Przydałby się nam jeszcze jeden chłopaczyna do R.G.Z. Musimy przecież mieć kogo mordować... Ktoś chętny? :3
![https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif](https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif)
Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 33
Przydałby się nam jeszcze jeden chłopaczyna do R.G.Z. Musimy przecież mieć kogo mordować... Ktoś chętny? :3
Hej. Zapraszam do RPGa ☼ Rodzinne Perypetie ☼
//www.missfashion.pl/forum/t3099,1-szalona-rodzinka-fuyuko-okruchy-%C5%BCycia-obyczajowe-nieograniczony.htm
Widzicie link powyżej? To dobrze, czyli moje koteły jedzą wystarczająco dużo marchewek. W takim razie też zdołacie przeczytać to poniżej:
Potrzeba nam jeszcze dwóch osób! Desperackie poszukiwanie dwóch facetów (szczególnie do roli 2.2). Jeśli się oni nie znajdą, przez załamanie zacznę jeść własne włosy. Dlatego proszę, uratuj mą fryzurę i zapisz się już teraz!
<bardzo przepraszam za powyższe, ale jest prawie północ i mam świra>
Pszy państwa~!
Niczym strumień wiedzy, co płynie z nieba,
ogień wiecznie niegasnący, niczym lód piekła...
A tak bez wstępów, które gdybym mogła ładnie bym przeciągała - kcę założyć dwuosobówkę, ale trzeba dodać, że shounen-ai ;> No, ewentualnie jeszcze jakieś postacie poboczne.
O co chodzi? No więc, jakiś chłopak, to zostawiam waszej interwencji twórczej, jaki on będzie, zostaje uwięziony w pewnym zamku.Oczywiście to jest za nudne, więc mieszkać tam będzie jeszcze czarownik (prawie Magnus Bane, ale do niego mu będzie daleko...), który oczywiście posiada klucze do posiadłości, a jakżeby inaczej. I tu się wszystko zaczyna - czy uda się chłopakowi je zdobyć? Jeśli tak, to jakim sposobem?
Oczywiście jakaś tam służba, itd, mogą być.
A teraz, niczym nie zrażona,
najpewniej będę zignorowana,
jednak trwając w mej nadziei do świata
- czekam, czekam, aż odpowie mi...
Sam Szatan.
Ave atque vale~!
//www.missfashion.pl/forum/t3147,1-ob%C3%B3z-heros%C3%B3w-przygodowe-romans-10os-hetero.htm
Zapraszam wszystkich którzy chcą fantastykę bez wampirów... Tu nie znajdziesz wampira tylko herosa... Jeśli ktoś lubi mitologię lub film z Percy Jackson czy jakiś inny o herosach. Zapraszam a zwłaszcza kogoś na postać chłopca... ponieważ zgłosiła się dziewczyna.... Jest wieczny nabór.... Można mieć kilka postać... Zapraszam serdecznie
Zapraszam kotełki do mojego RPG! <3
Tutaj linkuś dla moich kici: //www.missfashion.pl/forum/t3194,1-szko%C5%82a-krwi-thriller-szkolne-nieograniczone-troch%C4%99-horroru.htm#p106571
No ale w skrócie to jest o seryjnym mordercy który na wszystkich poluje. Wydaje się że mordowanie sprawia mu przyjemność. Śledzi nas. Lepiej nie wychodzić w nocy. Inaczej ciebie dopadnie...
Taki trochę horrorek.
Kto chce?
Ewangelin napisał
Tutaj linkuś dla moich kici: //www.missfashion.pl/forum/t3194,1-szko%C5%82a-krwi-thriller-szkolne-nieograniczone-troch%C4%99-horroru.htm#p106571
No ale w skrócie to jest o seryjnym mordercy który na wszystkich poluje. Wydaje się że mordowanie sprawia mu przyjemność. Śledzi nas. Lepiej nie wychodzić w nocy. Inaczej ciebie dopadnie...
Taki trochę horrorek.
Kto chce?
Lynn napisał
Ewangelin napisał
Taki trochę horrorek.
Kto chce?
Mogę 2 postacie? :3
Zapraszam każdego kto lubi herosów i mitologię... Najbardziej poszukuję jednej dziewczynki ponieważ jedna dziewczyna chce stworzyć herosa... nie tylko grecy bogowie!!! Wieczny nabór!!
//www.missfashion.pl/forum/t3147,1-ob%C3%B3z-heros%C3%B3w-przygodowe-romans-10os-hetero.htm
Zapraszam i życzę wszystkim Wesołych Świąt !!!
Zainteresowany ktoś nękaniem moich postaci? Od teraz możecie to robić nawet obowiązkowo! ...Ale tylko w tym RPG. Tak czy inaczej, zapraszam.
Och, jakaż jestem błyskotliwa...Tyle grać i nie ogarnąć, że tu jest dział, jak to nazywacie, erpegów O.o
Więc na początek:
Jestem doświadczona, na sf prawie 1100 postów C:
Chciałabym napisać opowiadanie o szkole smoczych jeźdźców. Z tym, że byłoby duże. Ktoś byłby chętny na pomoc w ogarnięciu wątku? Lub na uczestnictwo? Bez sensu byłoby zakładać coś takiego dla dwóch np osób.
Hmmm.... Macie ochotę na reaktywację ''Domu Dziecka''?
Hej, a grała któraś z Was w "Portala", najlepiej obie części albo dwójkę? Bo mnie naszła chęć na taką dwuosobówkę o tym, mam nawet pomysł na dwie fabuły ^^ Obydwie o dziecku/wnuku/kimśtam Chell(lub jej samej, ale trzeba by było przedyskutować tę kwestię, że jest niema) i GLaDOS lub Wheatleya. W czasach już późniejszych, gdzie oprócz umieszczania ludzi w komputerach można to zrobić także w drugą stronę... Owszem, chcę zrobić z nich ludziów ^^
Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Lynn napisał
Hej, a grała któraś z Was w "Portala", najlepiej obie części albo dwójkę? Bo mnie naszła chęć na taką dwuosobówkę o tym, mam nawet pomysł na dwie fabuły ^^ Obydwie o dziecku/wnuku/kimśtam Chell(lub jej samej, ale trzeba by było przedyskutować tę kwestię, że jest niema) i GLaDOS lub Wheatleya. W czasach już późniejszych, gdzie oprócz umieszczania ludzi w komputerach można to zrobić także w drugą stronę... Owszem, chcę zrobić z nich ludziów ^^Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Parmesan napisał
Lynn napisał
Hej, a grała któraś z Was w "Portala", najlepiej obie części albo dwójkę? Bo mnie naszła chęć na taką dwuosobówkę o tym, mam nawet pomysł na dwie fabuły ^^ Obydwie o dziecku/wnuku/kimśtam Chell(lub jej samej, ale trzeba by było przedyskutować tę kwestię, że jest niema) i GLaDOS lub Wheatleya. W czasach już późniejszych, gdzie oprócz umieszczania ludzi w komputerach można to zrobić także w drugą stronę... Owszem, chcę zrobić z nich ludziów ^^Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)
Hmm... Lynn , ja nie grałam w ''Portala'', więc musiałabyś mi wszystko wytłumaczyć. Ale tak jakby.. wydaje mi się to w miarę ciekawe c:
Ostatnio zmieniony przez Lynn (01-01-2014 o 18h44)
Witajcie! Tak to znowu ja. Tym razem mam już zarys fabuły na podstawie filmu i książki pt:" Piękne Istoty"
Po chucznych urodzinach 16 Leny dużo się zmieniło. Ethan poznał szaloną i nieprzewidywalną jej rodzinę i zarazem ją. Nastał kolejny rok. NIby nic ale wraz z Leną i jej wujkiem(wybaczcie te osoby jakie wolą film ale ja wolę go żywego) zamieszkuję Ridley. Każdy wie że potrafi wszytsko jako Syrena. Wraz z Leną musi iść do szkoły. NA szczęście cała rodzina pousuwała pamięći niektórym osobom które mogły widzieć jak Lena czaruje lub coś podobnego. (Ethan pamięta wszytsko jak i Link). Czy obie dziewczyny poradzą sobie w szkole w której prześladuje ją paczka szkolnych modnisi? Czy Ethan się nie zlenkie związku z Leną? Czy może Ridley się w kimś zakocha?
Co wy na to? Oczywiście wszytskie poprawki i porady chętnie przyjmę.
Lynn napisał
Ewangelin napisał
Lynn napisał
Lyńcia! Ja bym zagrała! No bo grałam w portala <3 no i bardzo mi się podoba ogólny pomysł.
//www.missfashion.pl/forum/t3358,1-ucieczka-b%C3%B3stwa-komedia-romans-nadprzyrodzone-i-inne-7os.htm
Brakuje nam 3 damskich i 1 męskiej roli. Zapraszam.
Brakuje nam jednej osoby do RPG Wielki biznes. Chętną osobę zapraszam
Ostatnio zmieniony przez Ikuna (04-01-2014 o 22h07)
Hej brakuje nam jednej osoby do RPG:Miłość w szkole. Chętnych zapraszam. Można też się zgłosić jako nauczyciel.
Skusiłby się ktoś na RPG o piratach i syrenach? Gatunek oczywiście przygodowe i fantasy, a dla osób z poczuciem humoru (które są w stanie choćby z okrutnego, bezwzględnego kapitana zrobić łasego na trunki pijaczynę) mogę dorzucić komedię, choć pomysłodawczyni fabuły (wielowątkowej! tak, będziemy mieć kilka celów ^^) bardziej by pasował dramat... (ale mi z kolei już nie ._.)
Jak po powyższym idzie wywnioskować, mam już gotową fabułę, na 11 osób... (5 męskich, 6 żeńskich postaci)
//www.missfashion.pl/forum/t3433,1-nekoty-komedia-inne-12-os.htm#p0
Skusi się ktoś na ludzkiego chłopaka?
Lynn
Pomysł fajny. Skusiłabym się, oj skusiła.
//www.missfashion.pl/forum/t3478,1-nowy-wymiar-fantasy-i-inne-nab%C3%B3r-nieograniczony.htm
Byłby ktoś chętny? Bo jak nie to usunę :\
Lynn
Ależ oczywiście, iż mieszanka fantasy z piratami to coś, co jest mym ulubionym połączeniem. Jednak nie wyobrażam sobie takowej tematyki bez komedii i humoru, tak więc- jeżeli będzie to komedią (bądź chociażby odrobinkę)- zawitam prawdopodobnie w progi tegoż opowiadania :3