Ogłoszenia parafialne!
Zaczynam od przeprosin. Wyszło małe zamieszanie w naszym jury i:
* nie pojawią się nagrody od publiki, więc jeżeli ktoś z was ma owe nagrody bądź je do nas wysyłał wrzućcie je proszę w poście w ciągu najbliższych 2 dni (do środy)
* zaległe nagrody publiczności również się nie pojawią, oraz nie pojawią się nagrody od Majerankowa, nie możemy się ostatnio złapać, może coś jej wypadło, nie ukrywam, że sama również zaniedbałam wiele spraw z przyczyn zdrowotnych
* nagroda od Karucchi również do mnie nie dotarła.
Przepraszam za całe zamieszanie oraz za ogromne opóźnienie jak wspomniałam z przyczyn zdrowotnych.
Chciałam jakoś zabić pustkę braku dwóch nagród więc postanowiłam wybrać nie jedną a trzy osoby, które nagrodzę dyplomikami oraz niewielką grafiką w postaci kompletu (avatar + sygnatura). Mam nadzieję, że to was jakoś zadowoli. Póki co zasady konkursu nieco się zmienią, jednak mam nadzieję, że niedługo wszystko wróci do normy.
* Czas oddawania zgłoszeń wynosi 2 tygodnie, zawsze od poniedziałku jednego tygodnia do piątku następnego(w tym przypadku 11,04-22.04)
* Po upływie czasu przyjmowania zgłoszeń macie tydzień na publikowanie nagród od publiczności(od soboty do soboty), głównie dlatego, że nie byłabym w stanie ogarnąć wszystkiego prawie sama.
* Wyniki nie będą się pojawiać od razu, a w niedzielę następnego tygodnia(zaraz po zakończeniu czasu na publikację własnych nagród.
Mam nadzieję, że zmiany te nie utrzymają się za długo, a tymczasem nagrody:
A teraz kolejny temat czyli...
Któż nie słyszał o ruchowych trawach? Czy o małych robako podobnych stworzonkach? Wróżkach, pixie'ach, owadach, kretach, albo innych o wiele mroczniejszych istotach. Co musi uciekać przed kosiarką, a co nie musi się jej zupełnie bać w leśnych polanach? Kto ujdzie z życiem podczas wypalania traw?
Pokaż nam, co kryje się w Twojej trawie!