Rzeczywiście, tak jakoś kiepsko w tym tygodniu :c Również mam nadzieję, że coś ciekawego w finałach jeszcze się pojawi. Popieram, babcia na podium! Bo to taki pełen uroku pomysł był, zwłaszcza z dziadkiem do kompletu <3
I pomimo, że było już sporo w podobnym stylu i kolorystyce pomysłów, nadal uwielbiam białe stylizacje i dlatego podoba mi się ta jednorogini C: (nic nie poradzę, że kocham jednorożce!)
Monochromatycznie coś w tych moich favsach - co za piękna, mroczna dama!
No i mała aktualizacja po zajrzeniu do finału deco. W tym tygodniu to tam jest na co popatrzeć : D
Z reguły nie przepadam za zwierzętami w wystrojach wnętrz, bo wydają mi się jakieś takie sztuczne xD Ale te dwa krajobrazy wyszły zacnie! Jestem naprawdę pod wrażeniem! c:
Trochę gryzie mnie w oczy ta lekko odstająca kolorystycznie dróżka, ale poza nią - te kolory... Piękne i magiczne! Chętnie bym poznała konkretną historię/zamysł na ten widok, aż prosi się o dopowiedzenie czegoś na jego temat : D Jeśli ktoś oglądał "Źródło" - ten motyw drzewa w centrum kompozycji właśnie z tym filmem mi się kojarzy : o
Ten pokój ma potencjał! Osobiście pozbyłabym się kiczowatych wróżek, płatków śniegu i króliczka i popracowała może nad przerobieniem otwartej przestrzeni (ni to pokój, ni to taras) na po prostu widok za oknem, ale nie mogłam przejść obojętnie obok tych miękkich pasteli, bo wyglądają prześlicznie! Wiadomo, że to tylko moja opinia i może akurat komuś innemu te parę detali nie będzie przeszkadzać wcale! c:
Ostatnio zmieniony przez Lillien (06-05-2015 o 13h13)