Angielska wersja mojego imienia.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
#52 16-06-2013 o 00h57
mój nick... wziął się od niemieckiego czasownika "holen", tak mi się spodobał, że... od grudnia jest to mój nick wszędzie, gdzie się da
#53 16-06-2013 o 11h30
Moim hobby jest pisanie: opowiadań, powieści, rzadziej wierszy.
Verse to po prostu, przekładając na polski, wers lub zwrotka.
Używam tego nicku na wielu stronach, i duża liczba ludzi jest
przekonana że to nick męski. Versa jakoś tek średnio brzmi więc zostałam
przy Verse.
Keep calm and stay alive.
#54 16-06-2013 o 13h31
Oglądałyśmy sobie ze znajomymi hobbita i tam był bombur i powiedziały że to ja i tak jakos zostały ale zmieniłam na formę żeńską
#55 23-06-2013 o 20h48
Hallucinatie napisał
Rubyy, słyszałam ją tylko jeden, dwa razy, zespołu też nie znam, ale zapamiętałam nazwę i taki rytm, było takie "ruby, ruby, ruby! oooo!... ruby, ruby, ruby! oooo!", nie? :3
I t jest właśnie mój ulubiony fragment : D Nie wiedziałam że ta piosenka jest taka popularna ; p
#56 23-06-2013 o 21h26
Zero mi dołożyli po bonusie przy kreacji postaci, bom niezauważyła - się wzięło i zostało.
Lexa to skrót mojego imienia, który w Polsce nie funkcjonuje, a który brzmi jakbym go była w stanie tolerować. No i totalnie fangerluję Lexowi Luthorowi z Uniwersum DC, więc nie mogłam przepuścić *takiej* okazji
#57 23-06-2013 o 23h27
Mój nick to imię jednej z bohaterek Trylogii Anioła Nocy Brent'a Weeks'a
Może ktoś czytał? ;p
#58 23-06-2013 o 23h34
Kiedyś spodobała mi się fraza z piosenki ,,We are golden" Miki (,,Like a magpie, I live for glitter not you", czyli dla nieznających tak dobrze angielskiego: ,,Tak jak sroka, żyję dla błysku nie dla ciebie"). Wręcz zakochałam się w wymowie tego słowa, a że zawsze darzyłam sroki sympatią, to nie trzeba było długo się zastanawiać
#59 24-06-2013 o 17h39
Na początku chciałam mieć nick Chocolate.Ale nie wchodziło.Nie chciałam numerków.Więc pomyślałam,że dodam do tego Kiss.I wyszło z tego coś trochę dziwnego czekoladowy pocałunek.
#60 24-06-2013 o 18h19
Rysia to zdrobnienie od nazwiska Rysiewska.
#61 24-06-2013 o 18h47
Mój nick powstał od słowa ''Calm'', co w cale nie jest przypadkowe.
Z ang. oznacza coś spokojnego, cichego - bardzo sobie te cechy cenię.
Żeby utworzyć żeńskie 'imię' dodałam samogłoskę ''a''
#62 24-06-2013 o 22h42
Grając w Skyrim strasznie spodobało mi się imię bogini piękna Dibelli. Stąd mój nick Kiedyś wszędzie miałam nick Himena, ale potem często pokazywało, że zajęte i musiałam coś wykombinować. "Himena" to z "Gorzkiej zemsty" imię takiej dziewczyny, ona chyba była Jimena a ja to spolszczyłam tak jakby
Ostatnio zmieniony przez Dibella (24-06-2013 o 22h42)
#63 24-06-2013 o 22h48
Mój nick powstał od niemieckiej piosenkarki nowo falowej z lat 80 Nena a że każdy zrobił co do mojej osoby różniste zdrobnienie to ja wybrałam jedno z nich całe ale
#64 26-06-2013 o 00h18
A mój nick wziął się stąd iż zawsze posługiwałam się nickiem Judith, ale że stał się on dość popularny zapragnęłam mieć coś oryginalnego, takiego bym posiadała go tylko ja, a że spodobało mi się imię Nimphia to dodałam neya i tak seee, oto jest. Faceci zawsze uważają, że to męskie "imie" ale cóż Może temu, że trudne do wymówienia.
" Dziś będzie ten lepszy dzień, pamiętaj"
#65 26-06-2013 o 13h49
Mój nik jest orginalny dużo nad nim myslałam składałam cząstki wyrazów i przypodobało mi się Kimmaro A wpdałam na to bo wszystkie niki są na ogół z anime lub mang a ja chciałam mieć też coś w tym stylu :3
#66 26-06-2013 o 13h58
Szukałam jakiegoś ładnego, koreańskiego lub japońskiego słowa. Po długich poszukiwaniach znalazłam "motyl" czyli właśnie "Nabi". Czasami używam też NabiKage - kage to z japońskiego cień, a więc "cień motyla". ^-^
#67 26-06-2013 o 18h48
Niezbyt interesujace, ale opowiem. Kocham koty. Czytalam ksiazke, ktorej bohaterka kochajaca koty miala na imie Sunita. (wkurza mnie tylko jak ktos zrobi literowke i napisze "sunia" -.-) Mnie sie to imie podoba
#68 27-06-2013 o 22h26
Jak powstał mój nick? Hmm... Od serialu na disney channel Violetta. Moja miss wygląda jak główna bohaterka, ale nie mam napisu Violetta, ponieważ nie chcę tutaj nawiązywać do serialu. Ogółem mogłam wybrać login Violetti, Violetto albo Violettu, lecz mój kończy się na ,,e" gdyż to moja ulubiona literka.
Ogółem mój login nawiązuje do tego jaka jestem.
Żyję dla serialu Violetta
#69 29-06-2013 o 20h13
Wiem, że moja nazwa może się Wam wydać nudna.
Powstała w prosty sposób. Kumple próbowali mi wmówić rzecz niemożliwą,optymiści wielcy, a ja się z tym nie zgadzałam i tak już zostało...
#70 29-06-2013 o 20h16
Foxglove to angielska nazwa naparstnicy. A też dlatego tak się nazywa naparstnice, bo kielichy kwiatów wyglądają jak rękawiczki dla lisich elegantek ^^
Poza tym z naparstnicy robi się leki na serce. W zwiększonej dawce powoduje zawał.
#71 29-06-2013 o 20h19
Kiedyś przeczytałam książkę "Cień Nocy" i bardzo polubiłam główną bohaterkę. Od tego czasu nicku "Calla" używam wszędzie, gdzie mogę.
#72 02-07-2013 o 13h11
Jak powstał mój nick? No nie nie zgadniesz... Żart mój nick jest prosty i chyba każdy wie o co chodzi.
Miss - niektórzy myślą, że to dlatego, że nie gram w słodki flirt i cromimi tylko miss fashion. Bo jak wiadomo miss to pierwsze słowo w nazwie tej gry. Ale nie. Na moim avatarze widnieje miss polski. To od tego
Julia - tak, tak mam tak na imię, ale na początku miałam się nazywać Meose. Meose to początek me (z ang. ja) i koniec ose (r"ose" z ang. róża). Jednak zmieniłam zdanie. Początek Ju (tak czyta się ang. słowo you) i koniec lia (tak się kończy również nazwa kwiatu lilia.)
Dorosz - chciałam mieć też coś swojego czyli moje nazwisko...
#73 02-07-2013 o 14h42
Mój nick?
Miało być powiązane z emocjami. Usunęłam jednak 'e' i pokombinowałam z końcówką
Geralt, nie będąc pewien, czy czarodziejka magicznie czyta w myślach, czy wyłącznie trafnie zgaduje, milczał, uśmiechając się krzywo. Magia wymaga czasu.
#74 02-07-2013 o 20h30
Mój aktualny nick (używany tylko na tej stronie) nie ma nic wspólnego z językiem niemieckim, mimo iż mogłoby się wydawać inaczej. Otóż wziął się on od imienia mojej ukochanej postaci z gry Touhou - Keine Kamishirasawy.
#75 03-07-2013 o 10h02
Kiedyś po oglądnięciu jakiegoś filmu widziałam w tych napisach na końcu imię, które brzmiało jakoś tak: Sherri. Użyłam tego nicku w cromimi, a tu zdecydowałam się na Shera. Ładnie brzmi. Uwielbiam imiona na Sh. Shera, Shilla, Shella. Kocham je :3