Zło- stylizacja taka mroczna
![https://68.media.tumblr.com/8132945c38d10b97316afd28f77c2070/tumblr_oczqrwhqEv1rfqq7ho6_400.gif](https://68.media.tumblr.com/8132945c38d10b97316afd28f77c2070/tumblr_oczqrwhqEv1rfqq7ho6_400.gif)
Zło- stylizacja taka mroczna
Dobro- Miss wygląda jak słońce, a słońce takie radosne
Dobro - makijaż miss jest delikatny, a sama stylizacja z pewnością nie jest mroczna.
Zależy od punktu widzenia, a właściwie od tego po której stronie walczy. Sądząc po kolorystyce ubioru, to raczej Dobro.
Zło - sierp w ręce miss, skrzydła upadłego anioła i wszechobecna czerń jednoznacznie na to wskazują.
Dobro. Mimo krwi Twoja miss kojarzy mi się z wojowniczką, która walczy w imię dobra, być może dzięki tym niebieskim i skrzydlatym elementom.
Dobro - kolor stylizacji nie jest ani trochę mroczny, tak samo jak makijaż i elementy ubioru miss. Poza tym wydaje mi się, że misska robi coś dobrego. xD
Zło- ta krew... więcej nie muszę mówić
Dobro - miss ma pogodny wyraz twarzy, a kolor jej stylizacji nie jest ani trochę mroczny.
Zło - nawet jeśli wojowniczka walczy w imię sprawiedliwości to kogoś właśnie zraniła (ma jego krew).
Zło - miss ma czerwone oczy i trzyma w ręku pistolet, którym z pewnością już się posługiwała.
Zło - twoja miss jest uciapana krwią i nie wydaje mi się żeby to była jej krew!
Zło - twoja miss ma w ręku miecz, oraz za sobą smoka który nie wygląda na przyjaznego.
Zło - twoja miss również ma miecz w rękach, jej ubiór jest całkowicie czarny, a poza tym ma skrzydła upadłego anioła.
Zło - wszyscy komentują tą krew i ja też właśnie z tego powodu
Dobro - przez ten jej dobrotliwy uśmiech i jasną kolorystykę stroju.
Zło -chociaz z twarzy to nie az tak ale ten ciemny strój....
Dobro - wskazuje na nie kolorystyka stroju i dobrotliwa buźka miss
Dobro- te zwierzęta i ten kolor taka istna różowa Królewna Śnieszka
Dobro - delikatne kolory, miła twarzyczka i różowy dymek, który kojarzy się ze słodkim zapachem.
Zło - w stylizacji dominuje czerwień, wyraz twarzy miss nie jest zbyt przyjazny.
Zło - Miss przypomina mi upadłego anioła.
Dobro - stylizacja jest w jasnych barwach, są również zwierzaki, makijaż jest delikatny.
zło - twoja miss jest ubrana cała na czarno i nie wygląda przyjaźnie
Zło-twoja miss wygląda jakby właśnie spaliła tego smoka ;<