Ładna Miss, jednakże nie pasuje fryzura..jest ok, ale powinnaś dać jej bardziej wyżej, wtedy wyglądałaby dystyngowaniej, lecz zrobisz jak uważasz;) 22-23
Ostatnio zmieniony przez Ririanne (07-07-2013 o 19h24)
Strony : 1 ... 7 8 9 10 11 ... 80
Ładna Miss, jednakże nie pasuje fryzura..jest ok, ale powinnaś dać jej bardziej wyżej, wtedy wyglądałaby dystyngowaniej, lecz zrobisz jak uważasz;) 22-23
Ostatnio zmieniony przez Ririanne (07-07-2013 o 19h24)
16-17 lat ta zieleń kojarzy mi się z młodą dziewczyną a okulary przeciwsłoneczne dodają młodego wyglądu
Zdecydowanie ponad 20, bo nastolatki unikają raczej takich sukienek.
trudno powiedzieć, bo praktycznie cała twarz jest zasłonięta... Ale jeśli chodzi o styl i moją pierwszą myśl- wiek zamykam w przedziale 25-29.
Prettyzuza, Makijaż, fryzura wyglądająca na trwałą, styl ubrania, a zwłaszcza narzutka i krój spodni sugerują, że miss ma około 30 lat.
po stroju dałabym ci 20 lat, jednak po oczach mogę zmniejszyć do 16
Ririanne, to samo pomyślałam o Cohelii:)
A Twoja miss wygląda na 22- 24. Bardzo ładna, delikatna buzia.
Twoja miss wygląda mi na 30 lat, głównie jak patrzę na jej makijaż to jakoś wygląda mi na kobietę w tym wieku,
Postać tajemnicza i przerażająca ; o.Dziwny styl ubierania jednak coś ma.Trudno określić wiek : ok 30 lat
Zalotne spojrzenie, strój wygodny, ale brokatowy. 20-22! Studentka na imprezie w akademiku.
no..daje ci 22-23, ze względu na wyglad ciuchów i włosów.
20 lat. Ubior skojażył mi sie z mundurkiem xD, co cie uratowało od 24 lat.
Młoda aktorka - to było pierwsze skojarzenie. Dałabym Ci coś w granicach 18-22 lata.
Aktorka - pierwsze skojarzenie. Nastolatka takiej sukni nie założy, zaś fryzura troche postarza twoją Miss. 25 lat.
(dzieki, że dałaś mi 18-22 lata )
21-24 lata. Aktorka u progu kariery z sympatyczna buźką.
24 lata. Te wlosy ją troszke postarzają. Tak to by było 22 lata.
Jak już pisałam, podoba mi się ubiór, fryzura jak i makijaż nie bardzo 25-26
Ostatnio zmieniony przez Ririanne (09-07-2013 o 12h28)
16-17 już oceniałam
Twoja miss mi lekko przypomina Barbarę Palvin, to chyba przez włosy. 19-22 lata nie więcej. Miss ma taki dobrany, a zarazem niezwykły strój.
19-20 letnia Angielska arystokratka z 19 wieku
19 lat. Świeżość i elegancja.
Sszyszka
18-19, taka dziewczyna z Hawaii.
Lavender.
No tutaj dosyć groźnie. 30 lat nawet powyżej.
Ostatnio zmieniony przez Ririanne (09-07-2013 o 15h11)
25 lat przez ten makijaż głównie bo przez strój dałabym jej trochę więcej