Twoja miss przypomina mi postać z horroru, taką japońską zjawę.
,,Któregoś dnia uwierzyłam, że będzie pięknie, tego się trzymam i nigdy nie wymięknę! "
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 14
Twoja miss przypomina mi postać z horroru, taką japońską zjawę.
Twoja miss przypomina mi nocną wiedźmę.
Twoja Miss przypomina mi młodą damę, którą los obdarzył ogromną fantazją i dużą dawką poczucia humoru.
Twoja miss przypomina mi moją mroczną duzę oraz moje myśłi z okresuj gimnazjalnego kehehe bo tak naprawdę mrocznym byłam człowiekiem w gimbazie, ni bez powodu mama ksywkę"BOGINI MROKU!"
Twoja miss przypomina mi dziewczynę, która wybiera się na plażę w celu relaksu.
Twoja miss przypomina mi... Alicję w Krainie Czarów. Owe wrażenie jest spowodowane tą herbatką, małymi, leśnymi ludzikami i całą scenerią.
Twoja stylizacja przypomina mi w sumie hinduską księżniczkę przez karnacje i kolorystykę.
Przypomina mi szlachciankę popijającą herbatę na zewnątrz przez fryzurę i filiżankę.
Twoja miss przypomina mi naatoletnią dziewczynę, która uwielbia koty.
Twoja miss przypomina mi osobę, która zaraz będzie aktywnie korzystać z dnia, jeżdżąc na rowerze.
Przypomina mi wyrośniętą małą dziewczynkę.
Przypominasz mi modelkę, która co dopiero zeszła z wybiegu.
Twoja stylizacja przypomina mi dojrzałego i nasyconego czerwienią kwiata.
Twoja miss przypomina mi dziewczynę z małego miasteczka, którą chce jak najlepiej wykorzystać tę ostatnie tygodnie wakacji.
Twoja miss przypomina mi nowoczesną wodną nimfę, która zafascynowana jest anime
Twoja miss przypomina mi jakiegoś epokowego (francuskiego) arystokratę.
Twoja miss przypomina mi miłą osóbkę, która kocha naturę.
Twoja miss przypomina mi taką mordercą postać z anime, tam zazwyczaj one są przedstawiane pod postacią uroczych dziewuszek.
Z jakiegoś powodu Twoja miss kojarzy mi się z Anią z Zielonego Wzgórza.
Redundancja Twoja miss kojarzy mi się z zaćmieniem księżyca, co za tym idzie, z czerwonym księżycem, który mieliśmy okazję niedawno oglądać
Ostatnio zmieniony przez Sartani (14-08-2018 o 22h56)
Twoja stylizacja kojarzy mi się z abstrakcyjnym obrazem.
Twoja miss przypomina mi osobę która uwielbia spędzać czas na "łonie natury" rysując ją w swoim pamiętniku.
Moją starą Barbie z kolekcji księżniczek, miała kieckę w tych samych odcieniach i ciemne włosy.
Z poranną, jesienną mgłą, głównie ze względu na te dymy i kolorystkę i taką ogólną lekkość stylizacji. ^u^
Twoja miss przypomina mi współczesnego jeźdźca bez głowy - zamiast konia, motor.