I znowu tragedia.
Miss:
- Serca poszły tylko do konkursowej stylizacji Yang oraz do magicznej w stylu pastelowo-różowej kreacji z łukiem.
- Gwiazdki dwie: czarno-czerwona koronkowa stylizacja z czerwoną różą oraz purpurowa stylizacja z wykorzystaniem Piór Paw.
- Reszta niestety ale same iksy, a zwłaszcza do miss z pełnym strojem z SteampunkCity, bodajże Greywagtail (Tu jednak mogę się w nazwie mylić.), plecak ze zwojami nie zmieni kompletu w zupełnie nowy strój.
Deco: Gorzej niż Miss.
- Serca dałam kilku pokojom: z czarnym fortepianem, w steampunkowym stylu z psem i chłopakiem, nocnemu ogrodowi ze smokiem
- Gwiazdka: tarasowi z rzeczką i kamiennym mostkiem
- Iksy do pozostałych, a w szczególności do tych SZEŚCIU IKELANDÓW:
1.) Biuro 1/1 (x2(!))
3.) Kuchnia 2/3
4.) Pokój 2/3
5.) Ogrody 1/5 i 3/5-za o wiele (moim zdaniem) zbyt mocną inspirację.
Nie jestem pewna czy jeden z pokojów w pełni w steampunkowym stylu nie jest też kopią, dlatego go nie oceniłam.
Cóż, jeżeli chodzi o negatywy tych wyborów, to chyba niestety, ale można dodać, nic ująć...
Mam cichą nadzieję, że kilka osób zdąży jeszcze zmienić swoje pokoje, jeżeli nie miały na to czasu przed rozpoczęciem finałów.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 141 142 143 144 145 ... 161
#3551 09-09-2015 o 01h10
#3553 09-09-2015 o 01h52
Właśnie na środkowa na Yang, o której wspominałam Z tego co pamiętam jest wystawiona w konkursie ze zmysłami (?) W tej pierwszej za bardzo mnie drażniło to połączenie złota i srebra. Wiele osób to lubi, ale mnie jakoś nie leży. Za to ta ostatnia, cóż, po pojawieniu się Furious było od metra podobnych stylizacji i jakoś mi się przejadły do tej pory
Ostatnio zmieniony przez Hiruko (09-09-2015 o 01h54)
#3554 09-09-2015 o 07h28
A ja się w deco naserduszkowałam zarówno jeżyk mnie urzekł, jak i niebo nad drzewami ;p
w sumie poszło 9 serc, co mnie aż uradowało
A co do Miss to było parę ładnych perełek
To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia.
#3555 09-09-2015 o 08h33
Pierwsze wrażenie po przeglądzie miss " bosz co tak dużo czarnych stylizacji?! Czyżby wszystkich dopadła depresja wczesno - jesienna?"
Rozdałam parę serduszek i kilka gwiazdek - resztę zobaczy się później jak się miski poprzebierają. Stylizacje, które pokazała Nivata są śliczne i urzekające zwłaszcza pani w bieli (nie mówię tak tylko dlatego, że ma słabość do białych stylizacji), która jest prześliczna.
#3556 09-09-2015 o 10h08
No Deco w tym tygodniu skoczyło nie pamiętam już ile serduszek dałam, ale szły jedne za drugimi (nocne niebo cud, miód <3).
W Miss dałam chyba coś koło 5-ciu serduszek, stylizacje ładne, ale żadna nie powaliła mnie na kolana : O
#3557 09-09-2015 o 15h05
Ta stylizacja z konkursu ze zmysłami jest moja (ja trofeum mam, ta z finałów to Antarktyda - jej zdjęcia nie dodam, bo jest wyżej).
Ta moja... Aż tak podobne ? Chyba tylko rękawy i naramienniki, albo ślepa jestem.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Rozdałam dwa, może trzy serca, kilka gwiazdek...a reszta - dałam sobie spokój i w ogóle nie oddałam głosu.
Ostatnio zmieniony przez Rebeka7 (09-09-2015 o 16h05)
#3558 09-09-2015 o 17h01
Wydaje mi sie że odnosisz takie wrażenie przez te rękawy i naramienniki ponieważ spódnice ma inną nakrycie głowy też oraz bluzkę .A dodatkowo Ty masz pawie pióra których ona nie ma ale to moje zdanie . Nie mniej mogła troszke sie zainspirować twoją kreacją albo jest to czysty zbieg okoliczności w końcu musimy pamiętać że jest określona liczba ubrań i na pewno jakieś powtórki będą występować bo ktoś może wpaść na pomysł na który wpadł ktoś z wcześniejszych graczy bo na to wpływu sie nie ma ja np nie przeglądam defilady ani deko codziennie i nie wiem co już było albo jest i kto to stworzył bo to do szczęścia nie jest mi potrzebne
Ostatnio zmieniony przez Ayako81 (09-09-2015 o 17h04)
Ktoś zapytał znowu mnie,czy już odnalazłam czego chce,to przypadek stworzył plan,że odpowiedź znam.
Link do zewnętrznego obrazka
"Quod cibus est aliis, aliis est atrum venenum"
#3559 09-09-2015 o 17h13
Przyglądam się jednej i drugiej stylizacji i też widzę tylko te same rękawy i naramienniki, choć w tych drugich różni się kolor. Nie będę jeszcze raz pisać tego samego co Ayako81. Moim zdaniem jest to zwykły zbieg okoliczności - rękawy, które głównie prawdopodobnie spowodowały Twoje podejrzenie mimo wszystko są dość popularne we "wschodnich stylizacjach". Dodatkowo padło na kolor biały, ale przecież nie będziemy się kłócić (bo by było to bezsensowne), że skoro jedna użytkowniczka robi stylizacje w kolorze np. niebieskim, to żadna inna już w tym kolorze robić nie może.
Jeżeli jednak chcesz mieć pewność, zawsze możesz napisać do użytkowniczki z zapytaniem. Moim zdaniem plagiat to na pewno nie jest
Ostatnio zmieniony przez Kharanne (09-09-2015 o 17h15)
#3560 09-09-2015 o 17h26
W tym tygodniu mam kilka swoich faworytek, w tym pierwsza pani z posta nivata ;D
#3562 09-09-2015 o 19h56
#3563 09-09-2015 o 21h57
Pierwsza ze stylizacji powyżej dostała ode mnie serduszko moja zdecydowana faworytka! Oryginalny pomysł
Karola
#3564 10-09-2015 o 06h51
No zgadzam się z Ryuu, że przeważają kreacje w czerni. Mi akurat bardzo spodobały się dwie a ta z maską ma coś w sobie. (mojej córce też się podobała )
[/URL]
#3565 10-09-2015 o 16h04
Rzuciłam dziś o jedną gwiazdkę więcej niż w dniu wczorajszym - marnie, bardzo marnie... W sumie najbardziej zastanawia mnie jedno - jakim cudem Goten pojawia się co tydzień w finałach?
#3566 10-09-2015 o 16h22
@Imloth za każdym razem jak wchodzę na defiladę to ją widzę, może to przyczyna? Siedzi na mf non stop, więc wszyscy ją widzą i dają to gwiazdkę, to serce... Ewentualnie w jakiś cudowny sposób sprawiła, że jej miss nie przechodzi na offline. D:
#3567 10-09-2015 o 17h10
Zaraz tam cudowny sposób, po prostu może ma cały czas włączony komputer i MF? Tylko w takim wypadku pozostaje pytanie; skąd bierze pieniądze na rachunki za prąd? (To żart oczywiście). A tak w ogóle to czy o Goten nie było już tu przypadkiem dyskusji jakiś czas temu? ;>
#3568 10-09-2015 o 17h12
Och było i to nie raz XD A może po prostu ma zostawioną włączoną kartę z MF na przeglądarce w telefonie i jej zalicza jako online? XD
#3569 10-09-2015 o 17h15
Iremi, nie ma takiej opcji, po chwili nieobecności przechodzisz na offline. Ja mam wiecznie mf otwarte w przeglądarce na fonie i zawsze jak jestem w internetach na kompie, nawet jak nic tu nie robię. xD
#3570 10-09-2015 o 17h53
Wychodzi na to, że Goten, to po prostu no life :")
#3571 11-09-2015 o 20h17
Goten jest tu częstym tematem rozmów, ale multi nie ma, poza tym gdyby je miała, to w finałach też by na siebie głosowała, a nie tylko na defiladzie
#3572 12-09-2015 o 22h35
Goten taka enigma...może by ją jakoś grupowo spytać jak to tak to , bo samemu tak dziwnie jakoś
#3573 14-09-2015 o 17h36
Nie wstydźcie się pytać, w końcu ktoś to zrobił i przyznam szczerze - nie wiedziałam, że jestem obgadywana (nie odwiedzam forum - do tych konkretnych komentarzy dostałam linka). Przyszłam tu tylko po to, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości.
Tak jak tu ktoś napisał - jestem no life.
Ale na poważnie... faktycznie, mam cały czas włączoną kartę z mf. Zajmuję się tylko podstawowymi sprawami dotyczącymi mojej postaci (strój zmieniam raz na ruski rok), zostawiam to i przechodzę do innych zajęć.
Nawet nie miałam pojęcia, że pojawiam się w finałach. Miss pop nie sprawdzam, nie interesują mnie.
Multikont nie posiadam. Gra aż tak bardzo mnie nie wciąga, żeby bić się o jakieś wirtualne trofeum, czy co to tam jest.
Krócej mówiąc - wszystko to jeden wielki przypadek/nieporozumienie.
Jak tak teraz o tym myślę, to chyba powinnam zamieścić jakąś informację na profilu...
Ostatnio zmieniony przez Goten (14-09-2015 o 17h41)
#3574 14-09-2015 o 18h18
Hahaha no i się wyjaśniło, dzięki Goten za zaspokojenie ciekawości niektórych osób, jesteś tu już legendą
#3575 14-09-2015 o 20h46
Zauważyłam.
A wystarczyło zapytać...