Popieram Shilo nic mi sie nie podobało również dałam kilka gwiazdek i 2 serduszka.. słabo
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 144 145 146 147 148 ... 161
#3627 14-10-2015 o 09h36
Mam podobne odczucia co Shilo...Rozdałam parę gwiazdek i jedno serduszko ;/
Na tę chwilę stylizacje nie zachwycają zbytnio ale poczekam, może później jak dziewczyny się poprzebierają to będzie lepiej.
#3628 14-10-2015 o 11h13
Ja mam tak samo ;p Dałam jedno serduszko i jedną gwiazdkę i czekam. Może ktoś się przebierze i podbije moje serce, ale jak narazie się na to nie zanosi...
The sky is the limit - your sky, your limit...
#3629 14-10-2015 o 12h56
Moim zdaniem też jest słabo, dałam 4 serduszka (przy czym jedno zapewne dałam z samej mojej sympatii do bajki "W głowie się nie mieści") oraz 6 gwiazdek. Sporo stylizacji jest niedopracowanych (np. jesienna wróżka - ten brak połączenia pomiędzy gorsetem a spódnicą nie wygląda najlepiej, stąd też tylko gwiazdka, a szkoda bo sam pomysł mi się podoba).
W deco było już lepiej (dałam tyle gwiazdek, że aż sama się zdziwiłam), chociaż nadal trafiałam na pokoje, przy których zastanawiałam się "kto na to głosował?", ale cóż poradzić... By wejść do deco wystarczy mieć zazwyczaj 15-20 pop, a jak wiadomo za każdy dostępny do głosowania pokój można dostać max 3 punkty (co za tym idzie nawet jeśli ktoś mieszka w kawalerce [głosować można na biuro i pokój] w ciągu 7 dni może ich zebrać aż 42 przy głosowaniu zaledwie jednej osoby) ._.
Tak czy siak, wracając do tematu i kończąc ubolewania nad małą liczbą głosujących w deco... To trzymam kciuki za Marię Antoninę, Dead-Charlotte i Ellixp.
#3630 14-10-2015 o 15h30
Ja dziś dałam dość dużo gwiazdek i ze 4 serduszka :3
Ale coś większość dziewczyn miało stylizacje w chłodnych i czarnych kolorach. Czyżby odbicie tego, co dzieje się na zewnątrz? : P
Ja wolę przeciągnąć jeszcze kolorową jesień
#3631 14-10-2015 o 17h30
Bo powinno być tak jak na cro. Jak wygrasz to po kilku miesiącach znów możesz brać udział. I wtedy poziom byłby wysoki.
Urzekła mnie tylko ta jedna praca w deco. Tragiczna, a zarazem jaka śmieszna XD
#3632 14-10-2015 o 18h14
Shingeki no Kyojin! XD Głosowałabym.
Zgadzam się z Solomona, że powinni zrobić jak na Cro. W tych Finałach, niestety, nie dałam ani jednego serduszka (ogólnie wstrzymałam się z ocenami, mam jeszcze nadzieję, że dziewczyny się jakoś poprzebierają). Swoją drogą, nie bardzo rozumiem dlaczego poziom Finałów tak drastycznie spada na łeb na szyję. Jasne, że niektóre dziewczyny zostały już docenione, ale przecież wciąż jest dużo ciekawych stylizacji, a do Finałów dostają się komplety... Jak to się dzieje?
#3633 14-10-2015 o 20h41
Te Finały jakoś niebyt mnie przekonują. Rozdałam tylko 5 serc w Miss, gwiazdek też kilka... A zazwyczaj rzucałam dobrymi ocenami na prawo i lewo jak to mówią.
Bardzo ciężko stworzyć teraz coś niebanalnego, nowego i świeżego, stąd też nasze oceny chyba są jakie są..
Deco jeszcze nie przeglądałam.
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
#3634 15-10-2015 o 10h21
Część missek już przebrana i widzę, że moje wczorajsze faworytki niestety też. Wczoraj rozdałam kilka gwiazdek i serduszko, dzisiaj tylko dwie gwiazdki.
#3635 15-10-2015 o 14h47
Solomona tak, ja dałam temu serduszko i jeszcze jedne dałam jeżykowi, któremu kibicuje odkad go zobaczyłam pierwszy raz. W finałach miss nic, ale to kompletnie nic mnie nie urzekło i już myślałam, że ze mną jest coś nie tak
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
#3636 15-10-2015 o 15h12
Coś słabo poszło, rozdałam tylko 2 serduszka, reszta gwiazdki, a myślę, że powinnam dać zamiast 2/3 tych gwiazdek same nie lubiajki...
W deco to samo.
I po za tym... Serio?
\
\
\
v
Link do zewnętrznego obrazka
''Życie jest jak tęcza, żeby miało piękne barwy, potrzebuje zarówno słońca jak i deszczu."
#3637 15-10-2015 o 15h35
myślę, że da się znaleźć kilka fajnych stylizacji i w miss i w deco. sporo z was jest strasznie krytycznych, jak na taką grę, bądź co bądź, dla dzieciaków. pamiętajmy, że większość użytkowników jest młodziutka, przymknijmy oko na drobne niedociągnięcia i doceńmy starania.
#3638 15-10-2015 o 15h40
Mi z kolei bardzo podobają się casualowe stylizacje. Co prawda dałam im tylko po gwiazdce, ale kilka serduszek poszło w Deco.
Zgodzę się, że poziom spadł (przynajmniej w Miss), ale co poradzić?
#3639 15-10-2015 o 22h40
Ja w sumie od niedawna nie wchodzę w finały, chyba że w tym temacie ktoś przedstawi pięną stylizacje, to od razu lecę wyserduszkować, ew. wygwiazdkować.
Solomona, boziu, to jest genialne xD. Cudoo ^^.
Swoją drogą, jestem chyba najdłużej grającą misską bez trofeum za miss xD .
Ostatnio zmieniony przez Rainbow (15-10-2015 o 22h42)
#3640 15-10-2015 o 23h01
ellixp napisał
Coś słabo poszło, rozdałam tylko 2 serduszka, reszta gwiazdki, a myślę, że powinnam dać zamiast 2/3 tych gwiazdek same nie lubiajki...
W deco to samo.
I po za tym... Serio?
\
\
\
v
http://images66.fotosik.pl/1260/e49c3566f282b01cgen.png
Ten golas to ja Nawet nie wiedziałam, że jestem w finałach, a moja miss jest bez ubrań bo przygotowuję nowy strój.
#3641 21-10-2015 o 16h36
To jest moja faworytka. Na tle wszystkich kreacji to ją widać. Taka zielona żarówa.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (21-10-2015 o 16h36)
#3642 21-10-2015 o 17h33
KH nieco ożywiła kreatywność dziewczyn i w tym tygodniu znalazłam kilka bardzo cieszących oko stylizacji, chociaż za serce "złapała" mnie tylko misska, którą wrzuciła Solomona
#3644 21-10-2015 o 21h21
#3645 22-10-2015 o 13h51
O raju, to ja
Karo19, Rainbow bardzo mi miło, że Wam się podoba, cały czas staram się dopracowywać strój, ale ciężko idzie jak tylko 960MM dziennie dostaję Jejciu, jak mi miło <3
Dzięki KH jest na czym zawiesić oko. Moją ulubioną jest jedna z pajączków
Wyróżnia się,nie jest czarna jak większość. Chociaż włosy by lepiej chyba wyglądały, jakby były biało-szare. Nie wiem, czego się na niej najdłużej zatrzymałam, może to dlatego, że lubię srebro..
#3646 29-10-2015 o 12h24
w zawiązku z kh finały miss są bajeczne serduszko za serduszkiem. Ale Deco tragedia żadnego serca nie dałam. Mam wrażenie że użytkowniczki zaniedbały pokoje :C szkoda..
#3647 29-10-2015 o 14h13
W Deco głosuje "tak wiele" osób, że w tym tygodniu wystarczyło aż 15 głosów by wejść do finału, więc nie ma się co dziwić na niski poziom ._. Ja chyba po prostu przestanę oglądać finały deco i ograniczę się do samej zwykłej defilady z pokojami.
Na szczęście fashion jest o wiele lepsze niż w poprzednich tygodniach. Rozdałam chyba z 15 serduszek i całą masę gwiazdek. Magia KH jest niesamowita jak widać
#3648 29-10-2015 o 20h33
Finały fashion są w tym tygodniu zachwycające. Rozdałam mnóstwo gwiazdek i serduszek. Praktycznie co trzecia stylizacja mi się podobała ;3
Deco zawsze cieszyło się mniejszym powodzeniem niż fashion.
#3649 04-11-2015 o 17h02
Finały deco... znalazlam juz 4 puste pokoje, totalnie puste... i jeden z fotelem za pracę jako fryzjerka, jeden z lozkiem jako pielegniarka i stolik...
Serio..?
Jakim cudem?
#3650 11-11-2015 o 08h04
Zdecydowanie pokój Yubin jest numerem jeden wyróżniającym się na tle innych. Najlepsze zastosowanie tych rąk. Undertaker boski, wygląda jakby znowu coś kombinował (niestety zaczął w mandze). Spokojnie mógłby to być copslay miss + deco.
A i nie wiedząc, że to cosplay z Kuroshitsuji można miss potraktować jako wiedźmę, która coś tam knuje i warzy wywar albo seryjnego mordercę, który właśnie robi sobie obiadek z ofiary.
Świetny klimat pokoiku. Mrok jest wszędzie.
Problem z deco jest taki, że wszyscy co potrafili zrobić genialne pokoje pozajmowali jakieś tam podia. Z racji tego, że już mają statuetkę to większości się już nawet pokoi nie chce zmieniać.
By ludziom się chciało to musieliby zastosować to co było w grze cromini. Czyli po kilku miesiącach możesz znowu brać udział. Wtedy i Ci co nie mają nagród by się bardziej starali. No i Ci co pozdobywali chętnie znów by coś zajęli, więc tworzyliby nowe dzieła.
A tak to się nikomu nie chce. Prawie żadnej konkurencji nie ma to i wysilać się nie trzeba.
Ostatnio zmieniony przez Solomona (11-11-2015 o 08h09)