Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 33

#276 13-01-2014 o 16h58

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Vanitty napisał

Lynn

Ależ oczywiście, iż mieszanka fantasy z piratami to coś, co jest mym ulubionym połączeniem. Jednak nie wyobrażam sobie takowej tematyki bez komedii i humoru, tak więc- jeżeli będzie to komedią (bądź chociażby odrobinkę)- zawitam prawdopodobnie w progi tegoż opowiadania :3

Kochana, toć ja sobie bez Ciebie komedii nie wyobrażam! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Ale... Nie spodziewałam się, tak szczerze, że Cię to zainteresuje ;w; W każdym razie, pomimo nacisku głównie na gatunek przygodowy, można tam wcisnąć elementy komediowe, a w sumie to nawet trzeba skoro tak ^^

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#277 13-01-2014 o 18h16

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Hejcia pysie!

Potrzebuje jednego wampirka do RPG "Łowcy wampirów". Mam nadzieję że ktoś się skusi bo inaczej ja wezmę.
Tutaj linkuś:
//www.missfashion.pl/forum/t3470,1-%C5%82owcy-wampir%C3%B3w-fantazy-inne-10-os.htm#p119439

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#278 15-01-2014 o 17h31

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

A ja zapraszam (znów) do Nekotów. Potrzebuję ludzkiej dziewczyny i chłopaka. Ktoś chętny?

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#279 16-01-2014 o 18h41

Miss'gadułka
Lynn

To ja Was z kolei zachęcam do Rakuen. Nie mamy czekolady, co by Was przekupić, a-ale mogę Was przytulić! :3 (Wiem, słabe pocieszenie ale jestem bardzo zdesperowana... Jak zawsze z resztą)
Ale tak serio, byłoby miło, jakby się znalazło choć troszku jeszcze ludziów ;w;

Ostatnio zmieniony przez Lynn (16-01-2014 o 18h43)

#280 18-01-2014 o 14h55

Miss'gadułka
Sszyszka
...

//www.missfashion.pl/forum/t3433,1-nekoty-komedia-inne-12-os.htm
Może ktoś się skusi na dziewczynę. Plosę. Brakuje nam już tylko jej.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#281 18-01-2014 o 14h58

Miss'Sensei
Rosemary5
Jeżeli ktoś potrzebuję pomocy w RPG mogę wziąć jakąś postac :3

Sszyszka napisał

//www.missfashion.pl/forum/t3433,1-nekoty-komedia-inne-12-os.htm
Może ktoś się skusi na dziewczynę. Plosę. Brakuje nam już tylko jej.

tak tak zgłaszajcie się

Ostatnio zmieniony przez Rosemary5 (18-01-2014 o 14h58)

#282 18-01-2014 o 21h02

Miss'Żółtodziób
...

//www.missfashion.pl/forum/t3494,1-best-holiday-wakacje-i-inne-10-os%C3%B3b.htm
Zapraszam! c:

#283 20-01-2014 o 13h31

Miss'OK
Nieve
"Uczę w liceum... Głupota to mój chleb powszedni."
Miejsce: Varsovia

Hej, mam pomysł na rpg...
Na 12 osób jakoś. Chyba, że ktoś by chciał więcej, ech. Historia ta jest już mi znana z prawdziwego świata, chce zobaczyć, jak wy ją pokażecie.
Nie ma to, jak życie, które powstało w Internecie, by nagle ktoś zechciał przenieść je do realnego świata. 1 jest mieszkanką stolicy, z milionem problemów w realnym świecie, a w Internecie jest całkiem inną dziewczyną. Jest sobą. Tak jak i przy tych kilku bliskich jej osobach, które w każdej chwili mogą zjawić się przy niej. No bo – ma przyjaciół, dziewczynę, czego chcieć więcej? Ciągle kłótnie z rodziną się nie liczą w końcu.
I wtedy zaczyna się wszystko sypać, gdy przyjaciele z Internetu, tylko kilka razy wcześniej spotkani, robią jej niespodziankę i przyjeżdżają do jej miasta. Ona nie wie, jak na to zareagować, a czas biegnie… W końcu nie może ich zignorować po raz kolejny, jak zawsze gdy o tym wspominali. Musi się z nimi spotkać, a przecież zostaną tu na trochę czasu. Chcą zobaczyć, jak żyje ich przyjaciółka.
Ten misz postaci :
Real.
1. Dziewczyna - zakochana w 2, są ze sobą od kilku lat. Ma wszystkich za przyjaciół, a 4-9 przyjechali tu dla niej. - ja
2. Dziewczyna - zakochana w 1, chce poznać jej przyjaciół. Zazdrośnica.
3.  Dziewczyna - przyjaciółka 1 i 2. Ma chłopaka (4), z którym mieszka.
4. Chłopak - chodzi z 3. Niezbyt lubi 1 i 2, ale je toleruje.
5. Chłopak - przyjaciel 3 od... Dawna. Ładnych kilkanaście lat w każdym razie.
6. Dziewczyna - siostra 3, ma córeczkę kilkuletnią. Jej były mieszka w Anglii, jest bi.
Net:
7. Dziewczyna - najlepiej dogaduje się z 1 i 8. Z charakteru podobna do 1, trochę bardziej mroczna i uczuciowa. Ogólnie jest bi, choć woli dziewczyny.
8. Chłopak - przyjaciel 1, 7, 9, 10, 11, chłopak 12. Wesoły, z głupimi tekstami. Wymyśla ciągle jakieś historyjki, które bawią. Przez wszystkich nazywany 'pedofilkiem' przez jego dawne teksty.
9. Chłopak - zakochany w 7. Najstarszy z całej paczki i najmniej odpowiedzialny.
10. Chłopak - ten, który nie toleruje nadmiernego słodzenia, czyli nagłych i niekontrolowanych rozmów 1 i 7 o gwiazdach. I straszenia go igłami.
11. Dziewczyna - najcichsza ze wszystkich. Prawie nigdy się nie odzywa, bardzo wesoła. Uparcie twierdząca, że nie ma uczuć.
12. Dziewczyna, pół japonka, - chodzi z 8. Ciągle twierdzi, że jest gruba, chociaż wygląda jak chucherko. Ale zawsze służąca dobrą radą.

#284 21-01-2014 o 18h07

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Ja bym z chęcią zajęła rolę 8.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#285 21-01-2014 o 22h19

Miss'gadułka
Lynn

... Ktoś by był zaintereszony reaktywacją PIXELa? ;w; Oczywiście, po kilku poprawkach... Jakby był ktoś zainteresowany, to mogę nawet napisać, jakich.

A i jeszcze jedno - Nieve, ja bym była zainteresowana, siódemką bądź dwunastką, ale to zależy jaki wygląd ^^'' No, i czy ta pół japonka też ma mieć polską godność?

#286 22-01-2014 o 09h37

Miss'OK
Nieve

Ja sama wolę wygląd M&A, żadnych znaköw szczególnyh nie wymagam macie wolną rękę. Jak to ja.
I tak, nasza japoneczka też ma mieć polską godność.
Opowiadanie niedługo założe, jak uda mi się brata wygonić z kompa.

#287 22-01-2014 o 10h02

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Lynn- Mi się samo w sobie fabuła podoba. I chętnie wzięłabym udział. Jak można wiedzieć co byś poprawiła.

A ja wpadłam na pomysł RPG w stylu Alicji w Krainie Czarów ( Nieve tak to twoja wina).
Tyle, że role tak jakby były by odwrócone i trochę zmieniona fabuła.  Napiszę w skrócie o co chodzi, może ktoś by się skusił. Wszystko mniej więcej na podstawie mangi Shiro Ari.
Pewna dziewczyna zostaje wrzucona do dziwnej krainy. Aby się z niej wydostać musi uczynić Alice królem. Jeżeli chce ona wrócić do swojego świata musi współpracować z sadystycznym Alice.
No i role jakie miały by być:
1.Dziewczyna- zostaje wtrącona do Lustrzanej Krainy, musi pomóc stać się Alice królem. -Nieve (muvhaha wiedziałam)
2.Alice-  sadysta, brat 3, walczy z nim o zostanie królem - ja
3.Czerwony Król (Red King)-brat 2, od 300lat to on wygrywa "Bitwę o tron" (nie, nie o dom XD)
4.Lustereczko - przyjaciel 1, to on ją wrzuca do"Lustrzanej Krainy"
5.Kapelusznik- można powiedzieć znajomy 2, prowadzi kawiarenkę o nazwie "Pan Ciastko"
6.Marcowy Zając - sługa/podwładny 5, mimo wszystko zachowuje się tak jakby 5 był jego sługą
7.Popielica- zakochana w 2, nie do końca lubi 1, co jakiś czas odwiedza 2
8.Walet Serce- mężczyzna wyglądający jak nastolatka, podwładny 3
9.Biały Królik- jest po stronie 3, przeciw 2,
10.Kot z Cheshire - znikąd pojawia się co jakiś czas w posiadłości 2, jest neutralny- Lynn
Ach i wygląd M&A
Ktoś się skusi?

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (22-01-2014 o 11h29)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#288 22-01-2014 o 10h09

Miss'OK
Nieve

Ty sobie nie myśl... Biorę Śnieżkę! ♥
Ah, to nie moja wina, ja rzuciłam tylko cytatem Alice, co było potem to szczegół xD
Lynn w sumie, ja też bym mogła do PIXEL się zgłosić ^^

Ostatnio zmieniony przez Nieve (22-01-2014 o 11h06)

#289 22-01-2014 o 11h20

Miss'gadułka
Lynn

Sszyszka napisał

Lynn- Mi się samo w sobie fabuła podoba. I chętnie wzięłabym udział. Jak można wiedzieć co byś poprawiła.

A ja wpadłam na pomysł RPG w stylu Alicji w Krainie Czarów ( Nieve tak to twoja wina).
Tyle, że role tak jakby były by odwrócone i trochę zmieniona fabuła.  Napiszę w skrócie o co chodzi, może ktoś by się skusił. Wszystko mniej więcej na podstawie mangi Shiro Ari.
Pewna dziewczyna zostaje wrzucona do dziwnej krainy. Aby się z niej wydostać musi uczynić Alice królem. Jeżeli chce ona wrócić do swojego świata musi współpracować z sadystycznym Alice.
No i role jakie miały by być:
1.Dziewczyna- zostaje wtrącona do Lustrzanej Krainy, musi pomóc stać się Alice królem. -Nieve (muvhaha wiedziałam)
2.Alice-  sadysta, brat 3, walczy z nim o zostanie królem - ja
3.Czerwony Król (Red King)-brat 2, od 300lat to on wygrywa "Bitwę o tron" (nie, nie o dom XD)
4.Lustereczko - przyjaciel 1, to on ją wrzuca do"Lustrzanej Krainy"
5.Kapelusznik- można powiedzieć znajomy 2, prowadzi kawiarenkę o nazwie "Pan Ciastko"
6.Marcowy Zając - sługa/podwładny 5, mimo wszystko zachowuje się tak jakby 5 był jego sługą
7.Popielica- zakochana w 2, nie do końca lubi 1, co jakiś czas odwiedza 2
8.Walet Serce- mężczyzna wyglądający jak nastolatka, podwładny 3
9.Biały Królik- jest po stronie 3, przeciw 2,
10.Kot z Cheshire - znikąd pojawia się co jakiś czas w posiadłości 2, jest neutralny
Ach i wygląd M&A
Ktoś się skusi?

Ja chcę dychę, no! /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png Zapisz mnie od razu, jak stworzysz, co by nikt mi tej postaci nie odebrał bezprawnie xD Będę miała zabawę ^^ *a obiecała sobie już nie dołączać do RPGów*

#290 22-01-2014 o 17h26

Miss'OK
Nieve

Zapraszam do Tangled ~!
Brak nam 4-5 postaci, w tym 3 chłopców. Mam nadzieję jednak, że szybko się ktoś pojawi.
A jeśli chciałbyś stworzyć inną wersję naszej Alicji w Krainie Czarów, albo czytałeś Shiro Ari zapraszam do opowiadania Sszyszka pt. "Śnieżka w Krainie Luster". /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

#291 22-01-2014 o 19h56

Miss'gadułka
Lynn

I kolejna RPGowa idea... Coś ich ostatnio mam za dużo ;-; A ten już męczy mnie od przedwczoraj: oglądał ktoś może Magi? (cichaj, Nieve xD) Konkretnie chodzi mi o drugi sezon... Zachwyciła mnie podnieta Titusa i mam zamiar zrobić takie fanfiction, że coś nie wypaliło i przypadkiem trafi do naszego świata /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png
Myślę, że to będzie dwuosobówka - Titus i przypadkowa osoba(którą pisać będę ja xD), która oprowadzi go po tym "niesamowitym" świecie. Choć myślę, że można by było jakby co wprowadzić role drugoplanowe np. Sheherazadę czy znajomych/rodzinę dziewczyny... Co myślicie? ;n;

#292 22-01-2014 o 21h46

Miss'wtajemniczona
Asuu
"Nie księżniczko, nie oddam ci mojego Fiata"
Miejsce: Karpacz (Jelenia Góra)

Postanowiłam po długim namyśle sama coś stworzyć i mam nadzieję, ze wam się spodoba. Kiedyś grałam o podobnej tematyce na forum, które rozpoczęło moją przygodę, więc zapraszam do rozgrywki.Liczę, że się wam spodoba.
KLIK

Zapraszam na mojego bloga *Klik*
//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#293 23-01-2014 o 14h52

Miss'gadułka
Sszyszka
...

Zapraszam do nowej wersji Alicji w Krainie Czarów: Śnieżka w Krainie Luster oraz do wspaniałego RPG Fun House. Ten dom czeka na gości.

Ostatnio zmieniony przez Sszyszka (23-01-2014 o 14h53)

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#294 23-01-2014 o 17h32

Miss'gadułka
Lynn

Wszystkich chętnych do romansu, czy też po prostu nauki w szkole z drugiej połowy XXI wieku, pełnej nie tylko ludzkich, ale też wirtualnych uczniów zapraszam do Project PIXEL Highschool. Zostaniesz dążącą do stania się bardziej "ludzką" Lalką, czy też chętnym do pomocy im bądź poszerzania o nich wiedzy człowiekiem?

#295 23-01-2014 o 19h53

Miss'wtajemniczona
Asuu

Przedstawiam wam wstępną wersję fabuły do nowego RPG
    Wieki ciemne znane są z wielkiego wpływu kościoła, właśnie on zmusił ludy by zrezygnowały z czczenia i obawiania się innych istot. Wręcz wydał dekret by wszystko co jest magiczne zostało unicestwione, wmawiając wiernym, że to wszystko twór szatana. Więc nagle wszystkie kobiety, które pomagały chorym zostały oskarżone o bycie wiedźmami, ludzie zdający się z wilkami mieli być wilkołakami, a osoby chodzące jedynie po zmroku to wampiry. Wiele niewinnych śmiertelników zginęło z powodu tego dekretu. Jednak w rzeczywistości istoty magiczne istnieją i starają się obronić przed pełnym rządy mordu ludem. Niektórzy ukrywają się ale są także tacy, którzy podjęli walkę przeciw ludziom, który przestali oddawać im cześć oraz składać ofiary. Czy istotom magicznym uda się przetrwać tą katastrofę, a może znikną z powierzchni ziemi? Albo ludzie zauważą jak kościół mydli im oczy i zrezygnują z prześladowań?
Przekonajmy się sami i wykreujmy naszą wspólną historię.

Więc mamy czasy średniowiecza kiedy kościół był najważniejszy. Wcielamy się w istoty magiczne, poszukiwaczy magii oraz kapłanów. Prowadzimy między sobą małą wojnę, którą może wygrać tylko jedna ze stron.
Planuję zrobić nabór nieograniczony, ale w razie za dużej liczby w jednej grupie, zamknę ją. Co o tym myślicie? Jestem skłonna do wszelkich poprawek. :’D
Za razem zapraszam do mojego RPG Fun house które zaprasza wszystkich do swoich progów.

//photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54052.jpg  //photo.missfashion.pl/pl/1/68/moy/54053.jpg

#296 23-01-2014 o 19h57

Miss'gadułka
Sszyszka
...

O o ja chcę takie RPG. Już ci mówiłam.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

#297 23-01-2014 o 20h10

Miss'gadułka
Lynn

Asuu napisał

Więc mamy czasy średniowiecza kiedy kościół był najważniejszy. Wcielamy się w istoty magiczne, poszukiwaczy magii oraz kapłanów. Prowadzimy między sobą małą wojnę, którą może wygrać tylko jedna ze stron.
Planuję zrobić nabór nieograniczony, ale w razie za dużej liczby w jednej grupie, zamknę ją. Co o tym myślicie? Jestem skłonna do wszelkich poprawek. :’D

Już  teraz mam pomysł, wiesz? ^^ Możesz mnie od razu tam zapisać pod imieniem Cień, jeśli potrzebna Ci rasa zapisz, że nieznana. A... Można będzie dwie postacie? c: Jak tak to wpisz mnie po drugiej stronie frontu jako kapłana, chyba że można kapłankę. A co tam, będę dwulicowa  >:D

#298 23-01-2014 o 20h47

Miss'wtajemniczona
Asuu

A więc stworzyłam to RPG, wszelkie zastrzeżenia lub pomysły z wielką chęcią posłucham. Święta Wojna
Ponownie przypominam o moim drugim RPG Fun house. Ten dom nie gryzie a z chęcią was ugości nie ważne czy jesteście człowiekiem czy czymś innym.

#299 24-01-2014 o 21h58

Miss'OK
Nieve

Lynn wiesz, że ja chętnie do Titusa, ale wątpię bym mogła opisać te jego podniecenie xD Jakkolwiek sama się tak jaram, jak widzę koty...
I mam ochotę na opowiadanie. >.>
Co do fabuły... coś lekkiego na pewno! Na małą liczbę osób ogólnie.
Tak, ciągle myśle i pewnie będę miała to w końcu, jak skończe tego posta, więc zaczynam moje paplanie, które kiedyś będzie fabułą.
I kolejny dzień minął, kolejny, w którym trzeba było udawać. Nikogo nie obchodzi, że masz dosyć, bo ty masz być normalny, taki jak sobie życzą. A z każdą sekundą jest to coraz trudniejsze. Więc po co im jesteś, skoro nie spełniasz wymagań?
O wiele łatwiej wysłać cię do jakiejś dalekiej rodziny, która mieszka na odludzi ood pretekstem, że "potrzebny ci ospoczynek od miasta". Może to nawet po części prawda, ale nikogo nie interesuje w końcu twoje zdanie,
A tak w skrócie, bo w końcu do czegoś doszłam.
Pewna osóbka ma problemy z odnalezieniem się w społeczeństwie i już nie daje rady udawać, że wszystko w porządku. Rodzice, udając załamanyh, wysyłają ją/jego na wieś, do jakiejś dalekiej rodziny. Może tam spotka jakieś pokrewne dusze, albo kogoś przy kim mógłby być sobą?
I jak?

#300 24-01-2014 o 22h10

Miss'gadułka
Lynn

Nieve napisał

Lynn wiesz, że ja chętnie do Titusa, ale wątpię bym mogła opisać te jego podniecenie xD Jakkolwiek sama się tak jaram, jak widzę koty...
I mam ochotę na opowiadanie. >.>
Co do fabuły... coś lekkiego na pewno! Na małą liczbę osób ogólnie.
Tak, ciągle myśle i pewnie będę miała to w końcu, jak skończe tego posta, więc zaczynam moje paplanie, które kiedyś będzie fabułą.
I kolejny dzień minął, kolejny, w którym trzeba było udawać. Nikogo nie obchodzi, że masz dosyć, bo ty masz być normalny, taki jak sobie życzą. A z każdą sekundą jest to coraz trudniejsze. Więc po co im jesteś, skoro nie spełniasz wymagań?
O wiele łatwiej wysłać cię do jakiejś dalekiej rodziny, która mieszka na odludzi ood pretekstem, że "potrzebny ci ospoczynek od miasta". Może to nawet po części prawda, ale nikogo nie interesuje w końcu twoje zdanie,
A tak w skrócie, bo w końcu do czegoś doszłam.
Pewna osóbka ma problemy z odnalezieniem się w społeczeństwie i już nie daje rady udawać, że wszystko w porządku. Rodzice, udając załamanyh, wysyłają ją/jego na wieś, do jakiejś dalekiej rodziny. Może tam spotka jakieś pokrewne dusze, albo kogoś przy kim mógłby być sobą?
I jak?

A jakoś się tak spodziewałam, że będziesz chętna XD A co do RPG to ja chcę! Mam nawet pomysł na postać... /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png 

(I znów to robię, nienawidzę siebie ;__;)

Strony : 1 ... 10 11 12 13 14 ... 33