Szkoda, że można oddać tylko jeden głos. Wybór jest przeogromnie trudny bo szczególnie trzy osoby zwaliły mnie z nóg.
Lahlae - prostota się opłaciła bo efekt jest cudowny. Bardzo jesiennie i romantycznie
serowakanapka - jak zwykle pozamiatałaś, Twoje stylizacje mogłyby zająć całe podium. Szczególnie październik.
nivata - arcydzieło, co więcej dodać.
Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!
Strony : 1 2
#26 30-06-2016 o 10h35
#27 30-06-2016 o 11h12
Ja natomiast oddaję swój głos na stylizację Saeniver. Bardzo przypadła mi do gustu ♥
#28 30-06-2016 o 13h30
oddam swój głos na SoJin mega mi się podoba. niemal poczułam ten plusk i chlorowaną wodę
Oczywiście podobają mi sie jeszcze Nivata, Fava, październik serowej, Lahlae i Saeniver
#29 01-07-2016 o 23h50
Trudny wybór, ale głosuję na sierpień Serowej c;
#30 04-07-2016 o 21h47
WYNIKI I NAGRODY!
Wybór był bardzo ciężki, a każda stylizacja miała coś w sobie. Chociaż nie byłyśmy zgodne co do podium, poszłyśmy na kompromis i nie przedłużając... Nagrody to wiersze od KanapkaczusHighus i dyplomy oraz rysunek ode mnie.
I MIEJSCE
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
II MIEJSCE
III MIEJSCE
WYRÓŻNIENIA
NAGRODA PUBLICZNOŚCI
Dziękujemy wszystkim za udział!
#31 04-07-2016 o 21h54
Łaaaa, jakie ładne! Serdecznie dziękuję za wyróżnienie, dyplom i wiersz :> Trudny miałyście wybór, dziołszki, naprawdę.
Gratuluję dziewczynom z podium i tym wyróżnionym, wszystkie stylizacje były tak świetne, że aż nie zgłosiłam się ze swoją faworytką, bo nie mogłam wybrać (tym niemniej gratuluję Lahlae nagrody puliczności, bardzo zasłużonej).
#32 04-07-2016 o 22h06
Ohoho, nie spodziewałam się wyrożnienia, bardzo dziękuję <3
Podium bardzo zasłużone, gratuluję wszystkim ~
No i stylizacje wszystkich dziewczyn były boskie
Mój piękny dyplomik zaraz sobie wstawię na profil. I wierszyk też mi się podoba <3
#33 04-07-2016 o 23h03
Wygrały moje faworytki, mogę zasnąć spokojnie ^^ Gratuluję dziewczyny, zasłużyłyście
#34 04-07-2016 o 23h07
Gratuluję wszystkim. Podium zasłużone jak i wyróżnienia. Gratuluję wszystkim którzy uczestniczyli w tym konkursie <3
#35 13-07-2016 o 21h45
Ojej, nie spodziewałam się, że aż tylu osobom spodoba się moja skromna stylizacja (serio, to chyba jeden z moich najprostszych wytworów), dziękuję ♥
I dziękuję też za wiersz i dyplomy, i gratuluję pozostałym dziewczynom!
Strony : 1 2