Yay! j Jestem faworytką! Dzięki Samira.
A i mnie też oczarował psychiatryk. Tak bardzo na halloweenowym czasie.
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Strony : 1 ... 99 100 101 102 103 ... 161
Yay! j Jestem faworytką! Dzięki Samira.
A i mnie też oczarował psychiatryk. Tak bardzo na halloweenowym czasie.
Samira napisał
Połączenie i zamysł postaci podoba mi się u pierwszej, miecz mi tam przeszkadza.
Ostatnio zmieniony przez Ikan (30-10-2013 o 19h38)
Dziękuję za wyróżnienie Samira
Niestety, mój odwieczny problem to dodatki, w szczególności nakrycia głowy do których jestem dość sceptycznie nastawiona i często je zmieniam szukając lepszego.
Na czerwone usta mam ostatnio fetysz... nie wiem skąd mi się to wzięło, ale po głowie od kilku dni chodzą za mną głęboko osadzone niebieskie oczy i czerwone usta xD
Kolor ust mi nie przeszkadza, bardziej wielkość ust i mina ^^ dałabym jej coś bardziej z szyderstwem w uśmiechu xD
Miecz do anioła to coś oczywistego i pasuję ale akurat ten miecz mi kreską nie odpowiada. Złoto faktycznie jest w rękojeści ale jednak ta kreska jest zbyt hmm przerysowana.
Psychiatryk mi się podoba, ale wykonanie jest okropne niestety więc wolałam wyróżnić coś innego w deco
Ojej nie myślałam, że komuś spodoba się mój szpital psychiatryczny. o:
Zwłaszcza, że go nie dokończyłam z powodu braków środków (ale jest wypłata już, więc... xD ).
Asuu napisał
Ojej nie myślałam, że komuś spodoba się mój szpital psychiatryczny. o:
Zwłaszcza, że go nie dokończyłam z powodu braków środków (ale jest wypłata już, więc... xD ).
Widocznie była na podium w deco.
Można mieć też z deco ^^
a to na szarfie nie pisze wtedy 'miss deco' ??
Nope, również "Miss Fashion"
aa no to chyba, że tak : w takim razie juz rozumiem
Na każdej z nich pisze 'miss fashion' oraz każda miss dostaje taki sam diadem oraz bukiet c: Dlatego, parę osób, które zdobyło podium w deco lubiło robić trolle w finałach miss. Ludzie mając mętlik w głowie myśleli, że wygrać można parę razy c:
nelumi napisał
Na każdej z nich pisze 'miss fashion' oraz każda miss dostaje taki sam diadem oraz bukiet c: Dlatego, parę osób, które zdobyło podium w deco lubiło robić trolle w finałach miss. Ludzie mając mętlik w głowie myśleli, że wygrać można parę razy c:
Crewedka napisał
Asuu, naprawdę genialny pomysł, faktycznie, można go dopracować, ale, jak dla mnie, wolę obdarować Twój oryginalny pomysł, aniżeli kolejny, oklepany już, salon Ode mnie masz brawa
Swoją drogą miss z szarfą i w koronie ma GENIALNY wyraz twarzy. XD
Po Haloween defilada wejdzie na nowy poziom, aż się nie mogę doczekać co też ludzie wymyślą
Ech... po raz pierwszy miałam wystarczającą liczbę punktów, żeby dostać się do finałów ale niestety awaria trwała tyle, że "ominęła" mnie kolejka... smuteczek
Wgl ciekawe jaki próg będzie przez tę awarię.
Coś mi się wydaje, że próg nie przekroczy nawet 50, bo ile znowu można (na legalu) zdobyć głosów w przeciągu 15-16 godzin? I to w środku tygodnia, kiedy część poszła już spać, bo jutro szkoła
Ostatnio zmieniony przez Ikan (13-11-2013 o 00h25)
Martwiłam się nie potrzebnie, w deco jest na co popatrzeć. Dużo plenerów i są one na wielki plus Jutro podam faworytów bo pora złapać trochę snu w końcu ^^.
Huuh. Trochę nijako z tym progiem dostania się do finałów. Bo jeżeli ktoś nie sprawdzał codziennie czy gra już działa nie był doinformowany. A głosów w przeciągu kilku godzin się nie uzbiera na tyle. No ale nic.
W deco wreszcie więcej niż 2-3 pomieszczenia warte uwagi Q~Q Zdecydowanie największy faworyt to ten pokoik:
No a reszta to te c: :
Ostatnio zmieniony przez nelumi (13-11-2013 o 00h44)
Prawdopodobnie dostałam się do finałów (<3) z 21 pkt.
Mój pierwszy raz! Jak milusio stanąć w takim wspaniałym gronie...
Deco tym razem przeszło same siebie! Miasteczku zakochanych pingwinków wróżyłam finał a teraz życzę podium! Dzieło sztuki!
Edit:
Waaaaaat? Do deco też się dostałam z 9!!!! punktami? (stan na późne położenie spać) o_O
no miło
Ostatnio zmieniony przez Yuki18 (13-11-2013 o 10h56)
Coż... powiem że zabardzo to nie mam co wybierać w deco znalazłam kilka, które mi się podobają (zawsze coś się znajdzie), ale w finalistkach jest naprawdę kiepsko. Przez tą awariję dostały się niektóre dziewczyny, które mają stroje w całym komplecie lub nie mają jakoś orginalnego stroju. Poczekam do wieczora może coś się zmieni