Zawsze przez każdą sytuację warto przejść z podniesionym czołem. Bądź całkowicie pewna siebie i nie przyznawaj się ani do błędu ani do przejęzyczenia. Jak będą Cię przezywać lub rozpowiadać o tym innym powiedz głośno że jesteś tak idealną dziewczyną że latają za Tobą zarówno młodsi jak i starsi chłopcy a postawa koleżanek świadczy o ich totalnej niedojrzałości. Kiedy chodziłam do podstawówki nie byłam zbyt lubiana, ot tak zwykła cicha szara myszka, która daje sobą pomiatać. W liceum starsza koleżanka powiedziała mi że żeby być popularną i się podobać innym trzeba być 100% pewnym swojej atrakcyjności, a nawet jeżeli nie jesteś jej pewna to chociaż udawaj że uważasz się za super laskę (tylko ostrożnie z tym, żeby nie wyjśc na próżną;p) i wiesz co? to naprawdę pomaga!! NIe pokazuj że jest ci z tym źle lub przykro bo zawsze to wzbudza jeszcze większą wesołość wśród młodzieży. Udawaj że Cię to nie obchodzi
Ps. Jeżeli koleżanki to zaufane bliskie osoby porozmawiaj z nimi szczerze że takie zachowanie z ich strony , sprawia Ci przykrość. W innym przypadku odsyłam do porady nr 1
Ostatnio zmieniony przez Karo19 (08-10-2015 o 19h59)
Karola