W tym tygodniu, kolejny raz z rzędu poziom finałów jest bardzo wyrównany. Muszę jeszcze znaleźć chwilkę czasu na przejrzenie konkursu deco, a na tę chwilę mogę śmiało powiedzieć, że te trzy Panie są moimi głównymi faworytkami.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 ... 134 135 136 137 138 ... 161
#3376 11-03-2015 o 15h17
#3377 11-03-2015 o 15h23
Środkowej pani kibicowałam już wcześniej i mam nadzieję, że tym razem zobaczę ją na podium. A pierwsza Miss - czy to Martyr? Jak ona to robi, że wszystkie jej stylizacje są takie boskie...
#3379 11-03-2015 o 16h56
Ja naprawdę jestem dumna, że Martyr gra XDD Naprawdę wszystkie oryginalne style moim zdaniem już wygrały. Roccoco, @dyokira, Lucrecia i sporo więcej i za każdym razem bałam się finałów, że nie dam żadnego serca, a teraz znowu z radością przeglądam defiladę wiedząc, że chociaż jedna stylówa mnie zachwyci xD
#3380 11-03-2015 o 19h40
Mi do gustu najbardziej przypadły te:
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Hehe , akurat na tej samej stronie, ale ninne jakoś mi nie podobały się
#3382 11-03-2015 o 20h22
AngelicPretty sądzę, że jest to cosplay juvi (nie pamiętam dokładnie jak brzmiało jej imię XD) z Fairy Tail
Mi do przejrzenia zostało jeszcze deco... W fashion rozdałam (chyba) kilka serc i kilka gwiazdek c:
#3383 11-03-2015 o 20h34
Cosplay, nie cosplay i tak ją kocham <3
#3384 12-03-2015 o 15h53
Mi także przypadły do gustu panie z posta Roccoco. :3 Od wczoraj chyba ktoś się przebrał, ale dużo serduszek nie przybyło. Chociaż i tak dałam na pewno więcej pozytywnych ocen, niż ostatnio. :3
Ostatnio zmieniony przez Majerankowa (12-03-2015 o 15h53)
#3385 12-03-2015 o 18h17
Serca rozdałam:
Steampunkowa fioletowo-niebiaska miss
Miss centaur (blondynka z długim "warkoczem" i białym zadem)
Miss z plemienia z tygrysem szablastozębnym (ale jak dłużej patrze to nie jestem pewna czy nakrycie głowy jednak pasuje)
Było jeszcze kilka gwiazdek, ale to już za dużo pisania. Całkiem niezły finał, jest na czym oko zawiesić.
#3386 18-03-2015 o 12h30
W skrócie:
Najbardziej spodobały mi się proste, codzienne stylizacje - przeważnie panie te dostały ode serduszka. Jednakże jest jedna stylizacja w czerni z czerwonymi dodatkami, z jakiegoś powodu pani ta skojarzyła mi się z lolitą, która bezapelacyjnie zdobyła moje serce.
Link do zewnętrznego obrazka Link do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Ryuu (18-03-2015 o 12h39)
#3387 18-03-2015 o 13h34
W tym tygodniu finały jakieś takie słabsze od tych poprzednich, albo to ja znowu zrobiłam się strasznie wymagająca. Szkoda, bo ostatnio ciekawych kandydatek było wiele. Tym razem rozdałam tylko dwa serduszka i jedną gwiazdkę, którą, tak się składa, otrzymała pierwsza Pani z posta Ryuu.
Moje serduszka:
No i mój faworyt w deco:
#3388 18-03-2015 o 16h46
A mi się podobają aktualne finały, może bez wielkiego "wow", ale w porównaniu z poziomem sprzed kilku miesięcy (gdzie ciężko było o chociaż gwiazdkę ode mnie, siedziałam i płakałam), to jest naprawdę fajnie
Moje faworytki:
Szczególnie kibicuję serduszkom, i dwóm paniom w dolnym rzędzie na środku, a ta w czerni - bardzo mój styl ♥
#3389 19-03-2015 o 22h47
Tak miło być czyimś faworytem!
Dzięki, Roccoco
Jeśli chodzi o miss, to też kibicuję zielonej kosmitce ze świeczką.
Ostatnio zmieniony przez Yumeka (19-03-2015 o 22h50)
#3390 25-03-2015 o 13h21
Przejrzałam deco (magicznym lasom znowu powiedziałam nie, jest ich zdecydowanie zbyt wiele), wylazła ze mnie słabość do czerni i bieli, a także miłość do horrorów.
Przyznałam chyba tylko 3 serca i może ze trzy gwiazdki, ale tym pokojom szczerze kibicuję:
Urzekający jest też ten pomysł:
Ale jeszcze czegoś w nim brakuje, jakiegoś konkretnego elementu, który uzupełniłby pustkę i sprawił, że ten pokój będzie zamkniętą całością.
Jeśli chodzi o finały miss to też w tym tygodniu zbyt wiele perełek nie wyłapałam.
Serducha:
Tym dwóm paniom kibicuję wytrwale i od dłuższego czasu trzymam za nie kciuki w finałach
Gwiazdki:
#3391 01-04-2015 o 05h54
Kto się orientuje do kogo należy cosplay Mephisto Pheles'a w obecnych finałach? Jest po prostu cudowny, nie mogę oderwać od niego oczu
Ostatnio zmieniony przez Adelajda5 (01-04-2015 o 05h56)
#3392 01-04-2015 o 10h50
Dawno mnie tutaj nie było. Rozdałam mało gwiazdek, a jeszcze mniej serc.
Deco: pokój mnie po prostu urzekł. Taki piękny, taki spokojny, taki magiczny, taki romantyczny. Nic tylko zasiąść tam i czytać książkę.
Miss:
- oczywiście cosplay Mephisto z Ao no exorcist. No jak go tu nie kochać? Cosplay idealnie odwzorowuje postać i jej charakter,
- połączenie zieleni z czerwienią oraz czernią stworzyło zacną kreację. Do tego pomysł na stylizację. Lubię taki cyrkowy, karnawałowy, teatralny i mroczny klimat.
#3393 01-04-2015 o 10h52
Adelajda5 napisał
Kto się orientuje do kogo należy cosplay Mephisto Pheles'a w obecnych finałach? Jest po prostu cudowny, nie mogę oderwać od niego oczu
Mephisto jest autorstwa KimKas Nawet gdzieś go w jakiś temat na forum wrzucała
Miss Fashion Info – Misje Halloween 2017 | Instagram
#3394 01-04-2015 o 14h14
absolutna, bezgraniczna miłość <3
Rozdałam prócz niej jeszcze ze dwa lub trzy serduszka, ale tylko dlatego, że ta była niemal na końcu. Przyćmiła absolutnie wszystkich *O*
#3395 01-04-2015 o 15h34
Jejku, dziewczyny, dziękuję bardzo za tak miłe komentarze odnośnie mojego cosplayu, nie spodziewałam się, że aż tak się spodoba
I mnie dość długo tu nie było, ale w dzisiejszych finałach znalazłam sporo fajnych stylizacji, a najbardziej kibicuję tym sześciu paniom:
Jeśli chodzi o Deco to pokój wyżej wymieniony przez Solomona jest i moim faworytem.
#3396 01-04-2015 o 21h27
Serce dostała ode mnie Kim, takie sobie te finał...
Głosowałam też na pokoju pokazany przez Solomona.
#3397 08-04-2015 o 14h09
W tym finale znalazłam trochę ładnych stylizacji, ale większość mi się kompletnie nie podoba, są zbyt przewidywalne, albo zwyczajnie brzydkie (nie urażając nikogo, bo wyrażam tylko swoje zdanie). Te które dostały ode mnie serduszka zamieszczam poniżej:
Moja faworytka numer jeden zasługująca na złoto, która jak nie znajdzie się na podium to spokojnie będę mogła wtedy stwierdzić, że ludzie kompletnie nie mają gustu, bo ta miss wygląda zjawiskowo i pozytywnie wyróżnia się na tle innych:
Te panie wyglądają równie pięknie i zasługują na podium:
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
A te dostały ode mnie gwiazdkę:
(Gdyby nie te nogi to byłoby serduszko, bo góra jest prześliczna!)
(Nie przypominam sobie bym oceniała taką stylizację, ale widocznie poprzednia zasługiwała na gwiazdkę, ta na szczęście też jest ładna, wiec nie żałuję głosu.)
Link do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazkaLink do zewnętrznego obrazka
(Tu szkoda, że ktoś nie pobawił się z makijażem, no i karnacją, bo nie pasuje do reszty.)
Jest też jedna użytkowniczka, którą wcześniej oceniłam krzyżykiem, a teraz śmiało dałabym jej gwiazdkę, bo zmieniła stylizację (największa głupota jaką można zrobić trafiając do finału) no ale już głosu nie cofnę, a ona niech żałuje.
No, mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam D:
(Kolejność przypadkowa)
( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ( ͡° ͜ʖ ͡°) ͜ʖ ͡°)ʖ ͡°)ʖ ͡°)
#3398 08-04-2015 o 18h08
Szału nie ma w tym tygodniu.
#3399 08-04-2015 o 18h19
#3400 08-04-2015 o 18h26
Jak dla mnie te lalkowe nogi tylko dodają uroku - sama próbowałam coś z nimi sklecić i kończyło się to płaczem, a u tej Pani (pierwsza gwiazdkowa u Carewna) bardzo mi się podoba takie połączenie. Nie wiem kto to, ale jest moja jedyną faworytą :d
Idę przetrząchać Deco może znajdę coś ciekawego.
No dobra, jak to ja dalej jaram się magicznymi laskami, ale poza tym TEN! Ten mnie zdobył
Ostatnio zmieniony przez Steno (08-04-2015 o 18h33)