwa nie ma. Już któryś raz ;A; dałam chyba 1 serduszko i kilka gwiazdek.
Deco
*krzyk*
Drugie deco jest po prostu boskie! Muszę je znaleźć i zaserduszkować!
Q...........Q Deco śliczne w szczególności dwa pierwsze pokoje są cudne ;3
Jak zaraz po północy przeglądałam fashion to inaczej niż w zeszłym tygodniu jest zatrważająco dużo białych stylizacji.
Z pokoi najbardziej podoba mi się pierwszy i ostatni pokazany przez Steno oraz taki cały czarno-biały.
Jeśli chodzi o stylizację, ta miss podbiła moje serce <3
Jessica23 moje serce też skradła w deco tak jak wyżej "jeżyk" oserduszkowany, bo skradł serce wcześniej, Steno masz rację w wymienionych pokojach - wszystkie piękne. A co do defilady miss, to mnie urzekło sporo panienek
Jestem... Zdezorientowana. Już nie wiem, gdzie o tym napisać, ale w końcu sytuacja miała miejsce w finałach...
A więc weszłam sobie po raz pierwszy dzisiaj w finały (defiladę zwiedziłam w poszukiwaniu panienki z pewnymi butami, ale nikogo nie oceniałam) i na luzie oceniam. Nagle patrzę - jedna miss ma już ode mnie serce, chociaż w życiu bym jej nawet gwiazdki nie dała. Zerkam na poprzednią stronę, bo może za szybko kliknęłam, ale nie, na poprzedniej miały wszystkie miss skreślone gwiazdki. Myślę sobie: "Ok, zdarza się, akurat ta miss jest blisko przełącznika na następną stronę, może mi się kliknęło". Ale nie, idę dalej, a tu kolejna miss z taką właśnie oceną, chociaż jej również dałabym skreślenie! Ta tym razem była po środku, więc teoria o przypadkowym kliknięciu przy przełączaniu odpadła...
Eh, nie wiem co mam z tym zrobić, bo jeśli te dwie panie wpadną na podium, to się załamię...
(Nick jednej panienki znam, ale z grzeczności tu go nie podam, jak coś to na priv.)
Majerankowa może zmieniły swoje stylizacje, a wcześniej dałaś im serduszka?
Mnie zauroczyły te dwie mroczne panienki
nivata, wchodziłam w finały po raz pierwszy dziś. Pisałam o tym tam, na górze...
Pierwsza stylizacja miała ode mnie dobrą ocenę, ale w tej drugiej coś mnie bolało i nie dostała. xD To pewnie Seluna, nie lubię tej kiecy. I motyle.
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-09-2015 o 14h53)
Majerankowa napisał
A więc weszłam sobie po raz pierwszy dzisiaj w finały (defiladę zwiedziłam w poszukiwaniu panienki z pewnymi butami, ale nikogo nie oceniałam) i na luzie oceniam.
Nope, Ryjku, aktualnie korzystam sama z komputera. (I internetu też sama, no.)
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (17-09-2015 o 14h54)
Dawno nie pisałam w tym wątku, więc stwierdziłam, że nadrobię
Generalnie chyba mam niesamowicie odmienny gust od większości, bo podane wyżej stylizacje czy deco na mnie specjalnego wrażenia nie zrobiły. Zwłaszcza ten zachód słońca, bez urazy (tym bardziej, że ja sama do deco to łapki nie mam za grosz).
Natomiast najbardziej spodobały mi się te panie. Przede wszystkim, czuję brak doceniania zwykłych, codziennych, ale umiejętnie skomponowanych strojów codziennych. Jest masa mrocznych, wydziwianych, fantastycznych, a casuale jakoś odeszły w cień.
Link do zewnętrznego obrazka
Moja ulubiona, czarno-biała z delikatnym kwiatowym motywem plus uroczy, subtelny makijaż. Nie mogę się napatrzeć, jak niewiele potrzeba by ułożyć taką skromną śliczność.
Fioletowo-czarna w kurteczce i z chustą, przypomniała mi, że stoimy u drzwi jesieni, a pierwsze liście już zaczęły opadać z drzew. Czekam na więcej strojów nawiązujących do tej pory roku, mojej ukochanej. Uwielbiam każdy aspekt jesieni, zarówno ten wielobarwny i pogodny, jak i ponury i deszczowy. Daje ona szerokie pole do popisu na MF i nie mogę się doczekać, aż kreatywność graczek nasyci moje oczy jej klimatem!
Ze strojów niecodziennych, pani w smukłej bieli podbiła moje "podniebienie" mmm, "stylizacja ze smakiem!"
Oraz ślicznotka w kolorach, które nasuwają mi skojarzenie z motywem japońskiego liska kitsune:
Jednak pozbyłabym się tej myjki z ręki. Jakoś tak ni z gruszki ni z pietruszki tam jest :'D
Oraz mój pokojowy faworyt:
Pomieszczeń czarno-białych pojawiło się więcej, ale to ten ze względu na swój niezwykły nastrój przyciągnął moją uwagę najbardziej. Pomimo tego, że jest pustawy a i przydałoby się jakieś lepsze maskowanie krawędzi półek z książkami a niebem, uważam, że ma duży potencjał na stanie się czymś naprawdę pięknym.
Bonusowo, jestem ciekawa, czy Hildee widziała ptasi salonik z papużkami?
Ostatnio zmieniony przez Rosette (17-09-2015 o 16h35)
czy ten czarnobiały pokój, który wrzuciła Rosette nie jest przypadkiem inspirowany filmem "Dawca Pamięci"?
Rosette Pani z wiewiórką dostała ode mnie serduszko ;-)
Tak patrzę ostatnio na te finały i zdałam sobie sprawę, że mam już dość takich wiedźm, czarownic i takich mhroooocznych stylizacji. Bo tak naprawdę wszystkie s podobne do siebie, a poza tym tytaj łatwo jest przesadzić. Dawno nie widziałam jakiejś skromnej, typowo czarownicowej czarownicy...ciekawe czy się doczekam :-/
Co do deco to oserduszkowałam pierwszy i trzeci pokój z listy Steno ostatni dostal gwiazdkę z tego co pamiętam bo ta lampa jako księżyc trochę mnie razi :-/
Zachód słońca jakoś nie wywarł na mnie wrażenia, jakoś tak po prostu.
MnlXyz napisał
czy ten czarnobiały pokój, który wrzuciła Rosette nie jest przypadkiem inspirowany filmem "Dawca Pamięci"?
Podoina napisał
Rosette Pani z wiewiórką dostała ode mnie serduszko ;-)
Tak patrzę ostatnio na te finały i zdałam sobie sprawę, że mam już dość takich wiedźm, czarownic i takich mhroooocznych stylizacji. Bo tak naprawdę wszystkie s podobne do siebie, a poza tym tytaj łatwo jest przesadzić. Dawno nie widziałam jakiejś skromnej, typowo czarownicowej czarownicy...ciekawe czy się doczekam :-/
Co do deco to oserduszkowałam pierwszy i trzeci pokój z listy Steno ostatni dostal gwiazdkę z tego co pamiętam bo ta lampa jako księżyc trochę mnie razi :-/
Zachód słońca jakoś nie wywarł na mnie wrażenia, jakoś tak po prostu.
Hej jestem nowa.. Mam nadzieje ze miło nam sie będzie gadać.
Trochę nie na temat, ale tylko tu ten post będzie miał sens, bo chcę użyć cytatu.
No i twoja wina. Stworzyłam Magrat. Chociaż jescze godzinę temu wcale nie miałam takiego zamiaru xDRosette napisał
Natomiast co do zwykłych wiedźm, to będąc właśnie w tej okolicy chodziły mi po głowie czarownice Pratchetta (trio niania Ogg, babcia Weatherwax i Magrat), czuję się teraz dodatkowo zachęcona do tego pomysłu (nawet, jeśli nieświadomie xD)
Majerankowa mega dziwne...
nivata też zaprezentowała ładne stroje
A z tych od Rosette zaserduszkowałam 2 i 4
KasiaP upominam za pisanie nie na temat.
To ja zapytam, czy Zioło nie ma przypadkiem z neostrady/ orange tego internetu. Bo neostrada wykupiona i podlegajaca pod orange, a problemy nadal te same. Kiedys powielalo ip i wgl, raz do mnie bodajze Hildee za czasu, kiedy jeszcze byla modka, pisala skad nagle wzielo sie u mnie okolo 100 kont na jedno ip. Bo tez dopytywalam sie o te oceny, mialam indentyczny przypadek z ocenianiem miss w finalach. Dziele ip tez z siostra, ale zapytalam jej i mowila ze nie wchodzila nawet na mf, wiec kwestia byla wyjasniona.
A co do finałów, to jestem nawet troszeczkę zadowolona, bo rozdałam parę pozytywnych ocen ♥
Nope, Nel, internet mam z Playa już chyba z rok. :< System chyba postanowił sobie ze mnie zadrwić... Mam nadzieję, że ja jako jedyna tak miałam i te panienki nie znajdą się na podium, bo było wiele lepszych stylizacji.
Majerankowa to tylko jeden głos i nie sprawi, że ktoś stanie lub nie na podium - oby
MnlXyz napisał
Ostatnio zmieniony przez Izabelcia1717 (20-09-2015 o 11h00)
Jest dużo zwyczajnych, prostych ale bardzo uroczych i pomysłowych strojów codziennych, które oserduszkowałam.
Moja faworytka w tym tygodniu jest Karo19. Przesliczna, jesienna stylizacja <3
W deco natomiast o dziwo moja uwage przyciagnal stary fortepian. Jest w tym pokoju cos fascynujacego Jakby go odrobinke dopracowac zeby mial jeszcze lepszy klimat, bo byloby miodzio ^^ Bo serio, juz mam odrobinke dosc tych wszystkich magicznych ogrodow, wiec fortepian to powiew swiezosci
Ja dałam kilka serduszek i parę gwiazdek i w sumie też jestem za tymi codziennymi strojami bo już mi się przejadły czarne wiedźmy itp. Było kilka naprawdę ładnych stylizacji codziennych. Chyba urok tkwi w prostocie. A deco.. Ech zastanawiam się kto serduszkuje prawie puste pokoje albo gotowce z ike, bo jak zobaczyłam zestaw mebli z pracy od fryzjerki to się załamałam. Aczkolwiek było kilka naprawdę fajnych pomieszczeń
Panienka od Fox to moja faworytka ♥ Natomiast w deco to jedyny pokój, który otrzymał moje serce i bardzo chciałabym, aby trafił na podium. Jest niby pustawy, ale z klimatem i zdecydowanie najbardziej mi się podoba ♥