Mi najbardziej do gustu przypadły serowakanapka i Yubin i @Samira

Mi najbardziej do gustu przypadły serowakanapka i Yubin i @Samira
Moje faworytki to: KimKas, Rebeka, Minio, Kanapka, Samira, Pytkia, Ygriś. No sorry, nie mogłam zdecydować się na jedną. XDD
A mi do gustu najbardziej przypadły Mineo i Spsr. Śliczne i nietuzinkowe te Wasze zimy
Podobnie jak większość, mam kilka faworytek. Są nimi: Nerra, DarkSeaweed, Mineo, Likoris, Yubin, Suiseiseki, Spsr i Anixa. Zima każdej z wymienionych pań ma w sobie "to coś" i każdą chętnie zobaczyłam na podium ^-^
Mi się najbardziej spodobały stylizacje KimKas, Yubin, Samiry, Dryad, Likoris, Mineo oraz Sandy123. Poza tym kocham tę kolorystykę u Ewa123x . Nie no, wszystko jest taaakie śliczne *.*
Ostatnio zmieniony przez spsr (16-01-2016 o 23h40)
WYNIKI
Pierwsze miejsce ex aequo: DarkSeaweed, sandy123, KimKas.NAGRODY 1 MIEJSCE
Drugie miejsce ex aequo: Ygritte, Ojsa, Pythia.NAGRODY 2 MIEJSCE
Trzecie miejsce ex aequo: Mineo, Pineapple, Rebeka7.NAGRODY 3 MIEJSCE
WYRÓŻNIENIA
Wszystkie stylizacje były piękne, dlatego na podium stanęły najoryginalniejsze i najlepsze, a wyróżnione zostały stylizacje ponadprzeciętne.
DZIĘKUJĘ WSZYSTKIM ZA WZIĘCIE UDZIAŁU I DO ZOBACZENIA W NASTĘPNYM MOIM KONKURSIE!
Link do zewnętrznego obrazka
Ostatnio zmieniony przez Charlotte5 (17-01-2016 o 17h35)
Uuu, faktycznie obfite to podium. Ale wygląda pięknie. Gratuluję zwyciężczyniom, piękne nagrody i wszystkim wyróżnionym.
Dziękuję za wyróżnienie Gratulacje dla pozostałych uczestniczek
Wow, jestem w szoku - nie spodziewałam się, że uda mi się zająć jakiekolwiek miejsce, bo było tyle niesamowitych stylizacji Dziękuję za cudowny dyplom, i gratuluję wszystkim pozostałym uczestniczkom
Łoo, ile miss na podium! ♥ Ślicznie dziękuję za trzecie miejsce! Ino nagród rzeczywiście pierdyliard, więc narobić się musiałaś. xD Gratulacje i kochanej Szarlotce, i wyróżnionym! ♥ ♥ ♥ Było mnóstwo ślicznych styli, nie dziwię się! ♥
Haha, dziękuję
dziękuje za pierwsze miejsce nie spodziewałam się piękne nagrody dziękuje jeszcze raz:)
Bardzo dziękuję za wyróżnienie Gratuluję pozostałym uczestniczkom
Łooo matko ile nagród o_O
Ogromnie dziękuje za piękne wyróżnienie
Gratuluje wszystkim na podium i innym wyróżnionym i naprawde nie dziwi mnie to, że tak to wygląda bo stylizacje były boskie <3
Szarlotko moja kochana, konkurs był świetny a nagrody są naprawe boskie (jak zwykle) :3
Dziękuje za wyróżnienie oraz gratuluję wszystkim na podium i wyróżnionym. Tyle miejsc, napracowałaś się Szarlotko :*
Dziękuję za wyróznienie! To chyba pierwszy w tym roku dyplom, który nie jest dyplomem za uczestnictwo :3 Podium śliczne <3
Śliczne podium i w pełni zasłużone .Aż żałuję że zapomniałam oddać głoś na swoją faworytkę.
Jaki tłok! xD Gratulacje dziewczyny! Bardzo się cieszę, że obie moje faworytki złapały jakieś nagrody ^^
Łał, jakie rozbudowane podium. Gratuluję wszystkim ^^
I bardzo dziękuję za docenienie mojej stylizacji i piękne nagrody :3
O jejusiu naprawdę xd nie spodziewałam się zupełnie, wrzuciłam w sumie stylizację tak o sobie, a tu proszę, cieszę się, że stoję obok tak cudownych stylizacji ♥
Gratuluje świetnego konkursu <3
Gratuluję dziewczęta ! Śliczne dyplomy!
Gratuluję wygranych. Podium faktycznie obszerne jak i wyróżnienia xD
Moja faworytka na 3 miejscu wiec zadowolenie jest
O, wyniki tak szybko, nawet nie zdążyłam wymienić swoich faworytek, no trudno.
Bardzo dziękuję za 2 miejsce, cieszę się, że udało mi się stanąć tak wysoko, gdyż stylizacje były świetne i poziom bardzo wysoki. Gratulacje dla wszystkich zwyciężczyń oraz wyróżnionych, całe podium pięknie się prezentuje, nagrody zasłużone ♥
I na koniec podziękowania dla Szarlotki, nieźle się napracowałaś, tyle nagród, a każda prezentuje się wspaniale ♥