Ban, bo cześć wszystkim.
Proszę nie iść nigdzie, Mineo, dzień w szkole brzmi jak "dzień stracony".
Link do zewnętrznego obrazka
pomidorki
Strony : 1 ... 6 7 8 9 10 ... 200
Ban, bo cześć wszystkim.
Ban, bo hej. Nie no, jeszcze mi te 2,5 tyg zostało do końca szkoły, to swoje zwłoki z łóżka mogę zrzucić.
Ban, bo cześć
Ale mam dziś lenia, nie poszłam do pracy. Ale będzie ban jutro... : o
Ban, bo Dess ladnie to tak?
Evvers napisał
Ban, bo cześć wszystkim.
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (12-04-2016 o 12h55)
Ban, bo Seciu, musiałam. Z moim leniwym tempem nie wyrobiłabym się z ogarnięciem stroju, paznokci i fryzury na jutro, a mam święto w pracy i muszę się jakoś prezentować.
Ban, bo jest tu kto? xD
Ban, bo ja co jakiś czas włączam forum. ;_;
Ban, bo ja mam cięgle otwarte forum, a zawsze czymś innym się zajmuję :"
Ban, bo ja też, ale za wiele się tu nie dzieje.
Ban, bo ja tam na fonie siedzę i mam na pulpicie odnośnik do forum. XD
Ban, bo ja tam zawsze jak już się odezwę to myślę, "dobra teraz chwilę pogadam", po czym zapominam kompletnie o jego istnieniu i puff tyle z tego, yay
Ban, bo czy ktoś jeszcze czuje się dziś chory? ;_;
Ban, bo to zależy w jakim sensie chory. Chora fizycznie to nie, pomijając fakt wiecznego kataru i ostatnio ciągłej chrypy bądź drapania w gardle, zwał jak zwał.
Ban, bo czuje się chora jak tylko spojrzę na podręcznik od biologii.
Mój tyci jylonkowy móżdżek zaraz się przegrzeje.
Ban, bo ja nie mam biologii ♥ Chyba też nie mam nic na jutro bo koleżanka załatwia pity, które mamy przynieść hummmm
Ban, bo ja z kolei czuję się jakby napadł na mnie zombiaczek i zeżarł mój mózg. XD
Tja, mam pierdyliard zadań domowych i pierdyliard klasówek i sprawdzianów w najbliższym czasie. I ten dylemat - olać czy nie olać? XD Niestety jestem osóbką, która jak się czymś interesuje, to jakoś samo wchodzi do głowy i bez nauki (Zeszłoroczna szóstka z geografii gdy w ciągu roku zajrzałam do podręcznika maks dwa razy w ciągu roku i gdy nawet nie próbowałam się ani jednej rzeczy nauczyć była cudowna... X'D), gdy coś zaczyna nudzić, przy przyuczeniu włazi, ale z wielkim oporem, a gdy coś już nudzi na całego - wielka nienawiść do podręczników i lekcji danego przedmiotu, które bardziej są traktowane jako godziny na drzemkę. XD Szkoda tylko, że faza na zainteresowanie wszystkim minęła mi jakoś w październiku, a obecnie z prawdziwą miłością spoglądam tylko na komputer w sali informatycznej oraz książkę od angielskiego plus okazjonalnie na mapki z geografii czy podręcznik od literatury. XDD
Chyba spać mi się chce, bo zaczynam pisać za długie posty spomiędzy pośladków z niezbyt dobrze złożonymi zdaniami, toteż chyba się zdrzemnę.
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (12-04-2016 o 21h05)
Ban, bo ja tam z chęcią ten post przeczytałam, Pajnaplu. xD
Ban, bo wat? Jak przed chwilą tu zaglądałam, to w poście Pine było tylko jedno zdanie :"
Ban, bo było jedno zdanie, teraz odświeżam a tam woo.
Wgl powiedział mi dzisiaj Pan redaktor, że mam przyjemny i spokojny głos, więc jak pozbędę się aparatu na zębach, który mimo wszystko w pewien sposób ogranicza moją zdolność wymowy w jakimś stopniu, to mogłabym mieć szanse na przyszłość w radiu, kól i czad :V
Ban, bo mi jak byłam dzieckiem jakiś kolega taty powiedział, że nadaję się do dubbingu, ale teraz mam wrażenie, że mój głos stał się irytujący. XD
Chociaż w sumie jak czytam to brzmię zupełnie inaczej niż jak mówię. Przynajmniej tak siebie słyszę. XD
Ban, bo gratuluję, Nelysku. <3
Hej, hej kochani, tu wasza Nelusia. :***** Jesteście gotowi na kolejną dawkę sucharów z internetu???
Ban, bo to fajnie, że z chęcią, Szarlotko... xD Tak w ogóle to cześć.
Tylko teraz mam malutki problem - z angielskiego i informatyki mam po 100%, z polskiego i geografii coś koło 70 - 80%, z większości przedmiotów 37 - 55%, a z niemieckiego *proszę o oklaski* całe 30%, ledwo dwójka, nawet nie! XD I teraz mi rodzice jołczą, że uzależniłam się od komputera, i przez to mam takie cudowne oceny. Aha, większość dnia wolę spędzać na spaniu w najukochańszym łóżeczku, to już prędzej uzależnienie. XDDD
Z cyklu Paplanina Ananasa
Ah, Jylonie. Magia edita, gdy nikt po tobie nie zechciał napisać w ciągu pięciu minut. (y)
EDYTA: Neluś, niestety nie słyszałam, to nie ocenię. Ale i tak bardzo fajnie, cieszę się!
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (12-04-2016 o 21h20)
Ban, bo bardziej mi mówił w jakieś reportaże czy coś XD A mam taki śmieszny głos po nagraniu jak to odtwarzał.
Szarlociu o to to to, tak by to było no. Wieczorna audycja, jak to określił dzisiaj gościu "radio szeptów", bo radio to "wspólnota samotnych". No i siedzi taki nelusiek o 3 w nocy bo po co spać w końcu robota w godzinach normalnego jej funkcjonowania. Mrraśnie cicho i spokojnie mówi sama do siebie, bo do tego też przywykła.
Ananasku to bardziej pewnie i tak humorystycznie, jeśli nic się nie zmieni to mam zamiar po szkole wyjechać z Polski, więc tyle z tego. Poza tym pewnie nie potrafiłabym gadać non stop, kwestia przyzwyczajenia
Ostatnio zmieniony przez nelumi (12-04-2016 o 21h22)
Ban, bo ja też olewam, ale większość to piątki mam. XD
Ale ja jestem w 6 klasie, więc co ja tam wiem... xD