Dobro, twoja miss wygląda jak zwyczajna miła dziewczyna która uczy się grać na gitarze. gitara, siema!
Ostatnio zmieniony przez spsr (19-07-2016 o 15h04)
Strony : 1 ... 3 4 5 6 7 ... 20
Dobro, twoja miss wygląda jak zwyczajna miła dziewczyna która uczy się grać na gitarze. gitara, siema!
Ostatnio zmieniony przez spsr (19-07-2016 o 15h04)
Zło, ma demoniczne rogi i jest ubrana w ciemne kolory.
Dobro - twoja miss wygląda na kobietę, która komponuje jakiś utwór.
Dobro- oddaje się swojej pasji jaką jest gitara, nie widzę więc w tym nic złego, wręcz przeciwnie c:
Dobro. Jej zwierzak to biały gołąb, który kojarzy się z trójcą świętą.
Raczej dobro - miss ma zadziorny wyraz twarzy, który mówi: "Jeśli chcesz mnie wkurzyć, to wiedz, że dosięgnie Cię ostrze mej strzały!". Ale tak naprawdę nikomu krzywdy nie zrobi.
Zło. Pierwsza myśl, które przyszło do mojej głowy, to to, że twoja miss jest kobietą należącą do mafii... A poza tym kolor dominujący u niej to czarny
Ostatnio zmieniony przez Alexalovvee (30-07-2016 o 00h45)
Coś pomiędzy, ponieważ wygląda mi na kosmitkę, która jeszcze nie postanowiła, czy opanować naszą planetę, czy się z nami zaprzyjaźnić.
Zło -twoja miss wygląda na niby przyjazną osobą, ale jej wyraz twarzy wskazuje na coś innego, jakby chciała zjeść czyjąś duszę. x'''D
Dobro, ponieważ twoja miss wygląda na opiekunkę czy królową/księżniczkę jeleni, jej twarz wygląda przyjaźnie
Mam lekki dylemat. Twoja miss wygląda bardziej jak kosmita trochę szaro ubrana....Hmm..... Daje ZŁO bo za dużo oglądałam horrorów ze złymi kosmitami i teraz mi się przypominają.
Ostatnio zmieniony przez paulineczka120 (01-08-2016 o 14h21)
Um, zdecydowanie dobro. Miss wygląda jakby broniła bram do nieba.
Dobro, wygląda jak postać odblokowana na setnym levelu, o którą tyle się starałeś i Cię nie rozczarowała.
DOBRO - Mineo pisała że moja stylizacja jakbym broniła bram do nieba. Akurat ten tytuł widząc twoją stylizacje dałabym tobie.
Dobro - Twoja miss wygląda jak aniołek ale mogłaby się troszkę tez uśmiechnąć
ZŁO - w porówaniu do twojej zwycięskiej z resztą stylizacji to teraz ten czarny kolor i zakryta twarz wskazują na pewne zło.
Twoja miss wygląda mi na dobrą wróżkę, podkreśla to biel symbolizująca niewinność.
Zło - twoja miss wygląda mi na żądnego zemsty demona.
Dobro - mą taką nieśmiałą twarzyczkę, ze zdecydowanie to dobra osoba, mimo, że jest w klatce i występuje tam kolor czarny.
Zło - miss wygląda groźnie i ma fartuch od krwi
Zło - miss zakrywa usta co może pobudzić naszą wyobraźnię, że ma ona strasznie kły. Poza tym czarny kolor dominuje.
Zło - wygląda na morderczynię, jest ubrudzona krwią i dominuje kolor czarny
Zło - sukienka jest mroczna, zakryte usta i chyba na piersi jest coś co wygląda jak czaszka, albo to tylko ja widzę, ale mniejsza. Miss sprawia wrażenie osoby o mrocznej przyszłości, która potrafi o siebie zadbać.
Ostatnio zmieniony przez alice101 (17-08-2016 o 23h15)
Zło- ta krew i wogóle czarny kolorek
Dobro, coś co jest różowe nie może być złe.