To jeszcze jedno pytanie. O której godzinie? ^_^

Okey to i na łanach tego tematu i ja zadam pytanie. Może aż tak bardzo zjazd to nie będzie, ale czy ktoś będzie we Wrocku od 7 do 9 sierpnia? Albo jeszcze lepiej na NiuConie? Jestem ciekawa czy kogoś spotkam :'D
Podoina napisał
Paululusia napisał
Podoina napisał
Godzinę to podam, jak będzie bliżej zjazdu, bo muszę jeszcze popytać kto, co i jak, zobaczyć o której otwierają Abadabę (lel, byłam liczyć siedzenia a zapomniałam sprawdzić godziny otwarcia x'D) i zastanowić się czy dam radę wstać wystarczająco wcześnie abym pojawiła się tam przed wami... Heh, takie mam problemy :'D
Ale i tak najśmieszniejsze jest to, że to ja zajmuję się organizacją Sosnowieckiego Zjazdu Miss Fashion, a najprawdopodobniej będę tam najmłodsza :''D Khy khy, trochę dziwnie się będę czuła :')
Podoina spoko, pomacham Ci ręką przed nosem żeby sprawdzić czy kontaktujesz x'D Ja jestem bardzo osobą nie rozmawiającą, ale jak trafiam na podobne osoby a towarzycho spoko to nawijam, więc luz XD
Ja mieszkam w Warszawie konkretnie 50 km od niej . Niestety, nie mogę przyjechać
.
Przepraszam dziewczyny, ale najwidoczniej będę musiała odwołać zjazd. Jutro dostanę bana, i zapewne nie będzie to krótki ban, więc nie zdołam zorganizować tego wszystkiego, ponieważ nie będę w stanie pisać na forum.
Chciałam was przeprosić jakoś ładniej, ale łzy mi nie pozwalają, nie widzę literek na klawiaturze. Przepraszam.
Dobra, bez przesady. Dziołchy sprawa. Ban banem, ale każdy tego zlotu chciał. Ja jak i większość osób, które miały się spotkać bana nie dostają to niech to zostanie, a jak przyjdzie co do czego to Lusiek kontaktuj się przeze mnie fb/tel, reszta jak coś do Luśka też może pisać do mnie.
Bez dramatyzmu, że ban komplikuje cały zjazd : /
Przypominam że zjazd niedaleko, a my jeszcze nie mamy godziny x.x Dojeżdżające osóbki proszę o odezwanie się TUTAJ bo inaczej za fajnie nie będzie x.x
hala halo, czy zjazd wyszedl?
Anixa podobno były tylko Podoina, Paululusia i DemOlkaGirl Ale nie jestem pewna. xD
Zgadza się byłyśmy tylko we trójkę ;-) Miałyśmy nawet wstawić zdjęcie pamiątkowe tutaj tylko zapominam non stop że muszę zamazać twarze x.x
no to kiedy kolejny? tylko jakos lepiej dopasowany terminem? (tak wiem, to pewnie niemozliwe xD)