Ok...
Kurde, nie wiem od czego zacząć XD
To wszystko było tak bardzo dziwne i tak bardzo niesamowite. Pierwszy raz zetknęła się z wierszem, który ciągnie się 10 postów >.< Do tej pory widziałam różne wiersze, ale każdy zawsze kończył się po kilku zwrotkach, a tu, całą historia, toczyła się i toczyła i końca nie było i kiedy myslalam, że to już koniec, za każdym razem było takie zaskoczenie, bo to jednak nie był koniec. Gdybyś nie napisała że to końcówką to bym czekała na dalszy ciąg.
Milo było czytać te historię, widziałam tam drugie dno, a teraz żeby zinterpretować CALY wiersz, nie wiadomo ile ląt mi zejdzie
Jedno jest pewne. Musisz pisać dalej i doskonalić te umiejętność, bo jak nie, to się obrazę XD
A tak serio, tak bardzo mi się to podoba że nie potrafię wyrazić swojego szczęścia, aż mi padła ochotą stworzenia dyskusji z wierszami >.<
Bardzo lubie czytać- Twoje wiersze, są takie... Inne no XD niby wiersz, ale niekończąca się historia i to mi się podoba, że potrafisz pisać wiersze, dołączając fabułę z poprzedniego wiersza. Jestem pełną podziwu. Tak więc ocena 9/10 ^°^
Kraina Nieskończoności zatrzyma nas przy bramie wieczności...Link do zewnętrznego obrazka