Bardzo nie po taniości, to według mnie ze 4000. Ale można się targować trochę
EDIT: Chociaż jak podejrzałam ceny na targu, to schodzę do 3500.
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (27-10-2016 o 15h51)
Strony : 1 ... 18 19 20 21 22 ... 61
Bardzo nie po taniości, to według mnie ze 4000. Ale można się targować trochę
EDIT: Chociaż jak podejrzałam ceny na targu, to schodzę do 3500.
Ostatnio zmieniony przez Shiawase (27-10-2016 o 15h51)
Shiawase
Sprawa zostanie rozpatrzona, muszę przeanalizować (marne) szanse swojej pierdoły :')
Wut wut, na co się łapie pszczołę? Bo są trzy przynęty - jedwab na pająka, mysz na kota i z tego co sądziłam, to harfa na pszczołę... A tu wychodzi, że zła przynęta. :') Dobrze przynajmniej, że wydałam tylko 79 maany na harfę...
Na odwrót pająk z pszczołą. Na harfę się łapie pająka, a na jedwab pszczołę
Ja też mam pytanie... gdzie u diaska można znaleźć łeb wilka, bo niby mam mapke z podglądem, a znaleźć nie mogę xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-10-2016 o 20h26)
Jak można łapać pszczołę na jedwab, jak... '-' To nie fair. XD Jedwab nawet mi chowaniec przyniósł, lol.
Nawet na Wiki jest napisane, że pszczołę łapie się na jedwab
Jedwab jest w: Wiosce przeklętych,
Mi Nightmare znalazł aż 3 xd
Ponawiam pytanie o łeb wilka xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-10-2016 o 20h42)
Zrobię sobie w niedziele sesję Eldkową, bo mam do wykorzystania napoje... Obym złapała jakiegokolwiek chowańca, bo mnie szlag trafi. '-'
Co do łba wilka - nawet nie wiem, o co chodzi. XD
Powodzenia w takim razie.
Jak miałam Sabaliego, to złapać nie mogłam, a jak miałam Plumbowca, to nie mogłam znaleźć. Dlatego ostatecznie kupiłam w butiku i to była dobra inwestycja xd
Szkoda, że wcześniej tego nie zrobiłam tylko uparłam się i traciłam monety na soczki... No cóż nawet ja popełniam błędy. Grunt żeby nie popełniać ich drugi raz
Chodzi mi o Stroik Wolf Druid.
Wygląda on o tak
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-10-2016 o 21h11)
Nerra napisał
Ja też mam pytanie... gdzie u diaska można znaleźć łeb wilka, bo niby mam mapke z podglądem, a znaleźć nie mogę xd
Równie BARDZO go chcę, tak wiec wiem gdzie będę jutro chowańca wysyłać xd Dziękuję
Ostatnio zmieniony przez Nerra (27-10-2016 o 21h28)
A w których miejscach można dostać peruki?
Udało mi się złapać pszczołę, ale mam nadzieję że jeszcze mi się uda złapać co innego xd
spsr napisał
A w których miejscach można dostać peruki?
Bardzo dziękuję za pomoc, czas zacząć na nie polować ^^
Yey! Udało mi się złapać tego przeklętego pająka tyłkooka co mi uciekał bezustannie! Może wreszcie będę miała chowańca który cokolwiek przynosi!
Idealna odmiana po dwugodzinnym porządkowaniu szafy.
Tzn znalazłam w międzyczasie z pięć pająków, ale one też uciekły jak ten tyłkook :')
Yixing-rożcu żegnaj, witaj Chenie-pająku!
Tak przy okazji, mam małe pytanko. Czym to to się żywi? Bo nie wiem czego zapasy zrobić :-/
Ostatnio zmieniony przez Podoina (28-10-2016 o 18h30)
Shiawase Dzięki wielkie Wiem na co będę polować ^^
Podoina Strasznymi Cukierkami żywi się Spadel <3
Myślę, że przez to zostają Opętane Jabłka ewentualnie Onigris, ale co do niego pewna nie jestem, gdyż nie wygląda jak z Halloween.
W internecie nic nie znalazłam, ale myślę, że jak Ci się wykluje to będzie napisana nazwa odpowiedniego pożywienia
W razie jakby co - mam parę tych jabłek XD
Podoina Jabłuszkami owianymi błękitną poświatą
A ile wykluwa się pszczoła, bo nie wiem czy warto teraz zmieniać chowańca?
Według Wiki pszczoła wykluwa się 90 minut
Wyklułam swoją pszczołę i bardzo dobrze, energii ma tyle co becola po wyrośnięciu i 2 razy więcej szczęścia, no i drugi raz mam do zużycia energię ^^
Ostatnio zmieniony przez spsr (28-10-2016 o 22h09)
Mam takie małe pytanko, co się bardziej opłaca - na szybko kupowanie eventowego zwierzaka (pająk lub kot) czy polowanie na targu na Seryphona? Szczerze powiedziawszy wydaje mi się, że sowa, ale głównie ze względy na to, że jako tako może sobie sama znaleźć jedzenie. Jak to jednak bardziej w praktyce wygląda?
Ja widziałam tego Seryphona i raczej bym na niego nie polowała na targu... (cena).
Jeśli masz za co to raczej pająka lub kota.
A ja znów dobiłam do 15 zmarnowanych prób... I dostałam fajne berło ^^
Co nie zmienia faktu, że najwyżej do jutra mój chowaniec ma szansę się wykazać i przynieść mi to co chciałam inaczej idzie do jajka, bo mam Spadla i brakuje mi niewiele many do inkubatora, a w sklepie i na targu niewiele kupię, a pożywienie dla Spadla mam na 3 dni z poszukiwań.
Wydaje mi się, że sówka i pajączek mają podobne statystyki oraz podobne szczęście ok. 200. (Sówka wygląda ładniej xd)
To uczucie kiedy wysyłasz pszczółkę na polowanie a ona wraca z tatuażami 2x pod rząd.
Sama zbieram kasę na kota, który na francuskiej wersji nie jest specjalnie drogi ok. 3k many.
Dzięki dziewczyny Ostatecznie o 1:30 w nocy coś mnie podkusiło i za 2.5k many kupiłam małą sowę z +213 szczęścia. Nie wiem za bardzo czy to dużo czy mało, mam tylko nadzieję, że odczuję różnicę po moim nieszczęsnym Corko +28 - jak tylko uzbieram na inkubator
U mnie sporym argumentem był właśnie potencjał samoistnego wyżywienia się chowańca poza eventem. Może któraś z praktyki wie jak potencjalnie często łapią się jaszczurki przy skale?
Nie pamiętam, ale ja dziś sprzedałam 1 z moich czerwonych jaszczurek i mam 4, czyli chyba często Zwłaszcza, że łapałam je Becolą. Jakbyś była zainteresowana kupnem ich, to pisz Chętnie je sprzedam.
A mój Spadek się wykluwa ^^
Ja sabalim (+45 szczęścia) mimo jego tendencji do wracania z pustymi łapami łapałam je o dziwo bardzo często. Mam ich 13 sztuk
Ostatnio zmieniony przez Nerra (29-10-2016 o 17h05)