Karrr- skrót od imienia
13- rok w którym przeczytałam moją ulubioną książkę
Green- pierwszy człon nazwy mojego ulubionego zespołu
To cała historia mojego nicku
Karrr :>
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 11
Karrr- skrót od imienia
13- rok w którym przeczytałam moją ulubioną książkę
Green- pierwszy człon nazwy mojego ulubionego zespołu
To cała historia mojego nicku
Ja mam na imię Natalia - dlatego Nati. Moja najlepsza przyjaciółka ma na imię Zuzia - dlatego dodałam końcówkę zuz. I tak powstał nick, prawie wszędzie przeze mnie używany - Natizuz.
W sumie to nie wiem skąd
Jakoś trafiłam na MF to się tak nazwałam
Historia mojego nicku nie jest jakoś szczególnie rozbuchana i oryginalna. Jest on na bazie Rokoko - jednego z moich ulubionych nurtów, który zajmuje drugie miejsce w mojej hierarchii, zaraz po klasycyzmie. Jedyne, co uległo zmianie to dodanie dodatkowego "c", coby pseudonim lepiej brzmiał. Ot, cała filozofia.
Mój nick wywodzi się ze sklepu C&A, a konkretnie od jednej marki ubrań - Jessica, ponieważ zawsze gdy wchodzę z moim chłopakiem do tego sklepu on mówi "Patrz Jessica". Głupie to, ale mnie bawi
Renesme- imię córki Belli (z mojej ukochanej książki)
Ej- imię (jeśli to miałby być syn, a jednak to była córka )) syna Belli
Mój nick powstał z mojego imienia i nazwiska. Trzy pierwsze litery imienia i nazwiska. Tak powstał mój nick : Darsek ♥
Nie mogłam wymyślić nicka. Męczyłam się ponad dziesięć minut. Po pewnym czasie zadzwoniła o mnie koleżanka żebym weszła na BESTY.PL, bo jej obrazek dostał się na główną. No i wtedy wymyśliłam "besty", a że ten nick był zajęty to dodałam jeszcze trzy jedynki tak wyszło "besty111"
Chyba każdy wie, że rainbow to tęcza, a ja miałam jakąś manie kolorów i postanowiłam, że niech tak zostanie. Z początku miałam się nazywać Aniela ( moje imię ) jednak to było... Trochę za skromne xD.
Mój nick powstał od mojego imienia i japońskiego przyrostka "chan" który oznacza zdrobnienie :3
Hmm mój nik to imię córki Turgona z Gondolinu : Idril Celebrindal ( książki Tolkiena).
Hehe mój nick to moje imie w realu
Przyszedł do mojego domu mój kolega. Nudziło mi się i złapałam głupawkę i zaczęłam się pieścić. Mówiłam stówa i wyszło ściuwa.
Mój poprostu bo to jest gra missfashion to wziełam miss dodałam moje imię i dałam 1 i już Ale wiele osób myśli że jestem diwą i dlatego dałam miss a to nieprawda
Imloth?
dawno, dawno temu Lennor piła sobie gorącą czekoladę i próbowała wpisać "Nimloth". niestety po drodze napadła ją banda pięciu wściekłych kocurów z Adolfem Kottlerem i Józefem Kottlinem na czele... no i "n" ucierpiało, podobnie jak 4 inne znaki zostało oblane i nie chciało się wciskać. i zamiast Białego Drzewa Numenoru zostało Imloth
Ja mam na drugie imie Viktoria, a że bez liczb było zajęte, to jest z liczbami.
~Viktoria
Mój nick powstał tak: na moviestarplanet.pl miałam login Char_x, i wszyscy czytali to Czar. Poza jedną dziewczyną, która przekręciła na Szer (btw potem byłyśmy nawet niezłymi koleżankami), a że była dość sławna na tamtejszym forum to przyjęło się, że jestem Szer. Potem przechodziło w SzerSzeń, Szeri, Szerix... Ale zawsze wraca do Szer. Z tamtą dziewczyną przestałam trzymać, konto na MSP zbanowane, założyłam nowe... Ale Szer pozostało.
To moje ulubione męskie imię japońskie, i dużo osób tak się do mnie zwraca XD Właściwie poza rodziną i nauczycielami, to prawie wszyscy znajomi, z małymi wyjątkami, które tego nie ogarniają i nie są ze mną na tyle blisko.
Cóż podobały mi się imiona celtyckie stąd to Erin *co ciekawe jest to zarówno imię damskie jak i męskie*. A Skąd się wzięło Black? Za to trzeba winić Syriusza z Harrego Pottera, bo uwielbiam tę postać, z tego też powodu pożyczyłam jego nazwisko
Moja historia jest taka : Bajerował do mnie chłopak , słysząc to wszystko co ja wyprawiam i wgl nazwał mnie Diabełkiem i tak mówią na mnie Diablica
Vodoka to proste jestem postrzelona i świrnięta a więc ... Mój nic na początku w innej grze miał być ,, Vodo '' (czyt. Wudu ) ( od takiej małej laleczki co się w nią szpilki wbija wyjaśnienie dla tych co nie wiedzą ) ale był zajęty więc wpisałam ,, Vodoka '' i tak wyszło a że mi się spodobało to boooo ! jest !
wiele ludzi myli go z nazwą alkocholu każdy powinien skojażyć ale proszę nie mylcie xD jestem Vodoka
W przeszłości miałam wieele różnych nicków ;p Enchanted, Kikifallen, ImmortalAngel, xMisaxKirax - ten mam do tej pory na słodkim flircie.
Tu jednak zdecydowałam się właśnie na Nyanpire, gdyż w trakcie zakładania konta byłam zafascynowana anime o takim właśnie tytule, które opowiada o przeuroczym kotku, który został przemieniony w wampira ;3 I tyle
Mój nik to imie mojej koleżanki
Eee... Prosto. Przypomniało mi się kilka nicków z cromimi i pomyślałam nad swoim. A że do głowy wpadło mi KwiateQ, napisałam i teraz żałuję