Strona główna

Forum - Missfashion.pl, gra o modzie dla dziewczyn!

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 33

#251 13-12-2013 o 21h05

Miss'gadułka
Lynn
Powinni zrobić anime o ojcu Boruto!
Miejsce: Gdzieś między sadyzmem a przerwą obiadową

Przydałby się nam jeszcze jeden chłopaczyna do R.G.Z. Musimy przecież mieć kogo mordować... Ktoś chętny? :3

https://data.whicdn.com/images/302401948/original.gif

#252 14-12-2013 o 17h47

Miss'Żółtodziób
...

Hej. Zapraszam do RPGa ☼ Rodzinne Perypetie ☼

#253 15-12-2013 o 23h57

Miss'gadułka
Lynn

//www.missfashion.pl/forum/t3099,1-szalona-rodzinka-fuyuko-okruchy-%C5%BCycia-obyczajowe-nieograniczony.htm

Widzicie link powyżej? To dobrze, czyli moje koteły jedzą wystarczająco dużo marchewek. W takim razie też zdołacie przeczytać to poniżej:
Potrzeba nam jeszcze dwóch osób! Desperackie poszukiwanie dwóch facetów (szczególnie do roli 2.2). Jeśli się oni nie znajdą, przez załamanie zacznę jeść własne włosy. Dlatego proszę, uratuj mą fryzurę i zapisz się już teraz!

<bardzo przepraszam za powyższe, ale jest prawie północ i mam świra>

#254 19-12-2013 o 13h48

Miss'OK
Nieve
"Uczę w liceum... Głupota to mój chleb powszedni."
Miejsce: Varsovia

Pszy państwa~!
Niczym strumień wiedzy, co płynie z nieba,
ogień wiecznie niegasnący, niczym lód piekła...
A tak bez wstępów, które gdybym mogła ładnie bym przeciągała - kcę założyć dwuosobówkę, ale trzeba dodać, że shounen-ai ;> No, ewentualnie jeszcze jakieś postacie poboczne.
O co chodzi? No więc, jakiś chłopak, to zostawiam waszej interwencji twórczej, jaki on będzie, zostaje uwięziony w pewnym zamku.Oczywiście to jest za nudne, więc mieszkać tam będzie jeszcze czarownik (prawie Magnus Bane, ale do niego mu będzie daleko...), który oczywiście posiada klucze do posiadłości, a jakżeby inaczej. I tu się wszystko zaczyna - czy uda się chłopakowi je zdobyć? Jeśli tak, to jakim sposobem?
Oczywiście jakaś tam służba, itd, mogą być.
A teraz, niczym nie zrażona,
najpewniej będę zignorowana,
jednak trwając w mej nadziei do świata
- czekam, czekam, aż odpowie mi...
Sam Szatan.
Ave atque vale~!

#255 21-12-2013 o 17h29

Miss'wow
natasza793
...
Miejsce: Dobre

//www.missfashion.pl/forum/t3147,1-ob%C3%B3z-heros%C3%B3w-przygodowe-romans-10os-hetero.htm

Zapraszam wszystkich którzy chcą fantastykę bez wampirów... Tu nie znajdziesz wampira tylko herosa... Jeśli ktoś lubi mitologię lub film z Percy Jackson czy jakiś inny o herosach. Zapraszam a zwłaszcza kogoś na postać chłopca... ponieważ zgłosiła się dziewczyna.... Jest wieczny nabór.... Można mieć kilka postać... Zapraszam serdecznie /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm
Link do zewnętrznego obrazka

#256 21-12-2013 o 17h37

Miss'wtajemniczona
Ewangelin
We li­ve, as we dream – alo­ne.
Miejsce: Keizaal

Zapraszam kotełki do mojego RPG! <3

Tutaj linkuś dla moich kici: //www.missfashion.pl/forum/t3194,1-szko%C5%82a-krwi-thriller-szkolne-nieograniczone-troch%C4%99-horroru.htm#p106571

No ale w skrócie to jest o seryjnym mordercy który na wszystkich poluje. Wydaje się że mordowanie sprawia mu przyjemność. Śledzi nas. Lepiej nie wychodzić w nocy. Inaczej ciebie dopadnie...
Taki trochę horrorek.
Kto chce?

//photo.missfashion.pl/pl/1/80/moy/63788.jpg   

#257 21-12-2013 o 17h42

Miss'gadułka
Lynn

Ewangelin napisał

Tutaj linkuś dla moich kici: //www.missfashion.pl/forum/t3194,1-szko%C5%82a-krwi-thriller-szkolne-nieograniczone-troch%C4%99-horroru.htm#p106571

No ale w skrócie to jest o seryjnym mordercy który na wszystkich poluje. Wydaje się że mordowanie sprawia mu przyjemność. Śledzi nas. Lepiej nie wychodzić w nocy. Inaczej ciebie dopadnie...
Taki trochę horrorek.
Kto chce?

Mogę 2 postacie? :3

#258 21-12-2013 o 18h26

Miss'wtajemniczona
Ewangelin

Lynn napisał

Ewangelin napisał

Taki trochę horrorek.
Kto chce?

Mogę 2 postacie? :3

Oczywiście że możesz cukiereczku :3

#259 24-12-2013 o 12h47

Miss'wow
natasza793
...
Miejsce: Dobre

Zapraszam każdego kto lubi herosów i mitologię... Najbardziej poszukuję jednej dziewczynki ponieważ jedna dziewczyna chce stworzyć herosa... nie tylko grecy bogowie!!! Wieczny nabór!!

//www.missfashion.pl/forum/t3147,1-ob%C3%B3z-heros%C3%B3w-przygodowe-romans-10os-hetero.htm

Zapraszam i życzę wszystkim Wesołych Świąt !!!

Jeśli gdzieś nie odpisuje długo proszę o wybaczenie i przypomnienie na PW  PS zadaj mi pytanie  ASK.fm
Link do zewnętrznego obrazka

#260 27-12-2013 o 17h22

Miss'gadułka
Lynn

Zainteresowany ktoś nękaniem moich postaci? Od teraz możecie to robić nawet obowiązkowo! ...Ale tylko w tym RPG. Tak czy inaczej, zapraszam.

#261 30-12-2013 o 02h55

Miss'nieobczajona
...

Och, jakaż jestem błyskotliwa...Tyle grać i nie ogarnąć, że tu jest dział, jak to nazywacie, erpegów O.o

Więc na początek:
Jestem doświadczona, na sf prawie 1100 postów C:

Chciałabym napisać opowiadanie o szkole smoczych jeźdźców. Z tym, że byłoby duże. Ktoś byłby chętny na pomoc w ogarnięciu wątku? Lub na uczestnictwo? Bez sensu byłoby zakładać coś takiego dla dwóch np osób.

#262 01-01-2014 o 16h39

Miss'Żółtodziób
...

Hmmm.... Macie ochotę na reaktywację ''Domu Dziecka''?

#263 01-01-2014 o 16h52

Miss'gadułka
Lynn

Hej, a grała któraś z Was w "Portala", najlepiej obie części albo dwójkę? Bo mnie naszła chęć na taką dwuosobówkę o tym, mam nawet pomysł na dwie fabuły ^^ Obydwie o dziecku/wnuku/kimśtam Chell(lub jej samej, ale trzeba by było przedyskutować tę kwestię, że jest niema) i GLaDOS lub Wheatleya. W czasach już późniejszych, gdzie oprócz umieszczania ludzi w komputerach można to zrobić także w drugą stronę... Owszem, chcę zrobić z nich ludziów ^^

Spoiler (kliknij, aby zobaczyć)

#264 01-01-2014 o 17h03

Miss'Żółtodziób
...

Lynn napisał

Hej, a grała któraś z Was w "Portala", najlepiej obie części albo dwójkę? Bo mnie naszła chęć na taką dwuosobówkę o tym, mam nawet pomysł na dwie fabuły ^^ Obydwie o dziecku/wnuku/kimśtam Chell(lub jej samej, ale trzeba by było przedyskutować tę kwestię, że jest niema) i GLaDOS lub Wheatleya. W czasach już późniejszych, gdzie oprócz umieszczania ludzi w komputerach można to zrobić także w drugą stronę... Owszem, chcę zrobić z nich ludziów ^^

Hmm... Lynn , ja nie grałam w ''Portala'', więc musiałabyś mi wszystko wytłumaczyć. Ale tak jakby.. wydaje mi się to w miarę ciekawe  c:

#265 01-01-2014 o 18h32

Miss'gadułka
Lynn

Parmesan napisał

Lynn napisał

Hmm... Lynn , ja nie grałam w ''Portala'', więc musiałabyś mi wszystko wytłumaczyć. Ale tak jakby.. wydaje mi się to w miarę ciekawe  c:

Uwaga! To co napiszę zawiera spoilery!

A, bo jest ciekawe, ta historia jest moim zdaniem super ^^'' Ale nie wiem, czy przy moim rozpisywaniu zdołam Ci wszystko wyjaśnić tak, żebyś zrozumiała a nie umarła z nudów... ;-;

W każdym razie -czytaj, jak chcesz, to opis jedynki. Jesteśmy obiektem testowym w ośrodku naukowym, badamy różne innowacyjne sprzęty np. buty do skoków z dowolnych wysokości tak, żebyśmy się nie połamali, skuteczność wieżyczek obronnych (które są wprost przeurocze i mają takie kochane głosiki <3), jednak najbardziej istotnym jest działo portalowe, umożliwiające nam... No, tworzenie portali na odpowiednich powierzchniach. I nasza główna bohaterka, imieniem Chell, przechodzi przez serię takich testów, przygotowanych przez GLaDOS, sztuczną inteligencję, która obiecuje jej pod koniec testów niespodziankę... Tak, chce nas zabić, ponieważ zwariowała i poza naszą Chell wymordowała już wszystkich w ośrodku. Kończy się to tak, że Chell musi wyłączyć GLaDOS na zawsze i tak wygląda właśnie końcówka. O.

Czekaj, mam pomysł. Poniżej daję link do Let's Playa dwójki (spokojnie, sama go oglądałam... Nie jest taki zły, przynajmniej parę pierwszych odcinków, bo reszta nie wiem nie widziałam bo dalej już sama grałam xD), jak się komuś zachce, to przynajmniej obejrzyjcie o co kaman. A moim zdaniem warto, bo to na serio świetna fabuła c:
Od razu dam do dwójki, bo jedynka polega głównie na samym rozwiązywaniu testów, a późniejszej próbie ucieczki z ośrodka i wyłączenie GLaDOS, czyli to, co już mówiłam.
www.youtube.com/watch?v=FRLVTADgciI‎

<A różowa kostka to taki że tak powiem nasz przyjaciel z 1 części~>

_______
Sorki, że tak dużo tego, ale ja się o Portalu naprawdę, mogłabym godzinami wypowiadać ;w;

Ostatnio zmieniony przez Lynn (01-01-2014 o 18h44)

#266 01-01-2014 o 19h44

Miss'towarzyska
majkel325
...

Witajcie! Tak to znowu ja. Tym razem mam już zarys fabuły na podstawie filmu i książki pt:" Piękne Istoty"

Po chucznych urodzinach 16 Leny dużo się zmieniło. Ethan poznał szaloną i nieprzewidywalną jej rodzinę i zarazem ją. Nastał kolejny rok. NIby nic ale wraz z Leną i jej wujkiem(wybaczcie te osoby jakie wolą film ale ja wolę go żywego) zamieszkuję Ridley. Każdy wie że potrafi wszytsko jako Syrena. Wraz z Leną musi iść do szkoły. NA szczęście cała rodzina pousuwała pamięći niektórym osobom które mogły widzieć jak Lena czaruje lub coś podobnego. (Ethan pamięta wszytsko jak i Link). Czy obie dziewczyny poradzą sobie w szkole w której prześladuje ją paczka szkolnych modnisi? Czy Ethan się nie zlenkie związku z Leną? Czy może Ridley się w kimś zakocha?

Co wy na to? Oczywiście wszytskie poprawki i porady chętnie przyjmę.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#267 01-01-2014 o 20h05

Miss'wtajemniczona
Ewangelin

Lynn napisał

Lyńcia! Ja bym zagrała! No bo grałam w portala <3 no i bardzo mi się podoba ogólny pomysł.

#268 01-01-2014 o 20h39

Miss'gadułka
Lynn

Ewangelin napisał

Lynn napisał

Lyńcia! Ja bym zagrała! No bo grałam w portala <3 no i bardzo mi się podoba ogólny pomysł.

Nie wiem, ile już razy to powtórzyłam, ale zrobię to jeszcze raz - kochana jesteś, że dajesz mi się tak wyżywać twórczo >w< Napisz mi tylko na PW, z jakimi postaciami byś chciała, a ja Ci prześlę jako-taki zarys fabuły (napisz też jeśli łaska, czyś nastawiona na romansidło/shoujo-ai, bo jak tak to musiałabym nieco fabułę poprzerabiać..).

Jak ktoś jeszcze to ja bardzo chętnie, zależałoby mi na obu opkach /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/big_smile.png ... W sumie to nawet na trzech, bo właśnie mi do głowy przyszli P-body i Atlas, ale to już tak trochu mniej od tamtych... Nie wpadłam jeszcze na to, jakby to mogło wyglądać! ._.

#269 02-01-2014 o 13h11

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

//www.missfashion.pl/forum/t3358,1-ucieczka-b%C3%B3stwa-komedia-romans-nadprzyrodzone-i-inne-7os.htm
Brakuje nam 3 damskich i 1 męskiej roli. Zapraszam.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#270 04-01-2014 o 22h06

Miss'OK
Ikuna
:>
Miejsce: Nibylandia

Brakuje nam jednej osoby do RPG Wielki biznes. Chętną osobę zapraszam /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png

Ostatnio zmieniony przez Ikuna (04-01-2014 o 22h07)

#271 05-01-2014 o 17h36

Miss'towarzyska
majkel325
...

Hej brakuje nam jednej osoby do RPG:Miłość w szkole. Chętnych zapraszam. Można też się zgłosić jako nauczyciel.

https://66.media.tumblr.com/af5c6afd4ae6fb4a1bb547722b6e0273/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo4_400.gif https://66.media.tumblr.com/7a836bc64d679800a4138557c8885830/tumblr_pv0hjapxfY1s7xfipo6_400.gif

#272 12-01-2014 o 20h30

Miss'gadułka
Lynn

Skusiłby się ktoś na RPG o piratach i syrenach? Gatunek oczywiście przygodowe i fantasy, a dla osób z poczuciem humoru (które są w stanie choćby z okrutnego, bezwzględnego kapitana zrobić łasego na trunki pijaczynę) mogę dorzucić komedię, choć pomysłodawczyni fabuły (wielowątkowej! tak, będziemy mieć kilka celów ^^) bardziej by pasował dramat... (ale mi z kolei już nie ._.)
Jak po powyższym idzie wywnioskować, mam już gotową fabułę, na 11 osób... (5 męskich, 6 żeńskich postaci)

#273 13-01-2014 o 14h25

Miss'gadułka
Sszyszka
...
Miejsce: Okolice Jeleniej Góry

//www.missfashion.pl/forum/t3433,1-nekoty-komedia-inne-12-os.htm#p0
Skusi się ktoś na ludzkiego chłopaka?

Lynn
Pomysł fajny. Skusiłabym się, oj skusiła.

|Ask|Blog|Instagram|

WRÓCIŁAM~~

https://45.media.tumblr.com/5e1ed6549c0d6ceeb4a08a5434504f7b/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo5_400.gifhttps://45.media.tumblr.com/57397f448f8e7f4e15ba1dba6d386309/tumblr_nxw2qxPJIa1up7gxfo1_400.gif

#274 13-01-2014 o 15h01

Miss'wtajemniczona
Oliwkaa
Czuje moc~
Miejsce: Pomocnik Moderatora

//www.missfashion.pl/forum/t3478,1-nowy-wymiar-fantasy-i-inne-nab%C3%B3r-nieograniczony.htm

Byłby ktoś chętny? Bo jak nie to usunę :\

#275 13-01-2014 o 16h46

Miss'na całego
Vanitty
Idź umrzyj tutaj.
Miejsce: Kazamaty Szaleństwa

Lynn

Ależ oczywiście, iż mieszanka fantasy z piratami to coś, co jest mym ulubionym połączeniem. Jednak nie wyobrażam sobie takowej tematyki bez komedii i humoru, tak więc- jeżeli będzie to komedią (bądź chociażby odrobinkę)- zawitam prawdopodobnie w progi tegoż opowiadania :3

Bored.

"I cóż nie zostało mi już nic jak tylko życzyć Wam miłego korzystania z forum /vendor/beemoov/forum/../../../public/forum/smilies/smile.png"- Piękna ironia.

Strony : 1 ... 9 10 11 12 13 ... 33