86 płomyk wysłał miss na siłownię i śmiecha z tego, jak to wygląda, gdy jest się na tej huśtawce. XD

Strony : 1 ... 73 74 75 76 77 ... 201
86 płomyk wysłał miss na siłownię i śmiecha z tego, jak to wygląda, gdy jest się na tej huśtawce. XD
42 vesi mówi do później.
87 liekki chyba ogarnie wszystkie butiki w następne promocje, w te promocje jest trochę biedny, bo już załatwił sobie troszkę ciuszków z wyższych poziomów. I gwiazdy walentynkowe jeszcze na niego czekają. xD
Ostatnio zmieniony przez Pineapple (14-02-2016 o 21h00)
44 yy żegna Secię.
88 agni uczy się o magnetyzmie Xd
44 powietrze wcina czekoladki i mówi dobranoc Seci.
89 agni śmiecha, bo na jego grupie klasowej toczy się zawzięta dyskusja, co jutro mamy, na co się uczymy i co przekładamy XD
45 yy powoli wciąga się w nową grę na syfie. Swoją drogą ciekawie i chyba nawet bardziej pasowałaby do naszego forum...
45 powietrze, która Ygriś, może się dobiję z tel. xD
46 yy - Euforia. #postzapewnezakrótkitowydłużam
90 agni ma ciągle ma bekę z dyskusji na klasowej XD
46 powietrze, fajny pomysł, faktycznie tu by bardzo pasowała.
47 yy, tylko często robi się chwilowy zastój, bo chyba mało kto chce wchodzić na piątkę i wybierać. No i mi by się nie chciało prowadzić rankingu miss miesiąca xD
91 agniego kolega znalazł w necie nasz materiał, tylko z dużym rozszerzeniem i stwierdził, że nauczy się też materiału z rozszerzenia, to go zaskoczy XDDD Jeny XD
47 powietrze, pomyślałam, że możnaby wybierać z 10, ale wtedy nikomu by się nie chciało odwiedzać profili. Chociaż przy 5 też nie wiadomo. Ale sam pomysł świetny. Jakby co to ten ranking też nie taki straszny lub niekonieczny. W końcu u nas o taki ruch trudno.
Że mu się chce. xD
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-02-2016 o 21h32)
92 agni nabije ognistym braciom posty~
48 powietrze też coś nabija. ~
93 wypachniony płomienisty wrócił spod prysznica.
49 powietrze, szkoda, że Jelonka i ziemi nie ma. Cztery teamy na nasz ruch to sporo.
48 yy, ranking niekonieczny moim zdaniem. Ale jak komuś się chce prowadzić to spoko.
50 powietrze, mogłaby do nas przyjść autorka. xD Ja bym nawet założyła, tylko znów nie chcę brać na siebie za dużo.
94 płomień ma ochotę na więcej czekolady z herbatnikami. :<
95 agni je pyszną kanapkę ♥
Ostatnio zmieniony przez Iremi (14-02-2016 o 21h40)
51 powietrze, są też plusy używania tel, nikt nie zobaczy, co robisz. xD
Smacznego.
Ostatnio zmieniony przez Skye (14-02-2016 o 21h40)
A 96 płomień jak zwykle nie ma kompletnie nic w lodówce. :')