Twoja stylizacja przypomina mi jakąś arystokratkę, która wymknęła się w nocy, aby spotkać się ze swoim ukochanym :3 *chyba muszę odstawić romanse XD*

Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 14
Twoja stylizacja przypomina mi jakąś arystokratkę, która wymknęła się w nocy, aby spotkać się ze swoim ukochanym :3 *chyba muszę odstawić romanse XD*
Twoja stylizacja przypomina mi kobietę, która marzy o tym żeby zostać piratem i stylizuję się na taką.
Twoja miss przypomina mi dziewczynę-robota, która ma dość tych wszystkich śrubek i metali, więc postanawia żyć wraz z przyrodą.
Twoja miss przypomina steampunkową laleczkę, którą ktoś ożywił, aby siała strach i spustoszenie.
Twoja stylizacja przypomina mi jakiegoś panicza z bogatego domu, która przechadza się i sprawdza czy wszystko jest w porządku.
Twoja stylizacja przypomina mi robota, który został zaprogramowany, żeby dbać o las.
Twoja stylizacja przypomina mi wiernego lokaja, który sumiennie wykonuje swoją pracę.
Twoja stylizacja przypomina mi jakiegoś starego i mającego duży skill maga, który jest w trakcie rzucania zaklęcia xD
Jako iż twoja stylizacja się nie zmieniła, twoja miss dalej przypomina mi dziewczynę-robota, która ma dość tych wszystkich śrubek i metali, więc postanawia żyć wraz z przyrodą.
Twoja stylizacja przypomina mi jakąs dziewczynę, która wybiera się na zlot fanów fantasy/gier, stąd ten niecodzienny strój xD.
Twoja stylizacja przypomina mi eko-robota androida który zajmuje się roślinnością w wielkim botanicznym ogrodzie. Z tyłu widać wszechobecne spaliny, więc można uznać, że niewiele jest już takich zielonych miejsc na świece, więc to bardzo odpowiedzialne zadanie.
Twoja stylizacja przypomina mi trochę taką wymęczoną nauczycielkę jakiegoś technikum z internatem, która wkońcu pojechała na zasłużony urlop, ale pogoda i tak go popsuła.
Twoja miss przypomina mi władczynię jakiegoś innego wymiaru lub krainy fantasy.
Twoja stylizacja przypomina mi kolekcjonerską lalkę, one zawsze miały takie niecodzienne stroje na sobie
Twoja miss przypomina mi grecką boginię (jejciu! Ten strój wyszedł ci świetnie! Wszystko jest idealnie zgrane... Szacuneczek!)
Twoja stylizacja przypomina mi porcelanową laleczkę w steampunkowym wydaniu
Twoja stylizacja przypomina mi jakąś postać wyjętą z powieści Jane Austen
Twoja stylizacja przypominają mi zywiołaka powietrza.
Twoja stylizacja przypomina mi młodą Demeter, tylko po tlenieniu włosów xD
Twoja stylizacja przypomina mi boginię-demona z chińskiej mitologii.
Twoja stylizacja przypomina mi leśną wróżkę
Twoja stylizacja przypomina mi anielską istotę schodzącą na ziemię.
Twoja stylizacja przypomina mi grecką boginię - Afrodytę - zrodzoną z morskiej piany. c:
Twoja stylizacja przypomina mi hrabię z 18 wieku.