142 powietrze, hej Skye! <3
No ja tam nie zdążyłam zauważyć, o co chodziło, więc no... :d
5w4
Strony : 1 ... 129 130 131 132 133 ... 201
142 powietrze, hej Skye! <3
No ja tam nie zdążyłam zauważyć, o co chodziło, więc no... :d
143 powietrze, po prostu nie dopisałam, co miałam na myśli. x'D
Już sporo za nami. ;>
144 powietrze właśnie widzi, że lecimy jak burza. :D
145 powietrze, yup, dajemy radę.
146 powietrze, no to w takim razie lecim dalej. ^^
147 powietrze, dokładnie. Runda, w której każdy team ma ponad 80 pkt.
148 powietrze, no to sporo, szanse praktycznie wyrównane. :)
149 powietrze, wciąż sporo brakuje u ziemi, wykruszył się team bez postów Jelonka, Julki, Lotki i Sadist.
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-02-2016 o 20h00)
150 powietrze, może się jeszcze pojawią i nadrobią, kto wie.
151 powietrze, może. W końcu jeszcze zostało prawie 70 stron. ;>
152 powietrze, no to dość sporo, chociaż z tym tempem to raz dwa pewnie pójdzie. xd
153 powietrze, gdyby były wakacje to leciałoby jeszcze szybciej. Teraz na forum są dość spore pustki.
154 powietrze, każdy ma jakieś zajęcia swoje i ferie się kończą albo już się skończyły. Cóż poradzić.
155 powietrze również się zgadza i przegląda tumblra.
156 powietrze pyta, co tam ciekawego na tumblrze? :)
157 powietrze przegląda zdjęcia Grace Kelly. :>
96 woda dalej zastanawia się po kiego ogląda jeden serial .. skoro jej się nie podoba ; /
158 powietrze wita się, bo wpadło na chwilę.
159 powietrze wita Misę. ;> Nerra, to może jakiś inny?
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-02-2016 o 20h26)
97 woda nie wie dlaczego, ale chce dać temu serialowi szanse... tyle, że gra aktorska niektórych ''aktorów'' prosi sie o pomstę do piekieł/nieba . Poza tym ciężko się ogląda serial, który miał być na podstawie książki, a mimo zmienili w nim wszystko... i tylko dwie postacie mi sie podobają, bo są lepsze niż w filmie, który też był na podstawie książki
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-02-2016 o 20h28)
160 powietrze także nie lubi, gdy wszystko jest inaczej niż w książce.
A jaki to serial?
Ostatnio zmieniony przez Skye (18-02-2016 o 20h31)
161 powietrze wita Nerrę i Misę. :) Też mi się czasem zdarza oglądać jakieś seriale, które mi się średnio podobają, ale to głównie wtedy, gdy ktoś z domowników ogląda i akurat jest np. obiad albo podwieczorek. xd
Eh, najgorzej jak w serialach/filmach zmieniają fabułę książki. ._.
162 powietrze zrobiło się nawet ciekawe. Jak jem obiad zawsze coś jest włączonego w tv.
98 woda mówi o serialu Shadowhunters... chyba oglądam przez jakiś głupi sentyment do bohaterów książki... choć w książce byli oni dwa tysiące razy lepsi
W tym przypadku zmienili wszystko ; /
Ostatnio zmieniony przez Nerra (18-02-2016 o 20h36)
163 powietrze, u mnie zazwyczaj też, chyba że się spieszę albo jestem sama w domu, to wtedy wolę zjeść w kuchni i posłuchać radia. U mnie w domu lubią "Wspaniałe stulecie" oglądać. :d