Ban, bo hahah, ja tylko wyraziłam opinię, więcej nie trzeba ;P
"kiedy człowiek pierwszy raz się zakochuje, jego życie nieodwracalnie się zmienia i choćby nie wiedzieć jak się próbowało, to uczucie nigdy nie zniknie."
"twoja wartość jest bezcenna"
Strony : 1 ... 5 6 7 8 9 ... 200
Ban, bo hahah, ja tylko wyraziłam opinię, więcej nie trzeba ;P
Ban, bo Dead nie zachęcają bo jeszcze na forum wybuchną zamieszki XD Matko masz boski avek, ten kubek jest taki majestatyczny <3
Ban, bo Seciu, zawiodłam się na tobie
shame on you
Mała zadyma mogłaby jakoś rozruszać wątek, ja tylko chcę dobrze.to nie kubek, tylko Zee Captain jest majestatyczny
Ostatnio zmieniony przez dead-charlotte (11-04-2016 o 21h38)
Ban, bo wow, nie pisałam z crushem od kilku godzin i nagle napisał mi dobranoc. xDD
Ban, bo masz rację, oddajmy hołd kapitanowi, szczególnie, że fabryka lizaków jest niezwykle istotnym punktem strategicznym XD
Ban, bo across the universe ♥ Jak ja kocham, gdy czytam tekst i w głowie leci melodia.
Śmiechłam sobie przy temacie fotek. Fejsy, insta, blogi, youtube. Teraz nie trzeba nawet szukać. Cały net jest przeładowany zdjęciami i filmikami.
Ban, bo ja sobie takie obgadywanie wypraszam, jakbym tu jeszcze była to no XD
Ino awatar mi nie pasuje bo rozmiar meh, a za każdym razem za duży, to zmieniam ciągle e.e
Ban, bo matko, udało mi się ogarnąć prawie cały tekst piosenki, która jest śpiewana w łacinie. Normalnie popłaczę się ze szczęścia T-T
Co z tego, że cały czas idzie ten sam tekst XD
Ban, bo problem Nel? Jelony mogo wszytko. Fikasz? (ง •̀_•́)ง
Ban, bo a gdzie tam, tak tylko mówię~
Ban, bo za to Skaju za Kaczusię od razu pójdzie na fajta. 。゜(`Д´)゜。
Ban, bo dajesz na solo, Skaju. W końcu jakiś porządny przeciwnik ᕙ( ︡’︡益’︠)ง
Ban, bo koniec z ustawką, jeszcze pinkne mordki sobie poobijacie :3
Neluś, nie wiesz, że obgadywanie jest jedną z form okazywania uwielbienia
Ban, bo jaki koniec, fajt to fajt. ( ⓪益⓪)
Ba, bo macie dziewoje pojęcie kosztów sztucznej szczenki, ja wiem, nawet nie wiem skąd -_- ale wiem XD
Radzę nie ryzykować utraty ząbków XD nawet wirtualnych XD
Ban, bo Jelonek coś zdezerterował. ( ゚Д゚)<!!
Pewnie wygooglował ile kosztuje ta szczęka.
Ban, bo niedawno sprzątałam, a znów połowy podłogi nie widać xd
Ban, bo połowy?
Ciesz się, że wiesz chociaż jaki ma kolor, bo ja już koloru swojej nie pamiętam XD
Ban, bo połowy... Czyli część od okna do stolika jest zarekwirowana przez ciuchy xd Dobrze, że mam dojście chociaż do drzwi xd
Ostatnio zmieniony przez Nerra (11-04-2016 o 23h08)
Ban, bo ja z bratem muszę dzielić pokój czyli wszystkie ciuchy zawszę lądują na ogromnej komodze, która jest co ciekawe koło szafy (otwieranie jej to zbyt dużo zachodu -_-). Był taki czas, że naszę ubrania sięgały sufitu i zakryły całą komodę, nawe mówiliśmy ciszej aby lawina nie spadła XD
Ban, bo jakbym czytała o swoim pokoju... X'D Chociaż nie, mama mnie dzisiaj zmusiła do poskładania ubranek w szafce. Chyba wiadomo, na czym się skończyło - poukładać z przodu kilka ciuszków, aby zakryły resztę, którą sruuuu byle jak do szafki. XD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (11-04-2016 o 23h35)
Ban, bo dzikie fajty były widzę, a ja się kąpać poszłam :<<
Ban, bo Ananas jeszcze zachowuję pozory XD
Ja tam niczego nie ukrywam. Mama pomarudzi, pomarudzi, zerknie pogardliwię, pokiwa głową z zdezaprobatą i wreszcie zapomni na kolejny rok
Ban, bo moja mama niestety potrafi tak jołczyć całymi dniami, a na koniec zabrać mi komputer. XDD Serio, dzięki niej zostałam mistrzynią szybkiego ukrywania syfu. XDD
Ban, bo jestem już w kurtce, ale położyłam się znowu na łóżku. Już stąd nie wyjdę... ;_;